Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Maserati. @ 2011 01 18, 21:37)
As nusikopijavau, kas man aktualu, i worda.

As irgi ax.gif
Atsakyti
Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Gel

pradzioj atrodo labai patiko, paskui ant zandu atsirado kazkokie raudoni spuogiukai, kai jie nepranyko, nebenaudojau ir pasitepiau rasos kremu-geliu, kita ryta psuogiukai jau buvo beveik pranyke. Tai dabar bandysiu juo tepti tik nosi smakra ir kakta.

Skin Balancing Toner
labai greit susigeria, bet pokol kas jokio poveikio nepajutau arba nzn kaip jo poveikis pasireiskia blink.gif

Hydralight One Step Face Cleanser
svelnus, gerai nuplauna makiaza, sausina veida.

RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid
uzsitepus atrodo, kad saldo, uzsitepus gan riebiai atrodo, bet gerai susigeria, poveikio dar taip pat nepastebejau.
Atsakyti
Man nuo balancing tonerio lieka lyg ir lipnumas ant veido.
o kai prausiuosi balansing prausikliu, tai kriauklej lieka tokios nuosedos baltos, net nuo belenkokio muilo nelieka tokiu nuosedu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 01 20, 13:16)
Skin Balancing Toner
labai greit susigeria, bet pokol kas jokio poveikio nepajutau arba nzn kaip jo poveikis pasireiskia  blink.gif

o kokio jūs poveikio tikėjotės? g.gif
aš iš toniko niekad nieko nesitikiu, tik kad švariai nuvalytų ir nesausintų odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 20, 16:34)
o kokio jūs poveikio tikėjotės?  g.gif
aš iš toniko niekad nieko nesitikiu, tik kad švariai nuvalytų ir nesausintų odos  g.gif

tai va ir tikejaus, kad kazkiek padrekins.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 20, 06:33)
Man nuo balancing tonerio lieka lyg ir lipnumas ant veido.

Man nelieka... Visai patenkinta juo, padrėkina truputį, dažnai ir drėkiklio po jo nesinori.

Dėliojuosi dabar pirkinių krepšelį, galvoju, ką čia išbandžius g.gif Turbūt naują Resist prausiklį, matizuojančią priemonę ir 10% AHA skystį bandysiu. Dar gal kokio drėkiklio reiktų, bet nesu bandžiusi nei vieno, nežinau, kurį imt.
Gal kas atradot lengvą, neriebalinantį, bet gerai drėkinantį?

Beje, su kodu 99BPFJF nemokamas siuntimas JAV, tik nežinau, kiek akcija tęsis.
Atsakyti
Išbandžiau šiandien
Skin Balancing Cleanser
user posted image
Tai nors pagal sudėtį jis labai švelnus, turi ir odą maitinančių ingredientų, bet mano šiaip normalą/ riebia, bet dabar išsausėjusią, šerpetojančią odą dar labiau išsausino, po kelių minučių po prausimo pradėjo tempt. Manau, riebiai odai turėtų puikiai tikti.

Ir Resist Barrier Repair Moisturizer
user posted image
Šitas tai labai smagus. Konsistencija įdomi, panaši į Olay Regenerist Daily Regenerating Serum, toks nei tai gelis, nei tai losjonas. Visai nelipnus, lengvas. Nors ir neturi silikonų, bet oda po jo švelni. Po prausimo išsausėjusią odą labai apramino, nors nėra labai drėkinantis, bet užtat oda maloniai jaučiasi. Ir sudėtis, aišku, tai kaip iš fantastikos srities, visko pilna. Manau, turėtu tikti vos sausai ar riebesnei odai, labai sausai reiktų papildomo, sunkesnio drėkinimo prie jo.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 17, 05:35)
Man pastoviai, nuo pat isigijimo sio gelio, vis dalis pro sona isbega gelis,nesuprantu,kur problema,viskas puikiausiai uzsukta unsure.gif

Man pro šonus nebėga, bet užtat ta pati gliti konsistencija kaupiasi aplink tą skylutę, kur atidarius gelis išbėgt turi. Tai kiekvieną kartą prieš naudojant reikia nukrapštyt tą lipnią masę nuo dangtelio. Kitą sykį pirksiu BHA skystį, jaučiu ax.gif

QUOTE(Ka_kava @ 2011 01 17, 14:19)
Sveikos merginos 4u.gif
Ruosiuosi daryti uzsakyma ir PC, kazkaip susigundziau ir knygute jospagriebti. Dabar neapsisprendziu kuria:
The Beauty Bible
ar Don't go to the Cosmetics Counter without me
Gal kuri turitir galit patart kuria labiau verta isigyti? 4u.gif

Turiu absoliučiai visas jos knygas, tai Beauty Bible yra išsamesnė, daugiau informacijos joje. Ankstesnis leidimas buvo dar platesnis, bet ką suredagavo, daugumą galima rasti cosmeticscop puslapyje. Apskritai, didelė dalis knygose aprašytos informacijos internetiniame puslapyje yra.
Don't go to the Cosmetics Counter without me irgi yra nemažai informacijos apie odos priežiūrą, bet ne tiek išsamiai aprašyta, nėra pvz. apie visokias kosmetines procedūras, lazerius, nėra parašytos strategijos skirtingoms odos problemoms spręsti ir pan. Bet užtat yra produktų apžvalgos.
Dar man labai patinka jos sena knyga apie plaukų priežiūros priemones Don't Go Shopping for Hair Care Products Without Me. Dauguma priemonių jau su pasikeitusiom sudėtim arba jų išvis nebėra, bet užtat informacija apie plaukus superinė. Mitai aprašyti, kas moksliškai patvirtintai veikia, jei pradedi plikti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 01 24, 07:12)
Ir Resist Barrier Repair Moisturizer

As sito irgi laukiu bigsmile.gif Klausiau cia temoj, ka naudoti paakiams, bet niekas neatsake, tai pasiemiau sita ax.gif Kaip manai, himalaia, tiks paakiams? 4u.gif
Atsakyti
Jei paakių oda nėra labai sausa, tai manau, kad turėtų puikiai tikti. Ypač dienai, nes labai lengva ir gaivi priemonė.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 01 24, 09:28)
Jei paakių oda nėra labai sausa, tai manau, kad turėtų puikiai tikti. Ypač dienai, nes labai lengva ir gaivi priemonė.

Mano veido oda normali i sausuma, bet paakiai tai tikrai riebus, nes pastoviai tusas tepa doh.gif As ji dienai ir pirkau, nes nakciai tepsiu seruma 4u.gif
Atsakyti
Atsinesu atsiliepima apie si seruma 4u.gif

user posted image

Jau keleta sav ji naudoju - Paula's Choise Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol

Naudoju paakiams pagrinde nakciai arba jei tepu kokia rugsti, po to si seruma. Is tikro is retinolio tikejaus kazkokio poveikio, bet nieko ypatingo nepajutau, veidukas pasimaitina ir tiek, paakiai kokie buvo, tokie tebera, oda nesijaucia stangresne, na net nzn is tikro... unsure.gif
Atsakyti