Atsiliepimuose daug kas rašo, kad nelabai ta kaukė maloni... Nesusigundžiau aš ja dėl to.
Daug naujų produktų atsirado, knieti dabar viską išbandyt
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 07, 16:36)
nu nezinau, niekaip negaliu priprasti prie Carbon kaukes, pradzioj labai nemalonus jausmus, lyg grauztu, lyg dirgintu ar dar kas darytusi, tada automatiskai visas kunas susidirgina palaikau labai trumpai ir nuplaunu, nors rytais po kaukes veidas nebuna riebus, tai gal kazkiek ir padeda
Aš irgi ją bandžiau. Normalus tas graužimo jausmas ir labai greit praeina. Bent jau jaučiasi, kad oda valoma. Kvapas anglies Bet šiaip patiko kaukė
QUOTE(Victorious @ 2011 01 07, 21:04)
Aš irgi ją bandžiau. Normalus tas graužimo jausmas ir labai greit praeina. Bent jau jaučiasi, kad oda valoma. Kvapas anglies Bet šiaip patiko kaukė
ar tik bandzius ar ilgiau naudojus??
as kai pabandziau tai irgi patiko, bet ilgiau naudojant tai jau lyg nervina
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 07, 23:15)
ar tik bandzius ar ilgiau naudojus??
Bandžiau porąkart. Man visai priimtinas panašus kaip "tingling" efektas - svarbu gerai odą valo.
QUOTE(himalaia @ 2011 01 07, 20:51)
Daug naujų produktų atsirado, knieti dabar viską išbandyt
Kuo greiciau jus isbandysit ir atsiliepimus parasysit, tuo bus geriau mums
Kas ten gero atsirado?
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 07, 14:35)
Kuo greiciau jus isbandysit ir atsiliepimus parasysit, tuo bus geriau mums
Kas ten gero atsirado?
Nauja matizuojanti priemonė, rašo, kad išlaiko mašiškumą visą dieną, bet nesausina odos.
Tada tos dvi rūgštinės priemonės, ne tokios naujos, bet aš jų dar nebandžiau.
Resist linijos prausiklis, tiklsiau valantis losjonas. Vat tą labai knieti išbandyt, nes noriu pereiti prie neputojančių veido prausiklių.
Resist tonikas.
Dar greitu laiku turi išeiti Resist drėkiklis riebesnei odai.
QUOTE(oge @ 2011 01 07, 14:37)
Gal kas bandėte Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray ir galite pasakyt ar drėkina jis, ar reikia papildomai drėkiklio tept? Mano oda mišri, T zona linkus blizgėt, neriebins dar labiau?
Aš bandžiau. Labai patiko- neriebalina, kadangi jis silikoninis, tai labai lengvas, oda švelni švelni nuo jo. Kažkiek drėkina, bet jei oda pasausėjusi, gali vien jo neužtekti.
Deja, man nuo visų priemonių su avobenzonu žiaurūs cistiniai spuogai kyla, kurie randus palieka Taip gaila Nes jau galvojau, kad idealią priemonę su SPF atradau. Dabar tik į cinko oksidą it titano dioksidą žvalgausi, bet jie dažniausiai "sunkūs" būna, riebesnei odai nelabai...
QUOTE(himalaia @ 2011 01 07, 23:40)
Tada tos dvi rūgštinės priemonės, ne tokios naujos, bet aš jų dar nebandžiau.
Resist linijos prausiklis, tiklsiau valantis losjonas. Vat tą labai knieti išbandyt, nes noriu pereiti prie neputojančių veido prausiklių.
Resist tonikas.
Resist tonikas.
Nu mane kazkaip gasdina ta Resist linija, nes deklaruoja ja, kaip antirauksline, o ir atsiliepimuose moterys jau metuose raso, vis negaliu ikalti sau i galva, kad ne per anksti jas naudoti ir kad pskui jos man irgi nuo rauksleliu gelbes
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 08, 00:21)
Nu mane kazkaip gasdina ta Resist linija, nes deklaruoja ja, kaip antirauksline, o ir atsiliepimuose moterys jau metuose raso, vis negaliu ikalti sau i galva, kad ne per anksti jas naudoti ir kad pskui jos man irgi nuo rauksleliu gelbes
Pasiskaityk daugiau ką pati Paula rašo apie raukšles, iš kur jos atsiranda ir kaip jas sumažinti
Anti-ageing reiškia ne kad nuo 50 metų reikia pradėti naudoti, kai raukšlių jau daug ir jos pakankamai gilios, o kai jų dar nėra, kad oda ilgiau išliktų jauna.
Anti-ageing priemonės orientuotos į labai jautrų vartotoją - senstančią moterį. Paparastai tokios uždirba pakankamai pinigų, kad galėtų brangiau mokėti už priemones, kurios jei ne sustabdytų senėjimą, tai bent jį prilėtintų. Tačiau bėda ta, kad rinkoje produktų, kurie iš tiesų atitiktų savo pažadus (būtų sudaryti iš tokių medžiagų, kurių deklaruojamas poveikis yra įrodytas rimtais tyrimais), nėra daug. Paula tą žino ir to neslepia, ji pati kuria tokias priemones ir jos kainuoja atitinkamai. Ir natūralu, kad didžioji dauguma tokių priemonių vartotojų yra moterys, kurios JAU turi raukšlių. Viena vertus, jos nori tikrai geros priemonės, kita vertus, jaunesnės moterys bijo, kad pasens nuo priemonių, kurios kaip tik tą senėjimą turėtų prilėtinti.
QUOTE(prieblanda @ 2011 01 08, 00:29)
Pasiskaityk daugiau ką pati Paula rašo apie raukšles, iš kur jos atsiranda ir kaip jas sumažinti.
Anti-ageing reiškia ne kad nuo 50 metų reikia pradėti naudoti, kai raukšlių jau daug ir jos pakankamai gilios, o kai jų dar nėra, kad oda ilgiau išliktų jauna.
As niekaip neprisiruosiu pasiskaitineti jos puslapio Gal imestumet nuoroda? Tada issisaugosiu ir tikrai pasiskaitysiu...
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 08, 00:33)
As niekaip neprisiruosiu pasiskaitineti jos puslapio Gal imestumet nuoroda? Tada issisaugosiu ir tikrai pasiskaitysiu...
www.cosmeticscop.com skiltyje "Learn" rubrika "Skincare facts"
faceboke radau zinute:
A Facebook Pre-Launch Exclusive: New for Paula's Choice, the Shine Stopper Instant Matte Finish with MICROSPONGE® Technology! Stay shine-free for at least 6 hours, see the "Shine Stopper!" tab for access to this special access pre-launch!
gal kas zinot apie kokia tiksliai cia priemone sneka? pati nerandu
A Facebook Pre-Launch Exclusive: New for Paula's Choice, the Shine Stopper Instant Matte Finish with MICROSPONGE® Technology! Stay shine-free for at least 6 hours, see the "Shine Stopper!" tab for access to this special access pre-launch!
gal kas zinot apie kokia tiksliai cia priemone sneka? pati nerandu