Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 13:11)
Jau keleta sav ji naudoju - Paula's Choise Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol

Naudoju paakiams pagrinde nakciai arba jei tepu kokia rugsti, po to si seruma. Is tikro is retinolio tikejaus kazkokio poveikio, bet nieko ypatingo nepajutau, veidukas pasimaitina ir tiek, paakiai kokie buvo, tokie tebera, oda nesijaucia stangresne, na net nzn is tikro...  unsure.gif

Per keletą savaičių akivaizdaus rezultato tikėtis ir neverta ax.gif Oda sensta pamažu, per ilgą laiką. Gerai suformuluotos priemonės padeda odai lėčiau senti ir greičiau gyti, tad toks poveikis per trumpą laiką ir nesimato, viskas vyksta giliau, ne odos paviršiuje. Norint akivazdžių rezultatų reiktų naudoti raukšles lyginančias priemones, kurios veikia iškart, bet kosmetiškai, nieko gero odai neduoda. Tokių priemonių Paula's Choice negamina, nes priemonės yra orientuotos į ilgalaikį poveikį odai ir odos sveikatą. Tam, kad oda pradėtų sveikiau ir jauniau elgtis, reikia nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių. Be to, kaip visada, ne visos priemonės skirtingas oda veikia vienodai.

Aš toliau bandau savo sukauptas gėrybes...
user posted image
Healthy Skin Refreshing Toner
Tikrai kad "refreshing", labai gaivus ir vandeningas (palyginus su Skin Balancing Toner, tas truputį, nors ir nežymiai tirštesnis, labiau ant odos jaučiasi- greičiausiai dėl to, kad glicerino turi daug daugiau). Patiko.

user posted image
Skin Recovery Cleanser
Skirtas sausai odai. Baltas, kreminės konsistencijos, tačiau skystas, nedaug putoja, gerai nusiskalauja, nepalieka riebalo. Gerai pašalina makiažą. Man truputį pasausino odą (ji labai išsausėjus dabar), jei po prausimo nepasitepu kuo nors, bet tuo pačiu ir kažkiek pamaitino, pašvelnino. Jei mano oda nebūtų išsausėjus, nusipirkčiau.

user posted image
Skin Balancing Moisture Gel
Patiko, toks kaip hibridas tarp serumo ir gelio. Lengvas, malonus, panašus į Olay Regenerist Regenerating Serum. Kadangi to siųstis man nereikia, kainos panašios, tai prie jo ir pasiliksiu... Bet šiaip gera priemonė.
Papildyta:
Anksčiau įdėto nemokamo siuntimo kodo galiojimo laikas pasibaigė, šitas dar lyg ir galioja RF33B3A
Atsakyti
user posted image
CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner (tonikas su 2% BHA)
Kai pasibaigs mano 2% BHA gelis, pirksiu šitą arba Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid. Nepalieka jokio lipnumo, išvis nesijaučia, kad kažkas ant odos tepta. Lengvas ir malonus ant odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 01, 00:30)
Per keletą savaičių akivaizdaus rezultato tikėtis ir neverta  ax.gif Oda sensta pamažu, per ilgą laiką. Gerai suformuluotos priemonės padeda odai lėčiau senti ir greičiau gyti, tad toks poveikis per trumpą laiką ir nesimato, viskas vyksta giliau, ne odos paviršiuje. Norint akivazdžių rezultatų reiktų naudoti raukšles lyginančias priemones, kurios veikia iškart, bet kosmetiškai, nieko gero odai neduoda. Tokių priemonių Paula's Choice negamina, nes priemonės yra orientuotos į ilgalaikį poveikį odai ir odos sveikatą. Tam, kad oda pradėtų sveikiau ir jauniau elgtis, reikia nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių. Be to, kaip visada, ne visos priemonės skirtingas oda veikia vienodai.

Aciu, himalaia, uz apsvietima smile.gif Is tikro, tai pvz pasitepus paakius su PC kremuku normaliai odai i sausuma, iskart matosi, kad paakiai atsigauna, o va su tuo serumu nera tokio poveikio, todel kazkaip nusivylus esu. Na bet dar visa pakuote pries akis, sunaudosiu ir bus matyt, ar pirkti toliau, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 01, 00:47)
Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid./snapback]

Ar sis gelio pavidalu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 01, 12:07)
Ar sis gelio pavidalu?

