Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 03, 00:27)
nu nu
o aš žadėjau gelį užsisakyt  g.gif irgi 2 proc.
nors atrodo, kad Rasos kremas - gelis man visai tinka  g.gif
dbr pasimetus esu

"Rasos" kremas - gelis man neprasčiau su inkštirais kovoja nei PCH 2% gelis ax.gif Aišku, reguliariai reik naudot ir odą, inkštirus valyti. Abudu pasausina šiek tiek, reikia papildomai drėkinti.
Dar tas siuntimas brangus su visais mokesčiais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 lapkričio 2010 - 22:38
himalaia, o ta RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid - kokiu rutinos metu geriausiai ji naudoti? g.gif diena naudoju christina lasteliu aktyvatoriu su rugstim CHRISTINA + mario badescu drops DROPS + nat. alieju. o vakare pagal situacija, kartais tiesiog nat. aliejum patepu ir tiek.
kai uzbaigsiu Christina, ja planuoju pakeisti BHA2% - jau laukia savo eiles.
ir dabar man idomu, kur cia ir kokiu metu geriausiai isipaisytu tas naujas PC ax.gif
Atsakyti
aš skaičiavau skaičiavau ir išskaičiavau, kad perkantis per tarpininkę ar organizuojantis pačiai tas pats išeina. PC gelio kiekis lb didelis, labai ilgam užtektų ir mane vilioja tie 2 proc. AHA, kai Rasos kreme - gelyje tik 1 proc.
vis vieną iš PC noris daug ką išbandyt, jei ne gelį tai ką nors kitą biggrin.gif
Atsakyti
na man tai niekaip neiseina pigiau siustis tiesiogiai i LT, negu pirktis rolleyes.gif nebent perki tik 1 kokia priemone.
pvz as dabar pirkau pora bha22%, purskikli su apsauga nuo saules, vyrui - veido drekikli, veido valikli, plius dar pasirinkau 3 savo nuoziura meginelius ir dar nuo uzsakymo gavau 15$ nuolaida, nemokma shipa iki tarpininkes. tai jau nezinau, kaip reiketu man skaiciuoti, kad apsimoketu tiesiai siustis biggrin.gif
Atsakyti
Na, "Rasos" 50ml, o "PCH" 118ml ir yra skalsesnis, bet jei visam veidui naudojant kasdieną, tai nepasakyčiau, kad laaabai jau ilgam užtekt turėtų g.gif Poveikis tai abiejų panašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 lapkričio 2010 - 22:52
charisma, jei pati viena siunties aišku neapsimoka, vien siuntimas 14.95 euro
bet jei penkiese, prisideda tik po 3 eurus kiekvienai
o tarpininkei moki 15 proc. + siuntimas į LT 1 kg - 16 dol.
reik skaičiuotis bet kokiu atveju, menkas malonumas, bet kai noris kuo pigiau, ko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
as moku 10% ir 1 kg=14 $, bet ten iki to 1 kg, tai toli grazu dar biggrin.gif bet su tokia akcija, kai dar dabar minusavo 15$, tai apsimoka, dar ir kaip smile.gif o be to, man tos kooperacijos vezi varantis dalykas, tai susirenka, tai nesusirenka, dalybos, skaiciavimai, fui schmoll.gif man paprasciau uzsisakyti individualiai per tarpininke, ypac, kai tokios akcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 02 lapkričio 2010 - 23:40
QUOTE(Meskala @ 2010 11 02, 16:14)
Man regis, persausinau odą su 2%BHA gel :/ net dehidrataciją tam tikrais plotais įgijau.
kų dabar griebtis. Atidrėkinau šiaip taip, bet kartu nustojus nuolat naudoti bha gelį, inkštirai ėmė daugintis, veistis. O ir nosis ėmė kaip visad šaltuoju metų periodu pleiskanotis negražiai - tik BHA padėdavo pleiskanas ir inkštirus nunaikint. Tai ir naudoju taip atsargiai, kas antrą parą, tik ant kai kurių plotų, ir tik po drėkinančio kremo... BHA procentą čia mažint ar tekstūrą (gel į lotion) keist.. biggrin.gif
Ko gero, žiemai tik 1%? o gal ir 2%? BHA lotion betiks... vasarai gelis būtų kaip tik, kai oda pariebėja.

Man irgi taip buvo, kai tik pradėjau 2% gelį ir iš savo entuziazmo du kartus per dieną tepliojausi. Kai oda pradėjo šerpetot, perėjau prie vieno karto, dabar viskas tvarkoj, net ir nedrėkinant labai. Manau, geriau pereiti prie mažsesnės koncentracijos, nei tekstūrą keisti.

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 02, 16:27)
nu nu
o aš žadėjau gelį užsisakyt  g.gif irgi 2 proc.
nors atrodo, kad Rasos kremas - gelis man visai tinka  g.gif
dbr pasimetus esu

Tai jei tau Rasa tinka ir patinka, ko tu dar čia nori? biggrin.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 02, 16:39)
himalaia, o ta RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid  - kokiu rutinos metu geriausiai ji naudoti? g.gif  diena naudoju christina lasteliu aktyvatoriu su rugstim CHRISTINA + mario badescu drops DROPS + nat. alieju. o vakare pagal situacija, kartais tiesiog nat. aliejum patepu ir tiek.
kai uzbaigsiu Christina, ja planuoju pakeisti BHA2% - jau laukia savo eiles.
ir dabar man idomu, kur cia ir kokiu metu geriausiai isipaisytu tas naujas PC ax.gif

Aš naudočiau vakare, po veido valymo.

QUOTE(Victorious @ 2010 11 02, 16:49)
Na, "Rasos" 50ml, o "PCH" 118ml ir yra skalsesnis, bet jei visam veidui naudojant kasdieną, tai nepasakyčiau, kad laaabai jau ilgam užtekt turėtų  g.gif Poveikis tai abiejų panašus.

2% gelį naudoju jau apie 5 mėnesius. Kartą per dieną apie 1ct dydžio plėmą išpaudžiu, tai koks trečdalis buteliuke dar liko. Gal čia tik man taip skriagiškai naudojasi smile.gif

Beje, iki lapkričio pabaigos 25% nuolaida prausikliams ir tonikams.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 03, 02:19)
Aš naudočiau vakare, po veido valymo.

o ant virsaus koki aliejuka dar tepti, ar jau geriau nereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 02, 16:59)
Pagaliau atsirado padorios AHA priemonės  thumbup.gif

O galima sias priemones naudoti odai i sausuma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 02, 23:35)
as moku 10% ir 1 kg=14 $, bet ten iki to 1 kg, tai toli grazu dar biggrin.gif bet su tokia akcija, kai dar dabar minusavo 15$, tai apsimoka, dar ir kaip smile.gif o be to, man tos kooperacijos vezi varantis dalykas, tai susirenka, tai nesusirenka, dalybos, skaiciavimai, fui schmoll.gif  man paprasciau uzsisakyti individualiai per tarpininke, ypac, kai tokios akcijos.

O per kokią tarpininkę 10 % siuntimas???? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 11 03, 11:39)
O per kokią tarpininkę 10 %  siuntimas???? ax.gif  ax.gif  ax.gif

sunreja atsake smile.gif p.s. o vieno klaustuko butu negana? biggrin.gif
Atsakyti