Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 10:52)
sunreja atsake smile.gif p.s. o vieno klaustuko butu negana? biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 03, 11:59)

i grazuma mirksiukas.gif
dabar mano must -have isbandyti resist nauja produkta bigsmile.gif himalaia, jeigu isbandysi anksciau - parasyk atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 02:47)
o ant virsaus koki aliejuka dar tepti, ar jau geriau nereikia? bigsmile.gif

Pagal odos būklę žiūrėt reikia. Šiaip, tos naujos priemonės lengvos, turėtų nedaug drėkinti. 10% išvis skystis.

QUOTE(Sunreja @ 2010 11 03, 04:06)
O galima sias priemones naudoti odai i sausuma?  g.gif

Galima. Priemonės su AHA dažniausiai į sausą odą ir yra orientuotos.

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 03, 05:02)
i grazuma mirksiukas.gif
dabar mano must -have isbandyti resist nauja produkta bigsmile.gif himalaia, jeigu isbandysi anksciau - parasyk atsiliepimus 4u.gif

Būtinai. Ruošiuosi mėnesio bėgyje bent jau mėginukų užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 02, 23:27)
nu nu
o aš žadėjau gelį užsisakyt  g.gif irgi 2 proc.
nors atrodo, kad Rasos kremas - gelis man visai tinka  g.gif
dbr pasimetus esu

Vitulka, man asmeniškai labai patiko Rasos kremas-gelis. Jei ne siera ir mano odos alergija jai, naudočiau ir naudočiau, vargo nematyčiau.
Man asmeniškai Rasos kremas-gelis netgi kur kas geriau veikia inkštirus. Gal tai įsivaizdavimas, nežinau smile.gif bet man jis tikrai geriau subalansuotas. Oi... gaila... tikrai galėtų išleisti variantą be sieros...

šiaip Paula's Choice BHA eksfoliatoriai labai skalsūs. Praktiškai vienas indukas - beveik metams (naudojant kartą į parą, gelio lašo dydis - nago dydžio, jei šiek tiek pasklinda delne). Pirkau gelį rugpjūčio pabaigoje, tai iki šiandien teišnaudojau tik kokį ketvirtadalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 03 lapkričio 2010 - 18:19
QUOTE(Meskala @ 2010 11 03, 20:11)
Vitulka, man asmeniškai labai patiko Rasos kremas-gelis. Jei ne siera ir mano odos alergija jai, naudočiau ir naudočiau, vargo nematyčiau.
Man asmeniškai Rasos kremas-gelis netgi kur kas geriau veikia inkštirus. Gal tai įsivaizdavimas, nežinau smile.gif bet man jis tikrai geriau subalansuotas. Oi... gaila... tikrai galėtų išleisti variantą be sieros...

Man irgi pasirodė, kad "Rasos" produktas greičiau suveikė prieš inkštirus.
Man nuo toniko su siera veidą sudirgindavo ir dėmių atsirasdavo, bet su kremu - geliu jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 11 03, 19:17)
Man irgi pasirodė, kad "Rasos" produktas greičiau suveikė prieš inkštirus.
Man nuo toniko su siera veidą sudirgindavo ir dėmių atsirasdavo, bet su kremu - geliu jokių problemų.

Laimingoji smile.gif Toniką tą irgi mečiau velniop. Nesusidraugavau niekaip.
O kremo-gelio liūdžiu iki šiol smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 03, 16:02)
Galima. Priemonės su AHA dažniausiai į sausą odą ir yra orientuotos.

O as vis galvodavau, kad tai riebiai odai skirtos priemones doh.gif Reik isirasyti i butinu pirkiniu sarasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 11 03, 19:22)
Laimingoji smile.gif Toniką tą irgi mečiau velniop. Nesusidraugavau niekaip.
O kremo-gelio liūdžiu iki šiol smile.gif))

o jis be alkoholio?tas rasos kremas-gelis.
Atsakyti
persistengiau ir as su bha 2% geliu, atsikeliau siandien tai aplink burna issauseja, tokia plemuota atrodau dabar biggrin.gif tai reikes tepti tik karta dienoj, jauciu vakare.
o sakykit kai uzsitepat bha kokia nors priemone,tai ant virsaus dar tepat kazka drekinancio, ar jei pvz bha naudojat vkaare, tai drekinat ryte? 4u.gif
siaip tai nepasakyciau kad inkstiru mazeja, bet viltis nedingsta ax.gif naudoju kazkur dvi savaites, tai gal dar anksti rezultatu tiketis? o gal taip ir nerasiu budo,kaip su tais parazitais kovoti unsure.gif
Atsakyti
Rasos kremas - gelis be alkoholio smile.gif

po rūgščių aš visad tepu drėkinančią priemonę. Užtepu rūgštinį kremą, palaukiu 30 min, kartais mažiau, kartais daugiau ir tada tepu ką nors drėkinančio. Vakare visada.
nors iš pradžių po Rasos kremo - gelio nesinorėjo nieko drėkinančio, bet kuo toliau, tuo labiau noris, nes oda pleiskanoja ir krempudra sunkiai tepas.

Papildyta:
bet mes čia jau ne į temą visai. Reiktų keltis į temą Kosmetika su rūgštimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 11 03, 20:11)
šiaip Paula's Choice BHA eksfoliatoriai labai skalsūs. Praktiškai vienas indukas - beveik metams (naudojant kartą į parą, gelio lašo dydis - nago dydžio, jei šiek tiek  pasklinda delne). Pirkau gelį rugpjūčio pabaigoje, tai iki šiandien teišnaudojau tik kokį ketvirtadalį.

Taip naudojant tai skalsus smile.gif Rasos" kremo - gelio tepant po nedidelį kiekį keliskart per dieną man užtenka kokiems 2-3 mėnesiams, bet vis tiek yra kainos skirtumas palyginus su "PCH", nes šis galutiniam rezultate išėjo apie 80Lt.
Naudoju "PCH" 2% BHA gelį jau 2 geras savaites, inkštirų apmažėjo, tikiuos, kad su laiku dar mažiau jų bus ax.gif Su "Rasa" per savaitę akivaizdesnis rezultatas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 lapkričio 2010 - 14:52
o kurie inkstirai jums cia taip mazeja - tie juodgalviai, ar tie tokie poodiniai?? g.gif
Atsakyti