Nuo šiol Beautypedia.com bus nemokama su visam Oficialiai dar nepaskelbė, bet Paula per radijo laidą sakė ir FB rašo.
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 17, 11:47)
As uzsisakineju per tarpininkes is USA
Gal galima suzinoti per kuria? Labai noretusi pradziai meginuku ismeginimui.
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 13, 21:34)
Gal galima suzinoti per kuria? Labai noretusi pradziai meginuku ismeginimui.
Is SM rekomenduociau Taure
Skin Balancing Cleanser
Skin Balancing Toner
Sitos dvi priemones man laaabai patinka Mano oda misri/normali...kartais skruostai buna nusauseje...Tai po siu priemoniu man net nebesinori jokio kremo, nes oda jauciasi puikiai..
Skin Balancing Carbon Mask
dar tuiu sia kauke...nzn..ispudzio didelio nepaliko...po jos labai od tempia ir reikia labai drekinti....o ir poveikio labai nepastebejau...
Skin Balancing Toner
Sitos dvi priemones man laaabai patinka Mano oda misri/normali...kartais skruostai buna nusauseje...Tai po siu priemoniu man net nebesinori jokio kremo, nes oda jauciasi puikiai..
Skin Balancing Carbon Mask
dar tuiu sia kauke...nzn..ispudzio didelio nepaliko...po jos labai od tempia ir reikia labai drekinti....o ir poveikio labai nepastebejau...
QUOTE(viol @ 2011 03 13, 15:07)
Skin Balancing Toner
Šitas tonikas tai mano turbūt mėgstamiausia priemonė iš PC. Sausesnes vietas padrėkina, riebių nepariebalina, tikrai kad po to dažnai ir drėkiklio nebereikia Oda su juo greitai nusiramina, jei paraudus būna. Žodžiu, ne pirmą jau naudoju ir tikrai į kitus nesižvalgau.
Gavau Balancing toner, veliau parasysiu atsiliepimus, nes dar tik karta panaudojau (kol kas tai labai patinka).
Gal bandet kuria nors krempudra su spf?
Radau puslapiu atgal himalaia kometara apie krempudras
Reikes ir man megineliu uzsisakyt, ypac domina kremas su spalva - Barely There Sheer Matte Tint SPF 20
Gal bandet kuria nors krempudra su spf?
Radau puslapiu atgal himalaia kometara apie krempudras
Reikes ir man megineliu uzsisakyt, ypac domina kremas su spalva - Barely There Sheer Matte Tint SPF 20
QUOTE(Mintee @ 2011 03 25, 17:09)
Nusipirkau pilną pakuotę, tai pastebėjimai tokie- gražiai išlygina odos spalvą, neblogai išsilaiko, bet lengvai pasišalina vakare, nereikia intensyviai valyti, kaip krempudros. Nesausina odos. Bandysiu kombinuoti su kažkuo matizuojančiu ant nosies ir kaktos (kol kas dar neradau makiažo pagrindo, kuris visą dieną matizuotų).
as dabar naudoju resis clearly remarkable skin lightening gel with 2% BHA, kadangi parasyta, kad realus rezultati bus po 8-12 savaiciu, tai ypatingu atsiliepimu irgi neturiu. konsistencija maloni, greitai isigeria, makiazas gulasi gerai, ant jo rytais dar papildomai dedu drekinamaji krema.
toks panasus yra resist slin lightening lotion su 7% AHA, idomu, koks tarp ju skirtumas bus turiu ir ta su AHA, bandysiu po BHA
toks panasus yra resist slin lightening lotion su 7% AHA, idomu, koks tarp ju skirtumas bus turiu ir ta su AHA, bandysiu po BHA
QUOTE(viol @ 2011 03 14, 00:07)
Skin Balancing Cleanser
Išbandžiau šį prausiklį. Labai patiko Smagi tekstūra, žirnelio dydžio priemonės nereikia veidui, malonus jausmas prausiantis, visai nesausina, bet kartu oda lieka švari, nuprausta. Neutralus malonus ir nedirginantis prausiklis.
Tik erzina siuntimaisi per tarpininkes
Nauja Resist linijos saulės apsaugos priemonė su antioksidantais
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants
Gaila tik, kad daugiau sausai odai. Rašo, kad nepalieka balto šydo. Įdomu bus išbandyt
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants
Gaila tik, kad daugiau sausai odai. Rašo, kad nepalieka balto šydo. Įdomu bus išbandyt