Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Niekaip neprisiruosdavau palikti atsiliepimo, bet po keliu sav naudojimo reikalas pagaliau pribrendo smile.gif

Is tikro tai visu pirma labai noriu pagirti dvi priemones RESIST Barrier Repair Moisturizer bei Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol - jei anskciau skundziausi pastaraja, jog nematau jokio poveikio, tai dabar manau priesingai blush2.gif Sios abi priemones sumazino man mimikos rauksleles aplink akis thumbup.gif Resist drekikli naudoju dienai veidui ir paakiams, o seruma nakciai veidui ir paakiams. Nu tikrai labai geros priemones, kurios dar bus kartojamos drinks_cheers.gif Tik vasarai reiktu isigyti kazka su SFP g.gif

user posted imageuser posted image

Taip pat 1 ar 2 kart sav naudoju RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% AHA
user posted image
Na oda kazkiek palygina, bet kaip ir anksciau, taip ir dabar iskelia spuogus, kuriu pas mane paprastai nebuna, todel esu linkusi prie BHA, nors ji man kaip ir nereikalinga yra g.gif O kadangi siuo metu pradejau vaikscioti i soliariuma, tai manau reiktu visai rugsciu atsisakyti, ar taip himalaia? 4u.gif

RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser bei Toner

Kazkodel visai nepatiko jokio ispudzio schmoll.gif Paprastas valiklis bei tonikas, daug labiau patiko normalios odos i sausuma valiklis su toniku negu sie du. Vadinas daugiau nepirksiu, nors savo funkcijas ir atlieka ax.gif

Gal kas bandet RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum ir galetumet palyginti su Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol? Turiu pirmojo pora meginuku, bet vis dar laukia savo eiles smile.gif user posted image

Taip pat turiu meginuka RESIST Remarkable Skin Lightening Lotion with 7% AHA, bet velgi, jo nenaudoju, nes esu nusiteikusi pries AHA, o be to, jau pradejau eiti i soliariuma. Galu gale, parasyta, jog rezultatas matosi tik po 8 savaiciu, tai meginuko tokiam laikotarpiui tikrai neuzteks, kad pamatyti poveiki, o ir demeliu neturiu, kurias reiketu balinti rolleyes.gif user posted image

Kadangi mano dabartinis tonikas eina i pabaiga, tai pirksiu normalios odos i sausuma tonika ax.gif I komplekta reiktu ir prausiklio veidui, bet nzn kuri rinktis, nes noretus, kad butu kazkiek putojantis arba gelinis, ko pas Paula nera g.gif Noriu tokios konsistencijos todel, kad naudosiu su veido valymo aparaciuku, o ten, mano manymu, tie visi pienelio tipo valikliai nelabai tinka... g.gif Kaip manai, himalaia? Lyg ir norejai isigyti toki aparata 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, himalaia, noriu jus pagirt, radau labai daug naudingos informacijos, ir ne tik šioje temoje thumbup.gif
Kadangi su anglų kalba man sunkokai blush2.gif , tad klausiu Jūsų nuomonės, kaip manot - ar tiktų RESIST Barrier Repair Moisturizer kaip makiažo pagrindas mišriai odai, T zona atšilus orams pasidaro labai riebi. Dabar naudoju Duoskin drėkinantį, bet jos sudėtis, kaip suprantu, skirta tik drėkint, daugiau nieko ypatingo jis nedaro, ar aš klystu? Nesu labai jauna, tad norisi, kad būtų šiek tiek ir nuo raukšlių.
Ir jau susigundžiau naudojamą Zeniac LP pakeist RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Jūsų bloge radau, kad mano naudojamo sudėtis labai menka. Kaip manot nesusipainiojau besirinkdama? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 18 balandžio 2011 - 09:05
Sakykit del tu teksturu bha 2proc priemones. Liquid yra skystis, tai jau pirstu patepti neis tik kempinele (bet juk gaila priemones..)? Temos pradzioje mineta, jog losjonas yra gan tirstas ir reikia pompytes, o tai gelis kaip turetu atrodyti, juk tirstesnis uz losjona turetu buti? g.gif atrodo, kad idealiausias butu losjonas, bet raso, jog normaliai ir sausai odai, o jei mano oda misri, tai ir nebesuprantu kuri rinktis, gal kuri patarsit is patirties? doh.gif

