Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(fox. @ 2010 11 13, 19:44)
Mano plaukai pradejo labai veltis.Galvoju del to kad issausejo.Gal kuri bandet sios firmos sampuna ir kondicionieriu? bigsmile.gif Kazkaip gundausi blush2.gif

Esu bandžiusi. Šampūnas gana skystas ir nelabai skalsus, bet gerai išplauna plauką, nepalieka nuosėdų ir neapsunkina. Jis neturi daug kondicionuojančių medžiagų, tai pripratus prie kondicionuojančių šampūnų iš pradžių gali atrodyti, jog plaukas lieka nepaklusnus, bet kai plaukai įpranta, yra išvalomi nuo susikaupusių nuosėdų, viskas susinormalizuoja.
Kondicionierius neapsunkina, plaukai po jo slidūs, lengvai šukuojami.

Šiaip neblogos priemonės, bet aš kažkaip nesusigundžiau, nors patiko, kad jos bekvapės, kas šampūnuose ir balzamuose reta. Kaina man nelabai patiko (radau panašaus tipo nekondicionuojantį šampūna už pusę kainos). Nors jei priemonės būtų sužavėjusios, ir tiek sumokėčiau.
Atsakyti
įdomi info.
Rašo, kokios brangesnės priemonės atitinka pigesnes, bet ne prastesnes smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte šitą kremuką? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Exfoliating 2% BHA Liquid
user posted image

kad skystis tai nzn kaip ji tepti reikia, reikes priprasti, pirma syki kai tepiaus, tai matyt per daug prisitepiau, tai ilgai nesusigere, vakar jau maziau pasitepiau, tai visai gerai susigere. Buvo zaisdeliu nuo spuogu, tai siandien jau ju nebeliko, dar atrodo, kad iskelia inkstirus i isore. Kita syki reikes gal geriau geli imti, toki patogiau naudoti.
Kai panaudosiu ilgiau, daugiau galesiu kazka pasakyti.
Atsakyti
as emiau liquid vietoj gelio, nes nepernesu to lipnumo jausmo, kuris yra nuo gelio (kad ir laikinai) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 09, 23:12)
as emiau liquid vietoj gelio, nes nepernesu to lipnumo jausmo, kuris yra nuo gelio (kad ir laikinai) rolleyes.gif

buvau pasiskaicius todel ir emiau liquid, bet nepamatuoju kiek to skyscio uzdet doh.gif , jau turi ji ar tik gausi?
Atsakyti
nzn ar cia tik man taip atrodo, bet kasdien veidas atrodo grazesnis bigsmile.gif , planuoju dar uzsisakyti tonika, prausikli, gal drekikli dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 09, 17:48)
Exfoliating 2% BHA Liquid
kad skystis tai nzn kaip ji tepti reikia, reikes priprasti, pirma syki kai tepiaus, tai matyt per daug prisitepiau, tai ilgai nesusigere, vakar jau maziau pasitepiau, tai visai gerai susigere. Buvo zaisdeliu nuo spuogu, tai siandien jau ju nebeliko, dar atrodo, kad iskelia inkstirus i isore. Kita syki reikes  gal geriau geli imti, toki patogiau naudoti.
Kai panaudosiu ilgiau, daugiau galesiu kazka pasakyti.

ir dar pastebejimas, ryte visad atsikeldavau su nupleiskanojusia nosim ir visu veidu, vakar ryte nupleiskaniojimo bebuvo mazai, siandien oda visai nenupleiskanojus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 10 gruodžio 2010 - 12:45
QUOTE(veterane @ 2010 12 10, 13:45)
ir dar pastebejimas, ryte visad atsikeldavau su nupleiskanojusia nosim ir visu veidu, vakar ryte nupleiskaniojimo bebuvo mazai, siandien oda visai nenupleiskanojus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na tokiais komentarais tai tikrai sugundei doh.gif lotuliukas.gif dabar jau reikia ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 11, 19:41)
Na tokiais komentarais tai tikrai sugundei  doh.gif  lotuliukas.gif dabar jau reikia ir man  biggrin.gif

nzn, bet mane pacia labai suzavejo, todel ir uzsisakiau kitus produktus, kazkaip veidas toks sveikas, skaistus atrodo, poveikis matos iskart first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 11 gruodžio 2010 - 17:56
QUOTE(veterane @ 2010 12 11, 17:55)
nzn, bet mane pacia labai suzavejo, todel ir uzsisakiau kitus produktus, kazkaip veidas toks sveikas, skaistus atrodo, poveikis matos iskart  first.gif

toks pats poveikis ir nuo bha 2% gelio thumbup.gif ypatingai is po nakties atsikelus graziai oda atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 12 09, 23:35)
buvau pasiskaicius todel ir emiau liquid, bet nepamatuoju kiek to skyscio uzdet doh.gif , jau turi ji ar tik gausi?

jau senokai turiu, bet kuri laika reikia, kad oda pailsetu nuo rugsciu, nes buvau apkrovus per daug oda, tai dabar savite, kaip mes ilsimes nuo rugsciu ir naudoju gernetic imuno krema smile.gif oda puikiai atsigauna, ir jau nuo kitos savaites pereisiu prie PCH. dar gavau kruva meginuku, tai po truputi bandysiu, vyrui labai patiko sampunas, valiklis - prausiklis, drekinamasis sake so so toks, neypatingas.
Atsakyti