QUOTE(Maserati. @ 2011 01 17, 05:35)
Man pastoviai, nuo pat isigijimo sio gelio, vis dalis pro sona isbega gelis,nesuprantu,kur problema,viskas puikiausiai uzsukta
Man pro šonus nebėga, bet užtat ta pati gliti konsistencija kaupiasi aplink tą skylutę, kur atidarius gelis išbėgt turi. Tai kiekvieną kartą prieš naudojant reikia nukrapštyt tą lipnią masę nuo dangtelio. Kitą sykį pirksiu BHA skystį, jaučiu
QUOTE(Ka_kava @ 2011 01 17, 14:19)
Sveikos merginos
Ruosiuosi daryti uzsakyma ir PC, kazkaip susigundziau ir knygute jospagriebti. Dabar neapsisprendziu kuria:
The Beauty Bible
ar Don't go to the Cosmetics Counter without me
Gal kuri turitir galit patart kuria labiau verta isigyti?
Turiu absoliučiai visas jos knygas, tai Beauty Bible yra išsamesnė, daugiau informacijos joje. Ankstesnis leidimas buvo dar platesnis, bet ką suredagavo, daugumą galima rasti cosmeticscop puslapyje. Apskritai, didelė dalis knygose aprašytos informacijos internetiniame puslapyje yra.
Don't go to the Cosmetics Counter without me irgi yra nemažai informacijos apie odos priežiūrą, bet ne tiek išsamiai aprašyta, nėra pvz. apie visokias kosmetines procedūras, lazerius, nėra parašytos strategijos skirtingoms odos problemoms spręsti ir pan. Bet užtat yra produktų apžvalgos.
Dar man labai patinka jos sena knyga apie plaukų priežiūros priemones Don't Go Shopping for Hair Care Products Without Me. Dauguma priemonių jau su pasikeitusiom sudėtim arba jų išvis nebėra, bet užtat informacija apie plaukus superinė. Mitai aprašyti, kas moksliškai patvirtintai veikia, jei pradedi plikti ir t.t.