Beje, kuriuo budu naudos butu pasiekiama daugiau: naudojant vien tik konkrecia rugsti ar krema su bha arba aha? Juk vistiek po bha/aha yra tepamas kremas, tai ar ne tas pats butu naudoti tiesiog krema su bha/aha? Pas mane yra likusios duobutes po spuogu spaudinejimo, tad mastau ar verta prasideti su siomis rugstimis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 04 20, 14:43)
Sakykit del tu teksturu bha 2proc priemones. Liquid yra skystis, tai jau pirstu patepti neis tik kempinele (bet juk gaila priemones..)? Temos pradzioje mineta, jog losjonas yra gan tirstas ir reikia pompytes, o tai gelis kaip turetu atrodyti, juk tirstesnis uz losjona turetu buti?  g.gif atrodo, kad idealiausias butu losjonas, bet raso, jog normaliai ir sausai odai, o jei mano oda misri, tai ir nebesuprantu kuri rinktis, gal kuri patarsit is patirties?  doh.gif

Mano oda misri, as naudoju liquid ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Tepu ji su vatos diskeliu smile.gif
Atsakyti
Visa jusu tema isstudijavusi issirinkau ko man reiketu ir prisisakiau nemaza kruva produktu is Paulos smile.gif .
Labai naudingi Himalaija patarimai, Sunrejos pasidalinimas patirtimi idomus. Kiekviena prisitaiko,kas jai labiausiai reikalinga. Taigi kai viska isbandysiu gal ir as parasysiu kas pasiteisino ir kas ne. Prisigriebiau ir daug meginuku pabandymui. Oda sausa ,taigi irgi ne viskas tiks.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 04 16, 09:30)
O kadangi siuo metu pradejau vaikscioti i soliariuma, tai manau reiktu visai rugsciu atsisakyti, ar taip himalaia?  4u.gif

Gal kas bandet RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum ir galetumet palyginti su Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol?    Turiu pirmojo pora meginuku, bet vis dar laukia savo eiles  smile.gif

Kadangi mano dabartinis tonikas eina i pabaiga, tai pirksiu normalios odos i sausuma tonika  ax.gif  I komplekta reiktu ir prausiklio veidui, bet nzn kuri rinktis, nes noretus, kad butu kazkiek putojantis arba gelinis, ko pas Paula nera  g.gif  Noriu tokios konsistencijos todel, kad naudosiu su veido valymo aparaciuku, o ten, mano manymu, tie visi pienelio tipo valikliai nelabai tinka...  g.gif Kaip manai, himalaia? Lyg ir norejai isigyti toki aparata  4u.gif

Geriau soliariumo atsisakyti lotuliukas.gif Bet iš esmės taip, geriau rūgščių ir saulės nemaišyti, jei apsauga nenaudojama.
O aš tau jau anksčiau sakiau, kam tos rūgštys, jei problemų su oda nėra irnesakyk.gif

Tie du serumai konsistencija nebaisiai skiriasi, nes abu silikoniniai/ bevandeniai. Resist gal vos lengvesnis, aliejų neturi, man konsistencija vos labiau patiko, bet esminio skirtumo nėra. Sudėtis tai skiriasi gerokai.

Dėl prausiklių, tai yra putojančių, bet jie riebiai odai skirti. Gelinis yra Hydralight One Step Face Cleanser, bet jis toks skystesnis gelis, irgi riebesnei odai.

QUOTE(jurgina@ @ 2011 04 18, 03:04)
Perskaičiau visą temą, himalaia, noriu jus pagirt, radau labai daug naudingos informacijos, ir ne tik šioje temoje  thumbup.gif
Kadangi su anglų kalba man sunkokai blush2.gif , tad klausiu Jūsų nuomonės, kaip manot - ar tiktų RESIST Barrier Repair Moisturizer kaip makiažo pagrindas mišriai odai, T zona atšilus orams pasidaro labai riebi. Dabar naudoju Duoskin drėkinantį, bet jos sudėtis, kaip suprantu, skirta tik drėkint, daugiau nieko ypatingo jis nedaro, ar aš klystu? Nesu labai jauna, tad norisi, kad būtų šiek tiek ir nuo raukšlių.
Ir jau susigundžiau naudojamą Zeniac  LP pakeist RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid. Jūsų bloge radau, kad mano naudojamo sudėtis labai menka. Kaip manot nesusipainiojau besirinkdama? ax.gif 4u.gif

