Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Nuo šiol Beautypedia.com bus nemokama su visam thumbup.gif Oficialiai dar nepaskelbė, bet Paula per radijo laidą sakė ir FB rašo.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 17, 11:47)
As uzsisakineju per tarpininkes is USA  4u.gif

Gal galima suzinoti per kuria? Labai noretusi pradziai meginuku ismeginimui.
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2011 03 13, 21:34)
Gal galima suzinoti per kuria? Labai noretusi pradziai meginuku ismeginimui.

Is SM rekomenduociau Taure 4u.gif
Atsakyti
Skin Balancing Cleanser
user posted image
Skin Balancing Toner
user posted image

Sitos dvi priemones man laaabai patinka thumbup.gif Mano oda misri/normali...kartais skruostai buna nusauseje...Tai po siu priemoniu man net nebesinori jokio kremo, nes oda jauciasi puikiai.. mirksiukas.gif
Skin Balancing Carbon Mask
user posted image
dar tuiu sia kauke...nzn..ispudzio didelio nepaliko...po jos labai od tempia ir reikia labai drekinti....o ir poveikio labai nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2011 03 13, 15:07)
Skin Balancing Toner

Šitas tonikas tai mano turbūt mėgstamiausia priemonė iš PC. Sausesnes vietas padrėkina, riebių nepariebalina, tikrai kad po to dažnai ir drėkiklio nebereikia thumbup.gif Oda su juo greitai nusiramina, jei paraudus būna. Žodžiu, ne pirmą jau naudoju ir tikrai į kitus nesižvalgau.
Atsakyti
Ar kas nors bandet savaiminio idegio krema? Kremas
Atsakyti

i 
Merginos, kooperuokitės, junkitės prie užsakymų Skelbimų lentoj.
Atsakyti
Gavau Balancing toner, veliau parasysiu atsiliepimus, nes dar tik karta panaudojau (kol kas tai labai patinka).

Gal bandet kuria nors krempudra su spf? bigsmile.gif

Radau puslapiu atgal himalaia kometara apie krempudras doh.gif

Reikes ir man megineliu uzsisakyt, ypac domina kremas su spalva - Barely There Sheer Matte Tint SPF 20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 25 kovo 2011 - 23:16
QUOTE(Mintee @ 2011 03 25, 17:09)
Reikes ir man megineliu uzsisakyt, ypac domina kremas su spalva - Barely There Sheer Matte Tint SPF 20

Nusipirkau pilną pakuotę, tai pastebėjimai tokie- gražiai išlygina odos spalvą, neblogai išsilaiko, bet lengvai pasišalina vakare, nereikia intensyviai valyti, kaip krempudros. Nesausina odos. Bandysiu kombinuoti su kažkuo matizuojančiu ant nosies ir kaktos (kol kas dar neradau makiažo pagrindo, kuris visą dieną matizuotų).
Atsakyti
as dabar naudoju resis clearly remarkable skin lightening gel with 2% BHA, kadangi parasyta, kad realus rezultati bus po 8-12 savaiciu, tai ypatingu atsiliepimu irgi neturiu. konsistencija maloni, greitai isigeria, makiazas gulasi gerai, ant jo rytais dar papildomai dedu drekinamaji krema.
toks panasus yra resist slin lightening lotion su 7% AHA, idomu, koks tarp ju skirtumas bus g.gif turiu ir ta su AHA, bandysiu po BHA
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2011 03 14, 00:07)
Skin Balancing Cleanser
user posted image

Išbandžiau šį prausiklį. Labai patiko thumbup.gif Smagi tekstūra, žirnelio dydžio priemonės nereikia veidui, malonus jausmas prausiantis, visai nesausina, bet kartu oda lieka švari, nuprausta. Neutralus malonus ir nedirginantis prausiklis.
Tik erzina siuntimaisi per tarpininkes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 balandžio 2011 - 14:12
Nauja Resist linijos saulės apsaugos priemonė su antioksidantais bigsmile.gif
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants
user posted image
Gaila tik, kad daugiau sausai odai. Rašo, kad nepalieka balto šydo. Įdomu bus išbandyt biggrin.gif
Atsakyti