Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(prieblanda @ 2011 02 02, 14:56)
Nu ir negalėjo tas losjonas padrėkinti, nes jo ne tokia paskirtis. Drėkinimui yra kremai ir taškas. O čia specifinė priemonė. Rinktis gelį, skystį ar losjoną priklauso nuo odos tipo arba pačios pomėgių/poreikių. Pagal tavo odos tipą tiktų losjonas.

O kokia jo paskirtis? ax.gif 4u.gif

QUOTE(himalaia @ 2011 02 02, 18:05)
Aš manau, jei problemų su oda nėra, kam išvis tos rūgštys  g.gif Naudok gerai suformuluotas priemones su antioksidantas, kitais pribumbasais, jei nori visapusiškai rūpintis oda- pakaitalioke kelias priemones kas kelias dienas, kad oda skirtingų gerų ingredientų gautų.
O jei labai rūgščių norisi, vistiek manau, kad AHA labiau tiktų, nes padėtų ir sausesnę odą padrėkinti, BHA vistiek yra labiau skirta riebiai odai, inkštyrams ir spuogams. Kas dėl spuogų- rūgštys dažnai juos, tūnančius po oda, iškelia. Gali pabandyti kitokias AHA priemones, gal ne taip oda sureaguos.

As kazkodel isivaizduoju, jog su raukslem kovoti labiau padetu rugstys g.gif Nu bet gal cia mano isitikinimas biggrin.gif Kaip ir minejau, dabar laukiu kruvos meginuku is Resist linijos, kuri skirta butent su raukslem kovoti, tai ziuresiu, kokie bus potyriai. Taip pat pasiemiau ir AHA rugsties tos, kur viena karta sav reikia naudoti, stipresne ji, bet dar tik gausiu uz dvieju sav, o kol isbandysiu, tai atsiliepimai bus negreit... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 20:10)
O kokia jo paskirtis?  ax.gif  4u.gif

Leisti pasinaudoti visais BHA privalumais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 02 02, 20:37)
Leisti pasinaudoti visais BHA privalumais biggrin.gif

Nu labai jau cia sudetingai paaiskinot, nieko nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 13:10)
As kazkodel isivaizduoju, jog su raukslem kovoti labiau padetu rugstys  g.gif  Nu bet gal cia mano isitikinimas  biggrin.gif Kaip ir minejau, dabar laukiu kruvos meginuku is Resist linijos, kuri skirta butent su raukslem kovoti, tai ziuresiu, kokie bus potyriai. Taip pat pasiemiau ir AHA rugsties tos, kur viena karta sav reikia naudoti, stipresne ji, bet dar tik gausiu uz dvieju sav, o kol isbandysiu, tai atsiliepimai bus negreit...  rolleyes.gif

Na, kovoti tai turbūt, kad rūgštys labiau padeda, bet prevencijai nemanau, kad verta jas naudot. Nes lazda du galus turi. Kas gerai su PC rūgštinėm priemonėm, ypač Resist linijos, kad jos turi daug gerų ingredientų, kuriuos rūgštys iš odos "pašalina". T.y. iš vienos pusės rūgštys padeda atjaunėti, iš kitos, "atima" iš odos kai kuriuos elementus, kuriuos reikia papildyti kremais ir pan.
Resist linija būtent tai, apie ką ir kalbėjau- antioksidantai, visokie keramidai ir t.t.- padeda odai išlikti jaunesnei, nebūtinai rūgštis naudoti, nebent ant pačių raukšlelių.

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 13:49)
Nu labai jau cia sudetingai paaiskinot, nieko nesupratau  doh.gif

Exfoliating 1% BHA Lotion yra tiesiog BHA priemonė, nėra pagrindinė jos paskirtis drėkinti. Jos bazė pritaikyta sausesnei odai. Nes skystis ar gelis daugiau mišriai/ riebiai, o losjonas sausesnei. Nes ir sausiaodės kartais inkštirų turi.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 15:38)
RESIST Daily Smoothing Treatment with 5 % Alpha Hydroxy Acid
user posted image

Is tikro nelabai pamenu, ar cia rasiau atsiliepima, nes apie sia priemone kalbejau rugsciu temoj, anyway  ax.gif 
Labai norejau pabandyti priemone su AHA, priezastis - apsisaugoti nuo pirmuju rauksliu, nes siaip problemu su oda neturiu, maniske yra normali i sausuma. Tai vat, panaudojus sia priemone po keliu kartu eme dygti spuogai  blink.gif  Bet ne tai kad vienas, o keli iskart ir jiems nepraejus kalesi nauji. Na ju nebuvo kruvos, keli, bet kai as niekada gyvenime nesu turejus problemu del spuogu, tai buvo tikrai nesmagu, nes paprastai vienas spuogas isgydsta pries MMM. Pati priemone siek tiek griauzdavo veiduka pasitepus, bet paskui apsiprato. Turejau jos kelis meginukus, bet sunaudojus nebekyla ranka uzsisakyti pilna pakuote  doh.gif  O nuo rauksliu apsisaugoti norisi, todel esu pasimetus...  unsure.gif  Panos mane ramino, sake praeis pakentejus kelis men, bet as nenoriu net ir tuos kelis men vaikscioti spuoguota...  schmoll.gif

del sio as irgi dvejoju, nors turiu pilna pakuote, buvau uzsitepus tik kelis kartus, tik uzsitepus griauzia, ryte atsikelus ant zandu buna spuogeliai isauge, bet ne tokie, kuriuos galima isspausti, o tokie raudoni, nors siaip ant zandu man spuogai niekad nekyla.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 22:11)
Atsinesu atsiliepima apie si seruma  4u.gif

user posted image

Jau keleta sav ji naudoju - Paula's Choise Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol

Naudoju paakiams pagrinde nakciai arba jei tepu kokia rugsti, po to si seruma. Is tikro is retinolio tikejaus kazkokio poveikio, bet nieko ypatingo nepajutau, veidukas pasimaitina ir tiek, paakiai kokie buvo, tokie tebera, oda nesijaucia stangresne, na net nzn is tikro...  unsure.gif

sita isbandziau meginuka, tai patikko, gerai susigere, oda man iskart atrodo pamaitinta, tai uzsisakiau pilna pakuote.
dar uzsisakiau si
user posted image

ilgiau panaudojus Hydralight One Step Face Cleanser
user posted image
pastebejau, kad inkstiru atsiranda vis maziau, nes taip budavo, kad jau atrodo tik isspaudi, o ju ir vel pilna kakta.

Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 03, 06:07)
del sio as irgi dvejoju, nors turiu pilna pakuote, buvau uzsitepus tik kelis kartus, tik uzsitepus griauzia, ryte atsikelus ant zandu buna spuogeliai isauge, bet ne tokie, kuriuos galima isspausti, o tokie raudoni, nors siaip ant zandu man spuogai niekad nekyla.

Tik pradėjus rūgštis naudot dažnai taip būna. Ir graužia, ir spuogeliais išmėto.

Išbandžiau
user posted image
RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Nu toks malonus ant odos... Nors irgi silikoninis, bevandenis, kaip Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum w/ Retinol, bet ant odos jaučiasi daug lengvesnis, geriau ir greičiau susigeria. Po jokios kitos priemonės mano oda tokia švelni dar nėra buvus. Ir labai man patinka, kad jame daug vitamino C yra.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 02, 21:34)
Na, kovoti tai turbūt, kad rūgštys labiau padeda, bet prevencijai nemanau, kad verta jas naudot. Nes lazda du galus turi. Kas gerai su PC rūgštinėm priemonėm, ypač Resist linijos, kad jos turi daug gerų ingredientų, kuriuos rūgštys iš odos "pašalina". T.y. iš vienos pusės rūgštys padeda atjaunėti, iš kitos, "atima" iš odos kai kuriuos elementus, kuriuos reikia papildyti kremais ir pan.
Resist linija būtent tai, apie ką ir kalbėjau- antioksidantai, visokie keramidai ir t.t.- padeda odai išlikti jaunesnei, nebūtinai rūgštis naudoti, nebent ant pačių raukšlelių.
Exfoliating 1% BHA Lotion yra tiesiog BHA priemonė, nėra pagrindinė jos paskirtis drėkinti. Jos bazė pritaikyta sausesnei odai. Nes skystis ar gelis daugiau mišriai/ riebiai, o losjonas sausesnei. Nes ir sausiaodės kartais inkštirų turi.

Aciu, himalaia 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei jau nelabai man tos rugstys tinka, gal ir geriau nenaudoti g.gif Dabar dar labiau laukiu RESIST linijos meginuku, kad galeciau pagaliau nuspresti, ka naudoti ax.gif

QUOTE(himalaia @ 2011 02 03, 17:07)
RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum
Nu toks malonus ant odos... Nors irgi silikoninis, bevandenis, kaip Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum w/ Retinol, bet ant odos jaučiasi daug lengvesnis, geriau ir greičiau susigeria. Po jokios kitos priemonės mano oda tokia švelni dar nėra buvus. Ir labai man patinka, kad jame daug vitamino C yra.

Sio meginumo irgi laukiu bigsmile.gif Bus idomu palyginti su Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum w/ Retinol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 03, 21:10)
Bus idomu palyginti su Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum w/ Retinol  smile.gif

siandien jau isbandziau. as dabar kaip tik pries 3 dienas dariausi chemini pylinga, tai pradejau jau nertis is odos biggrin.gif siryt uztepiau ant viso veido ir paakius, pagalvojau is pradziu, vaje, koks riebumas, bet kai po keliu minuciu grizau i vonia, viskas puikiai isigere, paakiams sakyciau, kad dar didesnio drekinimo moretusi (man tuo klausime himalaia rekomenduotas bodage paakiu kremas fainesnis, nors irgi yra labai lengvas, bet drekina super gerai wub.gif
siandien imsiu resist pilna pakuoteto serumo, net neabejoju, kad patiks smile.gif lendu toliau ziureti, ko noriu is ten biggrin.gif tiksliau visko noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
siryt isbandziau skin balancing mattyfing concentrate serum. tekstura - pasaka, silkine wub.gif kas nori drekinimo - jo tikrai negaus, bet kas nori matines silkines odos - tas serumas tobulai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 03, 19:07)
Tik pradėjus rūgštis naudot dažnai taip būna. Ir graužia, ir spuogeliais išmėto.

na nzn, turejau megineli Exfoliating 8% AHA Gel tai jau tepiau 2 vakarus nemeto spuogeliais, tik pradzioj pagriauzia, gal man resist apskritai netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 07 vasario 2011 - 20:48
himalaia, o post acne randelius geriau palyginti su RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid ar kokia kita priemone is PC?
Papildyta:
arba gal tokia priemone? http://www.paulascho...Skin-Lighteners
Atsakyti
Merginos o kaip uzsisakinejat is PC. Nes is UK siustis neapsimoka, kainos USA zymiai mazesnes? g.gif
Atsakyti