Nu labai smagu, kad pasitarnauju kažkam bigsmile.gif
Resist Moisturizer gali tikti kaip makiažo pagrindas, jis toks gana lengvas losjonas/ gelis, bet gerai drėkina. Tik jei mišrios odos riebios vietos labai riebaluojasi, jis jų nematizuos. Bent mano mišriai odai jis patinka, nors realiai rašo, kad daugiau sausai odai skirtas.
Labai laukiu, kada Resist liniją riebiai odai išleis, girdėjau, kad tokių planų yra clap.gif
Dėl Duoskin negaliu nieko pasakyti, nežinau sudėties.
Zeniac nėra bloga priemonė. Tik tiek, kad be rūgščių nieko daugiau naudingo nėra. Lyginant PC 5% AHA priemonė praktiškai turi tą pačią koncentraciją rūgščių, bet ir papildomų gerų ingredientų yra, kurie padeda kovoti su raukšlelėm.

QUOTE(bimbaM @ 2011 04 20, 08:43)
Sakykit del tu teksturu bha 2proc priemones. Liquid yra skystis, tai jau pirstu patepti neis tik kempinele (bet juk gaila priemones..)? Temos pradzioje mineta, jog losjonas yra gan tirstas ir reikia pompytes, o tai gelis kaip turetu atrodyti, juk tirstesnis uz losjona turetu buti?  g.gif atrodo, kad idealiausias butu losjonas, bet raso, jog normaliai ir sausai odai, o jei mano oda misri, tai ir nebesuprantu kuri rinktis, gal kuri patarsit is patirties?  doh.gif

Beje, kuriuo budu naudos butu pasiekiama daugiau: naudojant vien tik konkrecia rugsti ar krema su bha arba aha? Juk vistiek po bha/aha yra tepamas kremas, tai ar ne tas pats butu naudoti tiesiog krema su bha/aha? Pas mane yra likusios duobutes po spuogu spaudinejimo, tad mastau ar verta prasideti su siomis rugstimis  unsure.gif

Esu naudojusi tiek gelį, tiek skystį, tai bent man skystis labiau patinka. Gelis geriau drėkina, bet sunkiau susigeria ir turi praeiti nemažai laiko, kol ką nors kitą ant veido tepti galima.
Skystį naudoju paprastai- įlašinu į delną ir pirštais tepu ant veido. Nes su vatos diskeliais tikrai daug išsišvaistytų. Bet vat, skysčio minusas tas, kad jis mažiau taupiai naudojasi, nei gelis. Gelio man poros lašiukų visam veidui užtekdavo, o skysčio reikia nemažai įsivarvinti, kad pakaktų, tad jis greičiau išsinaudos. Bet man atrodo verta mirksiukas.gif

Dėl kremo ir paprastų rūgščių... Dažniausiai rūgštinės priemonės nelabai ką daugiau gero be rūgščių turi. Tiesiog skiriasi jų pagrindai- skystis, kremas, losjonas ir pan skirtingiems odos tipams. Tačiau yra ir multifunkcinių priemonių, kurios be rūgščių sudėtyje turi gerų drėkiklių, antioksidantų ir pan., tada galima ir papildomos priemonės po rūgšties nenaudoti. Aš, pvz., kai naudoju Resist 5% AHA daugiau nieko nebetepu ant odos, nes jis kartu ir drėkina, ir pribumbasų turi. Tad žiūrėk pagal savo odos tipą.

QUOTE(deimute @ 2011 04 20, 11:56)
Visa jusu tema isstudijavusi issirinkau ko man reiketu ir prisisakiau nemaza kruva produktu is Paulos  smile.gif  .
Labai naudingi Himalaija patarimai, Sunrejos pasidalinimas patirtimi idomus. Kiekviena prisitaiko,kas jai labiausiai reikalinga. Taigi kai viska isbandysiu gal ir as parasysiu kas pasiteisino ir kas ne. Prisigriebiau ir daug meginuku pabandymui. Oda sausa ,taigi irgi ne viskas tiks.

aciuks.gif Lauksim atsiliepimų. Kokias priemones užsisakei?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 00:57)

Lauksim atsiliepimų. Kokias priemones užsisakei?