Liquid yra skystis 4u.gif
Atsakyti
Get 15% Off Everything + Free Shipping on orders of $75 + 3 Free Samples! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 01, 02:29)
Aciu, himalaia, uz apsvietima  smile.gif  Is tikro, tai pvz pasitepus paakius su PC kremuku normaliai odai i sausuma, iskart matosi, kad paakiai atsigauna, o va su tuo serumu nera tokio poveikio, todel kazkaip nusivylus esu. Na bet dar visa pakuote pries akis, sunaudosiu ir bus matyt, ar pirkti toliau, ar ne  ax.gif

Galbūt dėl to toks skirtumas, kad tas serumas- grynai silikoninis, be vandens, tad daugiau jaučiasi, kad odos paviečiuje išlieka, ne taip susigeria, kaip drėkinantis kremas. Aš irgi nesu visiškai tikra, ar daugiau jį pirksiu, pažiūrėsim.

QUOTE(charisma2121 @ 2011 02 01, 16:05)
Get 15% Off Everything + Free Shipping on orders of $75 + 3 Free Samples!  thumbup.gif

Aš šita akcija pasinaudojau, plius dar nemokamą siuntimą su anksčiau įdėtu kodu gavau thumbup.gif Užsisakiau dantų balinimo priemonę, Resist drėkikį ir didelę krūvą meginukų, tai bandysiu viską iš eilės ir čia rašysiu smile.gif

Šiandien išbandžiau
user posted image
All Bases Covered Foundation SPF 15 Nude atspalvį
Nors spalva man ir per šviesi, be birios pudros beveik kaip lavonas atrodžiau smile.gif bet tepasi labai maloniai, labiau kreminė konsistencija, su Best Face Forward Foundation SPF 15 (šiaip šitą naudoju) sulyginus. Dengiasi labai lengvai, neypač maskuoja, bet odos toną sulygina gerai, greičiau "nusėda", prilimpa prie odos, nei kita, dėl to man labiau patiko. Išlieka irgi neblogai, jau kokios 5 valandos praėjo, o ji dar vis vietoj. Nors ji ir labiau sausai odai skirta, bet man labiau patiko, nei Best Face Forward, nes ji geriau "susilieja" su oda. Užsitepus Best Face Forward ir akinius nuo saulės užsidėjus man pudra ant akinių lieka, su All Bases Covered to nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 02 vasario 2011 - 00:15
QUOTE(prieblanda @ 2011 02 01, 21:33)
Liquid yra skystis  4u.gif

Tai va ir klausiu,nes nesuprantu, kuo skirasi tada: CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner (tonikas su 2% BHA) ir Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid. Jei liquid skystis,tai toner irgi skystis? Tai jie vienodi? biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 02, 00:12)
Užsisakiau dantų balinimo priemonę, Resist drėkikį ir didelę krūvą meginukų, tai bandysiu viską iš eilės ir čia rašysiu  smile.gif

As ir isprotejus del meginuku, visada pasiimu pabandymui bent po 5 kokius nors smile.gif

Taigi, papasakokiu savo ispudzius is isbandytu smile.gif

RESIST Daily Smoothing Treatment with 5 % Alpha Hydroxy Acid
user posted image

Is tikro nelabai pamenu, ar cia rasiau atsiliepima, nes apie sia priemone kalbejau rugsciu temoj, anyway ax.gif
Labai norejau pabandyti priemone su AHA, priezastis - apsisaugoti nuo pirmuju rauksliu, nes siaip problemu su oda neturiu, maniske yra normali i sausuma. Tai vat, panaudojus sia priemone po keliu kartu eme dygti spuogai blink.gif Bet ne tai kad vienas, o keli iskart ir jiems nepraejus kalesi nauji. Na ju nebuvo kruvos, keli, bet kai as niekada gyvenime nesu turejus problemu del spuogu, tai buvo tikrai nesmagu, nes paprastai vienas spuogas isgydsta pries MMM. Pati priemone siek tiek griauzdavo veiduka pasitepus, bet paskui apsiprato. Turejau jos kelis meginukus, bet sunaudojus nebekyla ranka uzsisakyti pilna pakuote doh.gif O nuo rauksliu apsisaugoti norisi, todel esu pasimetus... unsure.gif Panos mane ramino, sake praeis pakentejus kelis men, bet as nenoriu net ir tuos kelis men vaikscioti spuoguota... schmoll.gif

