Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

vakar isbandziau PCH akiu gel lineri, spalva expresso, minkstas dazas, graziai gulasi, geras sukibimas su oda. patenkinta juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 01 11, 23:18)
faceboke radau zinute:
A Facebook Pre-Launch Exclusive: New for Paula's Choice, the Shine Stopper Instant Matte Finish with MICROSPONGE® Technology! Stay shine-free for at least 6 hours, see the "Shine Stopper!" tab for access to this special access pre-launch!

gal kas zinot apie kokia tiksliai cia priemone sneka? pati nerandu  doh.gif

seniau jau ją pristatė FB'e http://www.paulascho...onge-technology smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 12, 13:15)

aciu, idomu butu isbandyti ax.gif
Atsakyti
Man pastoviai, nuo pat isigijimo sio gelio, vis dalis pro sona isbega gelis,nesuprantu,kur problema,viskas puikiausiai uzsukta unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, ka patartumet paakiams naudoti is PC nuo pirmuju rauksliu? 4u.gif Nakciai turiu seruma su retinoliu, bet dienai jis per riebus, kazko kito noretusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 17 sausio 2011 - 13:02
Sveikos merginos 4u.gif

Ruosiuosi daryti uzsakyma ir PC, kazkaip susigundziau ir knygute jospagriebti. Dabar neapsisprendziu kuria:
The Beauty Bible
user posted image

ar Don't go to the Cosmetics Counter without me
user posted image

Gal kuri turitir galit patart kuria labiau verta isigyti? 4u.gif
Atsakyti
as turiu Beauty bible, dabar vis neprisiruosiu ta antraja nusipirkti.
knyga labai patiko, nors nesu eksperte visu ingridientu, tad tos kur daugiu nusimano gal sakys kad per mazai info.... tada kiekvienas odos tipas aprasytas, ir kokie geriausi budai kovoti su atitinkamomis problemomis... tai kaip ir sakau knyga visam gyvenimai, nes oda is riebios, lyg ir i normaliai tik su vienu kitu spuogu virsta, neuzilgo rauksles pasirodys, tai irgi tiks... vis iskilus kokiam klausimui issitraukiu ir skaitau... taip pat apie makiaza yra patarimu, irtam tikri produktai isanalizuoti...nu man tai patiko mirksiukas.gif
tik manau kad pigiau knygas pirkti butu ebay ar amazonej mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Kucci Kucci 4u.gif
Kaip ziurejau, tai ebay nebuvo, uzmesiu aki i amazone bigsmile.gif
Atsakyti
Paula iki vasario 28 d. davė galimybę po http://www.beautypedia.com pasižvalgyt. Šiaip mokama paslauga ax.gif
Papildyta:
o knygą kažkurią Paula dovanojo JAV gyventojam prieš Kalėdas ax.gif
Atsakyti
Agha, žinau tas visas naujienas iš FB rolleyes.gif Ir naudojuosi kol nemokama biggrin.gif

Užsisakiau jau iš Amazonės bibliją biggrin.gif Lauksiu atkeliaujant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2011 01 18, 20:54)
Agha, žinau tas visas naujienas iš FB rolleyes.gif  Ir naudojuosi kol nemokama biggrin.gif

As nusikopijavau, kas man aktualu, i worda.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 18, 21:37)
As nusikopijavau, kas man aktualu, i worda.

Gera idėja thumbup.gif
Atsakyti