Nu va,nukopinau uzsakyma,jo sudety yra ir trys meginukai .Anksciau Paulos nieko nenaudojau,reikia padaryti pradzia,tada ziuresiu kas man tiks ir ka pasipildyti ,o ko atsisakyti.

BARE-SNEU Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 Sheer Neutral
Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener
Free Sample - Healthy Skin Refreshing Toner
Free Sample - Moisture Boost Hydrating Toner
Free Sample - RESIST Clearly Remarkable Skin Lightening Gel
RESIST Barrier Repair Moisturizer
RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid - 1.7 fl oz/50 mL
RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum - 1 fl. oz/30 ml
Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15 & Antioxidants

Gal ko nepataikiau, atiduosiu sesei ,o gal gali Himalaia rekomenduot ka nors tokio ypatingo sausai odai,ko neitraukiau i savo pirkiniu sarasa?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 00:57)
Geriau soliariumo atsisakyti  lotuliukas.gif Bet iš esmės taip, geriau rūgščių ir saulės nemaišyti, jei apsauga nenaudojama.
O aš tau jau anksčiau sakiau, kam tos rūgštys, jei problemų su oda nėra  irnesakyk.gif

Tie du serumai konsistencija nebaisiai skiriasi, nes abu silikoniniai/ bevandeniai. Resist gal vos lengvesnis, aliejų neturi, man konsistencija vos labiau patiko, bet esminio skirtumo nėra. Sudėtis tai skiriasi gerokai.

Dėl prausiklių, tai yra putojančių, bet jie riebiai odai skirti. Gelinis yra Hydralight One Step Face Cleanser, bet jis toks skystesnis gelis, irgi riebesnei odai.

Zinau, kad soliariumas negerai blush2.gif Bet ka daryt, kad saules kunas nemato istiss metus ir pamelsta verysad.gif Be to, nepiktnaudziauju rolleyes.gif Tik vakar soliariume pries mane mergina ejo, visa ruda ruda, sako man 15 min blink.gif blink.gif blink.gif Va tokiu tai nesuprantu doh.gif

Ok, psio, su rugstinem priemonem baigta smile.gif Gal po vasaros ka nors isigysiu g.gif

O Resist ir to paprasto serumo sausai odai poveikis skiriasi, ar tik sudetis skiriasi? 4u.gif

Ar pati nusipirkai aparaciuka veidui? 4u.gif Su kokiu prausikliu naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 04 20, 20:06)
Nu va,nukopinau uzsakyma,jo sudety yra ir  trys meginukai .Anksciau Paulos nieko nenaudojau,reikia padaryti pradzia,tada ziuresiu kas man tiks ir ka pasipildyti ,o ko atsisakyti.

BARE-SNEU  Barely There Sheer Matte Tint SPF 20    Sheer Neutral 

Gal ko nepataikiau, atiduosiu sesei ,o gal gali Himalaia rekomenduot ka nors tokio ypatingo sausai odai,ko neitraukiau i savo pirkiniu sarasa?

Iškart galiu pasakyti, kad Sheer Neutral bus greičiausiai per tamsus, jei nesi labai įdegus. Aš nesu visiška baltaodė, bet man ir pats šviesiausias atspalvis (Sheer Fair) yra vos vos per tamsus. Bet vasarą bus gerai.
Va, padariau savo turimų PC pudrų "swatch".
Pagal šviesumą taip eina (bent man atrodo, kad PC puslapyje duoti atspalviai nelabai atitinka realybę)- Nude ant mano odos kaip kreida atrodo, Sand +- atitinka, Best Linen idealiai tinka, Sheer Fair vos vos per tamsus (Sand, Bes Linen ir Sheer Fair yra panašaus tono), o Sheer Ivory žymiai per tamsus ir visai į Ivory neneša rolleyes.gif Tai man atrodo, kad Sheer Neutral bus panašus, kaip Sheer Ivory. Jei dar neišiuntė tau siuntinio, paskambink jiems, kad pakeistų, jei manai, kad per tamsu bus ax.gif

