QUOTE(Sunreja @ 2011 01 28, 13:11)
Jau keleta sav ji naudoju - Paula's Choise Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol
Naudoju paakiams pagrinde nakciai arba jei tepu kokia rugsti, po to si seruma. Is tikro is retinolio tikejaus kazkokio poveikio, bet nieko ypatingo nepajutau, veidukas pasimaitina ir tiek, paakiai kokie buvo, tokie tebera, oda nesijaucia stangresne, na net nzn is tikro...
Naudoju paakiams pagrinde nakciai arba jei tepu kokia rugsti, po to si seruma. Is tikro is retinolio tikejaus kazkokio poveikio, bet nieko ypatingo nepajutau, veidukas pasimaitina ir tiek, paakiai kokie buvo, tokie tebera, oda nesijaucia stangresne, na net nzn is tikro...
Per keletą savaičių akivaizdaus rezultato tikėtis ir neverta Oda sensta pamažu, per ilgą laiką. Gerai suformuluotos priemonės padeda odai lėčiau senti ir greičiau gyti, tad toks poveikis per trumpą laiką ir nesimato, viskas vyksta giliau, ne odos paviršiuje. Norint akivazdžių rezultatų reiktų naudoti raukšles lyginančias priemones, kurios veikia iškart, bet kosmetiškai, nieko gero odai neduoda. Tokių priemonių Paula's Choice negamina, nes priemonės yra orientuotos į ilgalaikį poveikį odai ir odos sveikatą. Tam, kad oda pradėtų sveikiau ir jauniau elgtis, reikia nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių. Be to, kaip visada, ne visos priemonės skirtingas oda veikia vienodai.
Aš toliau bandau savo sukauptas gėrybes...
Healthy Skin Refreshing Toner
Tikrai kad "refreshing", labai gaivus ir vandeningas (palyginus su Skin Balancing Toner, tas truputį, nors ir nežymiai tirštesnis, labiau ant odos jaučiasi- greičiausiai dėl to, kad glicerino turi daug daugiau). Patiko.
Skin Recovery Cleanser
Skirtas sausai odai. Baltas, kreminės konsistencijos, tačiau skystas, nedaug putoja, gerai nusiskalauja, nepalieka riebalo. Gerai pašalina makiažą. Man truputį pasausino odą (ji labai išsausėjus dabar), jei po prausimo nepasitepu kuo nors, bet tuo pačiu ir kažkiek pamaitino, pašvelnino. Jei mano oda nebūtų išsausėjus, nusipirkčiau.
Skin Balancing Moisture Gel
Patiko, toks kaip hibridas tarp serumo ir gelio. Lengvas, malonus, panašus į Olay Regenerist Regenerating Serum. Kadangi to siųstis man nereikia, kainos panašios, tai prie jo ir pasiliksiu... Bet šiaip gera priemonė.
Papildyta:
Anksčiau įdėto nemokamo siuntimo kodo galiojimo laikas pasibaigė, šitas dar lyg ir galioja RF33B3A