Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Juodagalviai. Poodinių neturiu. Jie gal ne tai, kad mažėja, o šviesesni tampa, lengviau pašalinti ir nauji ne taip greit gaminasi.
Atsakyti
su poodiniais tai ragai ir kanopos. Nepadės niekas, tenka mechaniniu būdu pas kosmetologę (adatėle ir spaudymu) iškrapštyt.
Apskritai išsivalius inkštirus ir kasdien vakarais tepantis BHA, daug mažiau odos poros kemšasi, kur kas švaresnė oda. Taip per ~tris mėnesius galima labai labai pagerinti odos būklę... tik svarbu nepersausinti smile.gif drėkinti po BHA užtepimo, arba bent kartu sumaišyti drėkiklį ir bha.
Atsakyti
Drėkiklio ir BHA gelio nemaišyčiau geriau- aukštesnis kremo ph gali neutralizuoti rūgštį.

Bent man nuo PC gelio ne tai kad mažėja inkštyrų, bet jie pakankamai lengvai ir pilnai išsispaudžia, mažiau jų atsiranda. Manau, vien BHA odos išvalymui užtektų tik toms, kurios turi nedaug užsikimšusių porų ir tie inkštyrai negilūs, paviršiniai. Maniškiai tai tokie giluminiai, siaubiakiniai, tai ir nesitikiu, kad tas gelis juos išnaikins.
Pradėjau veido valymus darytis, nes vien gelio nepakanka. Manau, sukombinavus reguliarius valymus pas kosmetologę ar namuose su tuo geliu rezultatai pagaliau tenkins.
Sunkus darbas tuo inkštyrus suvaldyt verysad.gif
Dar niekad gyvenime tiek veido oda nesirūpinau, ale kaip užsikimšusios poros, taip užsikimšusios. Kosmetologei veidą gėda parodyt, nes turbūt atrodo, kad nieko visai nedarau ax.gif
Atsakyti
tai gal gerai mb sako, kad tipo nieko nenaudok ir veidas vistiek taip pat atrodys rolleyes.gif
sakot tuos poodinius tik spaudziant galima isnaikinti, tai teks pedinti pas kosmetologe smile.gif
ar galima padauginus bha veida kaip ir ''nudeginti'', nes man atrodo kad pas mane neissausejo, o butent taip ir atsitiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 04, 20:47)
Drėkiklio ir BHA gelio nemaišyčiau geriau- aukštesnis kremo ph gali neutralizuoti rūgštį.

Manau, vien BHA odos išvalymui užtektų tik toms, kurios turi nedaug užsikimšusių porų ir tie inkštyrai negilūs, paviršiniai. Maniškiai tai tokie giluminiai, siaubiakiniai, tai ir nesitikiu, kad tas gelis juos išnaikins.
Kosmetologei veidą gėda parodyt, nes turbūt atrodo, kad nieko visai nedarau  ax.gif

Aš dar radau tokį Sebamed kremioką vien iš drėkiklių ir ramiklių Clear |Face Care Gel pH 5,5...nors bijau, Vitulka užsirūstins už offtopic biggrin.gif Tai man jis labai labai.
o dėl inkštirų... radau straipsnį, kad tai gali būti susiję ir su žarnyno veikla ir su tonzilėmis...biggrin.gif
o juk aš anksciau angina buvau ziauriai linkusi sirgti hmz...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 04, 19:47)

Bent man nuo PC gelio ne tai kad mažėja inkštyrų, bet jie pakankamai lengvai ir pilnai išsispaudžia, mažiau jų atsiranda. Manau, vien BHA odos išvalymui užtektų tik toms, kurios turi nedaug užsikimšusių porų ir tie inkštyrai negilūs, paviršiniai. Maniškiai tai tokie giluminiai, siaubiakiniai, tai ir nesitikiu, kad tas gelis juos išnaikins.

O tai jei pas mane su porom viskas tvarkoj, inkstiru nerasta, ar reikia naudoti BHA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 11 04, 22:15)
kokia tu laiminga  biggrin.gif

Ne, nu yra pas mane matomu poru, bet as nzn, kaip jos atrodo, kai uzsikemsa... blush2.gif O del inkstiru ir spuogu niekada problemu neturejau... rolleyes.gif
Atsakyti
himalaia, atrodo naudojai si seruma? galvoju gal paimti paakiams g.gif
user posted image

dabar imu vyrui All Over Hair & Body Shampoo, Smooth Finish Conditioner, o sau: RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid, Constant Color Gel Eye Liner (spalva: dark brown) ir dr mastau apie ta krema su retinoliu
Atsakyti
na nezinau gal dar anksti girti PC, bet jau kokias 2savaites tai tirkai naudoju bha 2%geli, ir balancing prausikli su toniku, tai nepaisant to, kad oda aplink buran luposi nuo bha, pradejus naudoti 1karta dienoj viskas susitvarke, to sausimo jau neliko, dabar zinau jau kur tepti ant veido bha, o kur ne, tai veidas zymiai geriau atrodo.esu patenkinta.
kol dar nemaciau isokiu tokiu rezultatu, tai laukiau kada gi cia tuos mano inkstirus prades veikti tas gelis, na bet jau veikia rolleyes.gif

Dabar ziurinejuosi kokios tai Aha priemones...
galvojau kad tu nauju RESIST priemoniu dar nepardavineja ax.gif gal kokiu akciju yra?gal siuntimas uz dyka?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 11 08, 09:50)
galvojau kad tu nauju RESIST priemoniu dar nepardavineja  ax.gif  gal kokiu akciju yra?gal siuntimas uz dyka?

Jau pardavinėja.
Ypatingų akcijų nepastebėjau- tik 25% visiems valikliams- prasukliams, tonikams ir pan., siuntimas nemokamas tik užsakant virš 75$.
Atsakyti
paskutiniems pirkiniam tema bendram skyrelyje. Čia visai neįdomu skaityt, ką užsisakėt, laukiam jau žinučių su atsiliepimais. ax.gif
Atsakyti
Mano plaukai pradejo labai veltis.Galvoju del to kad issausejo.Gal kuri bandet sios firmos sampuna ir kondicionieriu? bigsmile.gif Kazkaip gundausi blush2.gif
Atsakyti