Taip pat prie uzsakymo gavau meginuka Exfoliating 1 % BHA Gel

user posted image

Nors himalaia patare nenaudoti BHA, jei neturiu problemu su spuogais, bet kaip neisbandysi meginuko smile.gif Ir man jis visai patiko bigsmile.gif Tik sausino oda, pasitepus traukdavo, bet as ant virsaus dar kremu patepdavau ir buvo viskas ok. Vat dabar nebezinau, kurio pilno pakuote uzsisakyti?.. unsure.gif Nors BHA kaip ir man nereikalinga ir netinka pagal oda, bet pati oda i BHA geria reaguoja negu i AHA... g.gif

Tesiant apie rugstis, turejau ir meginuka Exfoliating 1% BHA Lotion

user posted image

Juo tepiau veida po 1% BHA gelio, kad padrekintu. Nepasakyciau, kad jautesi drekinimas, jei lyginti drekinima pasitepus kremu, bet visai nieko priemone. Lengvai tepesi, gerai geresi i oda, toks lengvutes konsistencijos losjonas, kaip ir priklauso losjonui smile.gif

Zodziu esme tokia, jog esu dabar pasimetus tarp tu rugstiniu priemoniu ir nebezinau, kuria imti pilnos pakuotes?... unsure.gif
Papildyta:
Na ir dar isbandziau starter rinkinuka normaliai odai i sausuma. Rinkiny buvo drekinancio kremo meginukas, tonikas, valiklis, pudra (kuria atidaviau duktereciai) bei 1% Beta Hydroxy Acid losjonas. Losjona jau aprasiau, dabar like smile.gif

Moisture Boost One Step Face Cleanser

user posted image

Is tikro tikejausi gelinio prausiklio, o gavau pieneli unsure.gif Kuris labai jau skystas ir mano turimas Clinique pienelis daug geriau nuvalo makiaza negu sis. Manau tikrai nepirksiu pilnos pakuotes schmoll.gif

Moisture Boost Hydrating Toner

user posted image

Va sis tonikas tikrai patiko, jauciasi drekinimas, gerai nuvalo likucius, todel tikrai pirksiu pilna pakuote drinks_cheers.gif

Na ir kremukas Moisture Boost Hydrating Treatment Cream

user posted image

Irgi fainas, gerai padrekina oda, ypac paakius, lengvas toks, bet oda graziai svyti is po jo. Sakyciau pirktina pilna pakuote, bet dar noriu isbandyti Resist serijos prausikli, tonika bei kremuka, kad galutinai nuspresciau, kuriuos pirkti pilnom pakuotem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 02, 12:51)
Tai va ir klausiu,nes nesuprantu, kuo skirasi tada: CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner (tonikas su 2% BHA) ir Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid. Jei liquid skystis,tai toner irgi skystis? Tai jie vienodi? biggrin.gif  doh.gif

ar nebus himalaia klaidos įvėlus, nes Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid., aš nerandu g.gif

yra:
CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner
CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner
Papildyta:
arba mes jos nesupratom biggrin.gif

ji rašė, kad:
QUOTE(himalaia @ 2011 02 01, 00:47)
http://www.cosmetics.../PC620-09-L.jpg
CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner (tonikas su 2% BHA)
Kai pasibaigs mano 2% BHA gelis, pirksiu šitą arba Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid. Nepalieka jokio lipnumo, išvis nesijaučia, kad kažkas ant odos tepta. Lengvas ir malonus ant odos  thumbup.gif

tai suprask, kad arba pirks gelį, arba Extra Strength, arba Exfoliating 2% BHA Liquid g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 13:38)
Juo tepiau veida po 1% BHA gelio, kad padrekintu. Nepasakyciau, kad jautesi drekinimas, jei lyginti drekinima pasitepus kremu, bet visai nieko priemone. Lengvai tepesi, gerai geresi i oda, toks lengvutes konsistencijos losjonas, kaip ir priklauso losjonui  smile.gif