Aš kai pati riebiaodė, tai iš patirties sausai odai negaliu kažko parekomenduoti. Man atrodo, gerai tu ten išsirinkai, drėkiklis ir serumai turėtų patikt.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 20:00)
Iškart galiu pasakyti, kad Sheer Neutral bus greičiausiai per tamsus, jei nesi labai įdegus. Aš nesu visiška baltaodė, bet man ir pats šviesiausias atspalvis (Sheer Fair) yra vos vos per tamsus. Bet vasarą bus gerai.
Va, padariau savo turimų PC pudrų "swatch".
Pagal šviesumą taip eina (bent man atrodo, kad PC puslapyje duoti atspalviai nelabai atitinka realybę)- Nude ant mano odos kaip kreida atrodo, Sand +- atitinka, Best Linen idealiai tinka, Sheer Fair vos vos per tamsus (Sand, Bes Linen ir Sheer Fair yra panašaus tono), o Sheer Ivory žymiai per tamsus ir visai į Ivory neneša  rolleyes.gif Tai man atrodo, kad Sheer Neutral bus panašus, kaip Sheer Ivory. Jei dar neišiuntė tau siuntinio, paskambink jiems, kad pakeistų, jei manai, kad per tamsu bus  ax.gif

Aš kai pati riebiaodė, tai iš patirties sausai odai negaliu kažko parekomenduoti. Man atrodo, gerai tu ten išsirinkai, drėkiklis ir serumai turėtų patikt.

Jau siryt gavau visas prekes biggrin.gif Nieko tokio, nera dideli kiekiai sunaudosim. Norejau imti Sheer Ivory ,bet nebuvo tuo metu. Taikiau i neutralu,dar nebandziau,bet vasara ateina,tai bus kaip tik,manau. Isbandziau seruma paakiams,tepasi ir uzsitepe labai maloniai,tai tikiuosi bus gerai.
Tavo pateikti atspalviai bus ateiciai mergaitems pasirinkti perkant,gerai kad idejai,as neturejau kai sakiausi tokiu pavyzdziu,butu praverte. smile.gif Taciau pagal pirkejas pastebejau,kad populiariausias butent tas Ivory,taigi ateity reikes ji isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 04 21, 04:18)
O Resist ir to paprasto serumo sausai odai poveikis skiriasi, ar tik sudetis skiriasi?  4u.gif

Ar pati nusipirkai aparaciuka veidui?  4u.gif  Su kokiu prausikliu naudoji?  4u.gif

Didžiausias skirtumas tas, kad vienas su retinoliu ir labiau sausai odai, kitas be retinolio, visiems odos tipams.

Nusipirkau Olay, nes nemanau, kad Clarisonic yra vertas savo kainos. Principas juk tas pats- nuvalyti odą. O ar ten sukasi, ar vibruoja :irnesakyk Naudoju kol kas su pridėto prausiklio mėginuku, bet nelabai man jis patinka, nes su grūdeliais. Dar bandžiau su kitu putojančius Olay prausikliu ir su TBS Aloe valomuoju kremu. Tai visi patiko.
Papildyta:
deimute, jei kas netiks, gi gali viską grąžinti per 60 dienų.
Labai man jų klientų aptarnavimas patinka rolleyes.gif Sykį jie klaidą padarė, ne tą knygą atsiuntė, tai kai paskambinau, liepė šitą knygą pasilikti ir dar teisingą knygą priedo atsiuntė per porą dienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 21, 20:13)

deimute, jei kas netiks, gi gali viską grąžinti per 60 dienų.
Labai man jų klientų aptarnavimas patinka  rolleyes.gif Sykį jie klaidą padarė, ne tą knygą atsiuntė, tai kai paskambinau, liepė šitą knygą pasilikti ir dar teisingą knygą priedo atsiuntė per porą dienų  thumbup.gif

Nu kokie faini biggrin.gif O tai ka jau pradeta produkta galima grazinti jei netinka ? Taip neiprasta doh.gif

Atsakyti