Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Tiffany @ 2010 08 28, 15:39)
Gavau didele pakuote Exfoliating 2% BHA Liquid - ziauriai skalsus daikciukas  bigsmile.gif
Po jo tepiau CLEAR Regular Strength Acne Fighting Treatment (turiu meginuka) - oda siek tiek paraudo tepant, bet greitai praejo  ax.gif tai va, ziuresiu koks poveikis bus ilgainiui naudojant sias priemones  drinks_cheers.gif

Na, sutepėt vienu metu dvi panašiais priemones- abi su BHA, tai turbūt dėl to ir paraudo oda rūgščių gavusi.
Mna tonikas irgi labai patinka drinks_cheers.gif Dėl prausiklio nežinau, ar verta pirkt, nes panašios sudėties prausiklių galima ir pigiau rasti. Tik tiek, kad jis bekvapis, tai pliusas, ypač jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 30, 23:17)
Na, sutepėt vienu metu dvi panašiais priemones- abi su BHA, tai turbūt dėl to ir paraudo oda rūgščių gavusi.
Mna tonikas irgi labai patinka  drinks_cheers.gif Dėl prausiklio nežinau, ar verta pirkt, nes panašios sudėties prausiklių galima ir pigiau rasti. Tik tiek, kad jis bekvapis, tai pliusas, ypač jautriai odai.

ta tai zinau, kad abi panasias sutepiau 4u.gif labai greitai tas raudonis praejo, o tepant viena Liquid paraudimo neatsiranda smile.gif siaip gerules priemones wub.gif

o koki prausikli rekomenduotumei? ax.gif
Atsakyti
Prausiklių temoje yra daug variantų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 30, 23:17)
Mna tonikas irgi labai patinka  drinks_cheers.gif Dėl prausiklio nežinau, ar verta pirkt, nes panašios sudėties prausiklių galima ir pigiau rasti. Tik tiek, kad jis bekvapis, tai pliusas, ypač jautriai odai.

rodos, sumaišėt - Tiffany bandė CLEAR Regular Strength Acne Fighting Treatment tai 2,5% benzoilo peroksido preparatas, о Tavo turėtas galvoje - CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner.
nenuostabu, kad nuo peroksido jai ir paraudo oda, ypač jei naudota pirmąkart.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 31, 06:35)
rodos, sumaišėt - Tiffany bandė CLEAR Regular Strength Acne Fighting Treatment tai 2,5% benzoilo peroksido preparatas, о Tavo turėtas galvoje - CLEAR Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner.
nenuostabu, kad nuo peroksido jai ir paraudo oda, ypač jei naudota pirmąkart.

Mmmm, tai vaaa, kur šuo pasikasė smile.gif Jo, supainiojau su toniku.
Atsakyti
Naudoju PC 2% geli jau kokias 3 sav.
Pradzioj tepdavau 2k/d.,dabar kaip kada,vakarais visada visada,o rytais nebutinai. Is pradziu sausino odele lyg ir,bet laaabai minimaliai. Efekta toki matau,kad oda apskritai grazesne atrodo,lygesne spalva (nezinau ar butent gelis tai veikia,tad galiu ir klysti),ir mazina juodus taskelius prie nosies. Nesakyciau,kad veikia labai drastiskai ir daro kazkoki wow efekta,tiesiog sekmingai palaiko situacija. Is pradziu poveikis atrodo didesnis,dabar jau toks didelis neatrodo,bet pakankamai geras,kad priemone itraukciau i savo must-have sarasa.
O del lipnumo,tai man tokio nepalieka,apskritai,jokio nemalonumo ant veido nejauciu,nors kartais gelio ir padauginu. Pastebejau,kad siekiant daryti makiaza,reikia palaukti bent 15 min patepus geli,tada tepti krema/seruma/losjona,velgi palaukti,ir tada jau dekoratyvine kosmetika. Nes man,jei nepalaukiu patepus gelio,serumas kazkaip keistai tepasi,lyg ,,atsoksta" gelis,susimaiso su serumu,na,matomai,nespeja susigerti ir tada padarau ,,kose" ant veido biggrin.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Exfoliating 8% AHA Gel? Gal kuri bandėte? smile.gif Ar reikalingas daiktas veido priežiūros priemonių krepšelyje? rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau atsirado padorios AHA priemonės thumbup.gif
RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid
user posted image
ir
RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid
user posted image

Seniai jau laukiau, kol padarys skirtingo stiprumo priemonių, kad būtų galima pasirinkti pagal poreikius. Pirma ir truputį BHA turi, tai išvis thumbup.gif Kas dar gerai, kad antra yra toniko pavidalo, tai net ir riebiai odai turėtų puikiai tikt. Nes mane, pvz. nervina, jei nori tik rūgščių, o turi jas teptis kremo pavidalu, nes kitokio pasirinkimo nėra.
Atsakyti
himalaia, gali pakomentuoti, koki poveiki turetu suteikti tos priemones? ir kazin, ar eitu jas naudoti su liquid BHA2%, ar cia jau butu pereboras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 02, 15:12)
himalaia, gali pakomentuoti, koki poveiki turetu suteikti tos priemones? ir kazin, ar eitu jas naudoti su liquid BHA2%, ar cia jau butu pereboras? g.gif

Na, turėtų būti kaip ir visos priemonės su AHA- eksfolijuoti odą, kažkiek rauškles palyginti. Tik tiek, kad dar visokių gerų ingredientų, kaip antioksidantai ir pan. papildomai pridėta.
Bent jau mano nuomone vienu metu stiprių rūgščių naudot neverta, tikrai gali būti odai per daug. Kaip galima per daug odą išvalyti su prausikliais visokiais, taip ir su rūgštimis perspausti įmanoma. RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid turi 0.5% BHA, tai maksimalaus poveikio iš BHA nebus, bet ir gerai. Man atrodo toks derinys labai geras švelniam eksfolijavimui. Ypač žmonėm, kurie didelių problemų su spuogais, inkštyrais neturi, o tik nori palyginti veido toną, raukšlytes ir šiaip odą paglotnint.
Atsakyti
Man regis, persausinau odą su 2%BHA gel :/ net dehidrataciją tam tikrais plotais įgijau.
kų dabar griebtis. Atidrėkinau šiaip taip, bet kartu nustojus nuolat naudoti bha gelį, inkštirai ėmė daugintis, veistis. O ir nosis ėmė kaip visad šaltuoju metų periodu pleiskanotis negražiai - tik BHA padėdavo pleiskanas ir inkštirus nunaikint. Tai ir naudoju taip atsargiai, kas antrą parą, tik ant kai kurių plotų, ir tik po drėkinančio kremo... BHA procentą čia mažint ar tekstūrą (gel į lotion) keist.. biggrin.gif
Ko gero, žiemai tik 1%? o gal ir 2%? BHA lotion betiks... vasarai gelis būtų kaip tik, kai oda pariebėja.
Atsakyti
nu nu
o aš žadėjau gelį užsisakyt g.gif irgi 2 proc.
nors atrodo, kad Rasos kremas - gelis man visai tinka g.gif
dbr pasimetus esu
Atsakyti