Nu ir negalėjo tas losjonas padrėkinti, nes jo ne tokia paskirtis. Drėkinimui yra kremai ir taškas. O čia specifinė priemonė. Rinktis gelį, skystį ar losjoną priklauso nuo odos tipo arba pačios pomėgių/poreikių. Pagal tavo odos tipą tiktų losjonas.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 02, 06:55)
ar nebus himalaia klaidos įvėlus, nes Extra Strength/ Exfoliating 2% BHA Liquid., aš nerandu  g.gif

yra:
CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner
CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner
Papildyta:
arba mes jos nesupratom biggrin.gif

ji rašė, kad:
tai suprask, kad arba pirks gelį, arba  Extra Strength, arba Exfoliating 2% BHA Liquid  g.gif

Nesupratot, nesupratot smile.gif
Skysčių su BHA yra 3. Aš dabar naudoju BHA gelį, kuris man šiaip patinka, bet jo nebepirksiu, nes skystis iškart susigeria, tą pačią sekundę galimą drėkiklį tept ir nepalieka lipnumo.
CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Toner yra lygiai ta pati priemonė, kaip ir Exfoliating 2% BHA Liquid, tad jas per brūkšnelį ir parašiau, nes kitą sykį pirksiu arba vieną iš šitų, arba CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner. Nežinau, kodėl jie sugalvojo dvi tas pačias priemones skirtingais pavadinimais pardavinėt, bet matyt, kad BHA liquid geriau įsipaišytų į jų naujesnę "Clear" liniją.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 02, 06:38)
As ir isprotejus del meginuku, visada pasiimu pabandymui bent po 5 kokius nors  smile.gif

Labai norejau pabandyti priemone su AHA, priezastis - apsisaugoti nuo pirmuju rauksliu, nes siaip problemu su oda neturiu, maniske yra normali i sausuma. Tai vat, panaudojus sia priemone po keliu kartu eme dygti spuogai  blink.gif  Bet ne tai kad vienas, o keli iskart ir jiems nepraejus kalesi nauji. Na ju nebuvo kruvos, keli, bet kai as niekada gyvenime nesu turejus problemu del spuogu, tai buvo tikrai nesmagu, nes paprastai vienas spuogas isgydsta pries MMM. Pati priemone siek tiek griauzdavo veiduka pasitepus, bet paskui apsiprato. Turejau jos kelis meginukus, bet sunaudojus nebekyla ranka uzsisakyti pilna pakuote  doh.gif  O nuo rauksliu apsisaugoti norisi, todel esu pasimetus...  unsure.gif  Panos mane ramino, sake praeis pakentejus kelis men, bet as nenoriu net ir tuos kelis men vaikscioti spuoguota...  schmoll.gif

Nors himalaia patare nenaudoti BHA, jei neturiu problemu su spuogais, bet kaip neisbandysi meginuko  smile.gif  Ir man jis visai patiko  bigsmile.gif  Tik sausino oda, pasitepus traukdavo, bet as ant virsaus dar kremu patepdavau ir buvo viskas ok. Vat dabar nebezinau, kurio pilno pakuote uzsisakyti?..  unsure.gif  Nors BHA kaip ir man nereikalinga ir netinka pagal oda, bet pati oda i BHA geria reaguoja negu i AHA...  g.gif

Zodziu esme tokia, jog esu dabar pasimetus tarp tu rugstiniu priemoniu ir nebezinau, kuria imti pilnos pakuotes?...  unsure.gif

Aš manau, jei problemų su oda nėra, kam išvis tos rūgštys g.gif Naudok gerai suformuluotas priemones su antioksidantas, kitais pribumbasais, jei nori visapusiškai rūpintis oda- pakaitalioke kelias priemones kas kelias dienas, kad oda skirtingų gerų ingredientų gautų.
O jei labai rūgščių norisi, vistiek manau, kad AHA labiau tiktų, nes padėtų ir sausesnę odą padrėkinti, BHA vistiek yra labiau skirta riebiai odai, inkštyrams ir spuogams. Kas dėl spuogų- rūgštys dažnai juos, tūnančius po oda, iškelia. Gali pabandyti kitokias AHA priemones, gal ne taip oda sureaguos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 02 vasario 2011 - 17:54