QUOTE(Meskala @ 2010 11 02, 16:14)
Man regis, persausinau odą su 2%BHA gel :/ net dehidrataciją tam tikrais plotais įgijau.
kų dabar griebtis. Atidrėkinau šiaip taip, bet kartu nustojus nuolat naudoti bha gelį, inkštirai ėmė daugintis, veistis. O ir nosis ėmė kaip visad šaltuoju metų periodu pleiskanotis negražiai - tik BHA padėdavo pleiskanas ir inkštirus nunaikint. Tai ir naudoju taip atsargiai, kas antrą parą, tik ant kai kurių plotų, ir tik po drėkinančio kremo... BHA procentą čia mažint ar tekstūrą (gel į lotion) keist..
Ko gero, žiemai tik 1%? o gal ir 2%? BHA lotion betiks... vasarai gelis būtų kaip tik, kai oda pariebėja.
Man irgi taip buvo, kai tik pradėjau 2% gelį ir iš savo entuziazmo du kartus per dieną tepliojausi. Kai oda pradėjo šerpetot, perėjau prie vieno karto, dabar viskas tvarkoj, net ir nedrėkinant labai. Manau, geriau pereiti prie mažsesnės koncentracijos, nei tekstūrą keisti.
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 02, 16:27)
nu nu
o aš žadėjau gelį užsisakyt
irgi 2 proc.
nors atrodo, kad Rasos kremas - gelis man visai tinka
dbr pasimetus esu
Tai jei tau Rasa tinka ir patinka, ko tu dar čia nori?
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 02, 16:39)
himalaia, o ta RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid - kokiu rutinos metu geriausiai ji naudoti?
diena naudoju christina lasteliu aktyvatoriu su rugstim
CHRISTINA + mario badescu drops
DROPS + nat. alieju. o vakare pagal situacija, kartais tiesiog nat. aliejum patepu ir tiek.
kai uzbaigsiu Christina, ja planuoju pakeisti BHA2% - jau laukia savo eiles.
ir dabar man idomu, kur cia ir kokiu metu geriausiai isipaisytu tas naujas PC
Aš naudočiau vakare, po veido valymo.
QUOTE(Victorious @ 2010 11 02, 16:49)
Na, "Rasos" 50ml, o "PCH" 118ml ir yra skalsesnis, bet jei visam veidui naudojant kasdieną, tai nepasakyčiau, kad laaabai jau ilgam užtekt turėtų
Poveikis tai abiejų panašus.
2% gelį naudoju jau apie 5 mėnesius. Kartą per dieną apie 1ct dydžio plėmą išpaudžiu, tai koks trečdalis buteliuke dar liko. Gal čia tik man taip skriagiškai naudojasi
Beje, iki lapkričio pabaigos 25% nuolaida prausikliams ir tonikams.