Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Levereti @ 2011 02 17, 08:59)
Merginos o kaip uzsisakinejat is PC. Nes is UK siustis neapsimoka, kainos USA zymiai mazesnes? g.gif

As uzsisakineju per tarpininkes is USA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2011 02 17, 08:59)
Merginos o kaip uzsisakinejat is PC. Nes is UK siustis neapsimoka, kainos USA zymiai mazesnes? g.gif

iš europinio psl. verta, jeigu kooperuojas ne viena ax.gif
Atsakyti
jau senokai naudoju RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid:
user posted image

nors rašo, kad naudot kartą savaitėj, aš būna tepuos 2, kartais ir 3 kartus. Pirkau su ta intencija, kad dėmes pašviesins, bet rezultatais nelabai džiaugiuos, galvojau, kad 10 proc. rūgštis veiks greičiau ir geriau...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 21, 12:45)
jau senokai naudoju RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid:
user posted image

nors rašo, kad naudot kartą savaitėj, aš būna tepuos 2, kartais ir 3 kartus. Pirkau su ta intencija, kad dėmes pašviesins, bet rezultatais nelabai džiaugiuos, galvojau, kad 10 proc. rūgštis veiks greičiau ir geriau...

Taigi ta pati Paula rašo, kad dėmės yra užsispyręs reikalas ir 2-3 metus gali tekti su jomis plūktis...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 02 21, 15:34)
Taigi ta pati Paula rašo, kad dėmės yra užsispyręs reikalas ir 2-3 metus gali tekti su jomis plūktis...

su demem/nelygumais taip jau yra: kaip atsirado ne per viena diena, tai ir nedings per trumpa laiko tarpa.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 21, 15:48)
su demem/nelygumais taip jau yra: kaip atsirado ne per viena diena, tai ir nedings per trumpa laiko tarpa.

Atsiranda daug greiciau nei isnykta,pvz jei nuo kokio spuogelio,tai atsirast gali iskart,pastebesi kazkoki paraudima ar pan.,o jau va su jom paskui tvarkytis.... smile.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū už paguodą aciuks.gif laugh.gif

mano pagrindinė problema dėmės, jei rūgštys jų neima, tai niekas nepadės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 21, 18:34)
ačiū, ačiū už paguodą aciuks.gif laugh.gif

mano pagrindinė problema dėmės, jei rūgštys jų neima, tai niekas nepadės  doh.gif

Negali taip jau niekas nepadeti,tada koks lazeris ar pan.
Juk demele tai nera,kaip pasakyti,iki pat kaulo toj odos vietoj, ji tik pavirsiuj,ar ne? tai jei oda nusiluoksniuoja,tai ir demele savaime nyksta,ir is apacios atsirandanti oda jau yra kitokia,nauja.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 21, 18:40)
Negali taip jau niekas nepadeti,tada koks lazeris ar pan.
Juk demele tai nera,kaip pasakyti,iki pat kaulo toj odos vietoj, ji tik pavirsiuj,ar ne? tai jei oda nusiluoksniuoja,tai ir demele savaime nyksta,ir is apacios atsirandanti oda jau yra kitokia,nauja.

lazerio gal nereik, bet labai labai ilgai viskas, galvojau Paulos AHA rūgštis padės greičiau nusluoksniuot, bet nelabai nelabai. Kai esu balta kaip popierius jos labai matos. Prieš PMS po porą spuogų, tai automatiškai +2 dėmės prie senų... Ir taip pasaka be galo...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 21, 19:21)
Prieš PMS po porą spuogų, tai automatiškai +2 dėmės prie senų... Ir taip pasaka be galo...

Man ir buvo vienas spuogelis PMS'inis isdyges labai ne kokioj vietoj, as ji nugalabijau, aisku, liko demele, bet butent su PC rugstim per koki pora sav praejo... g.gif
Atsakyti
Toliau bandau priemones...

Patiko
user posted image
Barely There Sheer Matte Tint SPF 20
Sheer Fair pats tas mano odai. Nelabai maskuoja, aišku, kaip ir pridera kremui su spalva, bet gražiai išlygina odos spalvą, lengvai dengiasi, gerai išlieka. Ir dar su saulės apsauga, tai išvis thumbup.gif Kai nesinori pilno makiažo. Pirksiu didelę pakuotę.

user posted image
All Bases Covered Foundation SPF 15
Tiko Sand atspalvis. Riebesnė, nei Best Face Forward Foundation SPF 15. Nors mano oda į riebumą, o ji skirta sausesnei odai, labiau patiko, nei Best Face Forward Foundation SPF 15. Nesubėga taip į raukšleles, oda daugiau tokia drėgna, bet ne blizganti lieka.

user posted image
Hydralight Moisture‑Infusing Lotion
Labai mlonus losjonas, nengvas, toks vandeningas, bet gana nedaug reikia, greitai susigeria, oda riebaluota nelieka, netgi vos pamatizuoja. Pirksiu matyt pakaitom su Resist drėkikliu naudot.

user posted image
Pure Mineral Sunscreen SPF 15
Gana sunkus, sunkiai susigeria, palieka baltą šydą, tik po kurio laiko pranyksta. Manau, sausai odai turėtų tikti, bet riebesnei tai niekaip.

user posted image
Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener
Veiksmingas, po pirmo karto jau pasimatė nedidelis pašviesėjimas. Tik tekstūra man jo gana keista, ne visai patogu naudoti. Gal įprast reikia... Toks kaip kietas vazelinas jis, nelabai lengvai ant dantų tepasi, o stipriau paspaudus per daug užsitepa. Pliusas jo tas, kad tarpdančius galima pabalinti, ne kaip su Crest Strips. Mano dantys labai jautrūs, kol kas jokių neigiamų pojūčių nesukėlė (kiek prieš tai priemonių naudojau, visos baisiai gėlė iki skausmo).
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 21, 19:20)
Atsiranda daug greiciau nei isnykta,pvz jei nuo kokio spuogelio,tai atsirast gali iskart,pastebesi kazkoki paraudima ar pan.,o jau va su jom paskui tvarkytis.... smile.gif

o jeigu ant tos demes ir vel salia koks spuogas - tai doh.gif
Atsakyti