Toliau bandau priemones...
Patiko
Barely There Sheer Matte Tint SPF 20
Sheer Fair pats tas mano odai. Nelabai maskuoja, aišku, kaip ir pridera kremui su spalva, bet gražiai išlygina odos spalvą, lengvai dengiasi, gerai išlieka. Ir dar su saulės apsauga, tai išvis
Kai nesinori pilno makiažo. Pirksiu didelę pakuotę.
All Bases Covered Foundation SPF 15
Tiko Sand atspalvis. Riebesnė, nei Best Face Forward Foundation SPF 15. Nors mano oda į riebumą, o ji skirta sausesnei odai, labiau patiko, nei Best Face Forward Foundation SPF 15. Nesubėga taip į raukšleles, oda daugiau tokia drėgna, bet ne blizganti lieka.
Hydralight Moisture‑Infusing Lotion
Labai mlonus losjonas, nengvas, toks vandeningas, bet gana nedaug reikia, greitai susigeria, oda riebaluota nelieka, netgi vos pamatizuoja. Pirksiu matyt pakaitom su Resist drėkikliu naudot.
Pure Mineral Sunscreen SPF 15
Gana sunkus, sunkiai susigeria, palieka baltą šydą, tik po kurio laiko pranyksta. Manau, sausai odai turėtų tikti, bet riebesnei tai niekaip.
Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener
Veiksmingas, po pirmo karto jau pasimatė nedidelis pašviesėjimas. Tik tekstūra man jo gana keista, ne visai patogu naudoti. Gal įprast reikia... Toks kaip kietas vazelinas jis, nelabai lengvai ant dantų tepasi, o stipriau paspaudus per daug užsitepa. Pliusas jo tas, kad tarpdančius galima pabalinti, ne kaip su Crest Strips. Mano dantys labai jautrūs, kol kas jokių neigiamų pojūčių nesukėlė (kiek prieš tai priemonių naudojau, visos baisiai gėlė iki skausmo).