Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(himalaia @ 2010 08 07, 22:49)
user posted image
Exfoliating 2% BHA Gel- turbūt pirksiu ją visą gyvenimą, kaip inkštyrų prevenciją... Nerealus dalykas. Iš pradžių, kai dar prie jo pratinausi, tai nelabai patiko, kad palieka odą lipnia, blizgia. Kai praėjo daugiau laiko, atkaliau akį, kiek tiksliai reikia naudoti, kad nebūtų per daug, tai problemos nebėra, nes dabar ir palaukiu gerokai, kol susigeria prieš kitas priemones naudojant. Kas žiauriai patiko, kad pagal odos poreikius gali tekstūra pasirinkti- norėjau minimalaus drėkinimo, tai rinkausi žele.

o kur galima si produkta isigyt ir kokia mazdaug jo kaina? kaip suprantu jis valo inkstirus ir tuo paciu drekina? galima naudot pries makiaza kaip drekinancia priemone?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 08, 11:49)
o kur galima si produkta isigyt ir kokia mazdaug jo kaina? kaip suprantu jis valo inkstirus ir tuo paciu drekina? galima naudot pries makiaza kaip drekinancia priemone?

Siustis reiketu,as per tarpininkes pirksiu is PC ofic.puslapio.
Kaip suprantu,galima naudoti pries makiaza, bet del drekinimo tai nezinau ar labai drekintu.. g.gif Man aktualu ,kad nosyte valytu smile.gif

Atsakyti
Galima naudoti prieš makiažą, tik reiktų nepadauginti priemonės ir gerokai palaukti, kol visiškai susigers. Drėkinimui kaip jūs turbūt įsivaizduojate jis nelabai tinka, nebent turite ypatingai riebią odą (mano oda normali į riebumą, tai man užtenka to gelio, toniko ir serumo karts nuo karto).
JAV jo kaina 19$ už 118 ml. Europoj 20 Eurų. Su visais siuntimais nežinau, kiek atsieitų. Manau, kad reiktų paskaičiuoti ir gal labiau apsimokėtų iš JAV siųstis.

Šiaip, jis skalsus, skystas, man vienam kartui užtenka mažo žirniuko visam veidui. Jį naudoju nuo gegužės, tai išnaudojau apie trečdalį (kartais naudoju du kartus per dieną). Naudojant kartą per dieną pusei metų garantuotai užtektų, o realiai tai kokius 7-8 mėnesius turėtų pakakt.
Dabar pagalvojau, čia dar jo pliusas prieš skystį- skystį tepant su vatos tamponu daug susigertų į vatą, greičiau išsinaudotų. Nebent tept tiesiog pirštais, bet tada gali pravarvėt pro delnus, irgi nelabai patogu.
Atsakyti
mastau apie ta 2%BHA geli, tik idomu, himalaia, ar jis nesidubliuotu su mano naudojama rytais priemone (christina cell activator): http://www.christina...em/?linkid=3363
+ dar ant virsaus dedu christina theraskin http://www.christina...em/?linkid=1826
kazin ar tas gelis deretu su theraskin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 08, 15:28)
kazin ar tas gelis deretu su theraskin? g.gif

Na, jūsų naudojamas Cell Activator turi AHA rūgščių. PC 2% gel turi BHA rūgšties- veikia jos kiek skirtingai ir tarpusavyje "nesipjauna", būna netgi naudojamos tose pačiose priemonėse. O Theraskin turi hialurono rūgšties, kuri nėra panaši į AHA ar BHA ta prasme, kad neeksfolijuoja odos, o ją drėkina, tad irgi veikia skirtingai.
Tik tiek, kad reiktų pasvarstyti, ar jums tikrai reikalingos tiek AHA, tiek BHA vienu metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 09 rugpjūčio 2010 - 00:23
QUOTE(himalaia @ 2010 08 08, 17:32)
čia dar jo pliusas prieš skystį- skystį tepant su vatos tamponu daug susigertų į vatą, greičiau išsinaudotų. Nebent tept tiesiog pirštais, bet tada gali pravarvėt pro delnus, irgi nelabai patogu.

Skystį tepu tiesiog vienu pirštu, nevarva, labai ekonomiškai naudojasi. Turiu ir gelį, bet man skystis labiau patinka tuo, kad jokio lipnumo nelieka. Vyras kai sugalvoja panaudot, tai čiumpa gelį, jam reikia jaust, kad kažką užsitepė smile.gif
Atsakyti
Aš toniką kartais irgi taip pat naudoju, bet man nepatinka, kad nėra purkštuko, su juo būtų žymiai patogiau. Ir tikrai, turbūt įpratimo ir požiūrio reikalas, kuri priemonė labiau patinka...
Atsakyti
atvaziavo mano Exfoliating 2% BHA. paemiau liquid, nes nepatinka gelines teksturs produktai ir tas lipnumo pojutis. pabaigsiu savo christina cell activator ir naudosiu si PC.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 28, 12:12)
atvaziavo mano Exfoliating 2% BHA. paemiau liquid, nes nepatinka gelines teksturs produktai ir tas lipnumo pojutis. pabaigsiu savo christina cell activator ir naudosiu si PC.

siuntetės per tarpininkes ar iš oficialaus eu puslapio?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 08 28, 13:18)
siuntetės per tarpininkes ar iš oficialaus eu puslapio?

is jav per tarpininke smile.gif
Atsakyti
siandien ir as gavau pirmuosius PC meginukus drinks_cheers.gif jau isbandziau Skin balancing cleanser - labai patiko, gerai nuvale makiaza, nenusausino odos ir labai skalsus ir beveik be kvapo drinks_cheers.gif Skin balancing toner - labai "minkstas", svelnus, nenusausino odos, o po prausiklio smagiai atgaivino oda wub.gif
Skin balancing carbon mask - idomu kremine konsistencija, gerai tepesi, truputeli padilgciojo tepant ir nuplaunant ax.gif odele po jos gaivi, minksta, svelni drinks_cheers.gif
Gavau didele pakuote Exfoliating 2% BHA Liquid - ziauriai skalsus daikciukas bigsmile.gif
Po jo tepiau CLEAR Regular Strength Acne Fighting Treatment (turiu meginuka) - oda siek tiek paraudo tepant, bet greitai praejo ax.gif tai va, ziuresiu koks poveikis bus ilgainiui naudojant sias priemones drinks_cheers.gif

Prausiklis ir tonikas labai patiko - tikrai tai bus ateities pirkinukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 28, 15:59)
is jav per tarpininke smile.gif

Kokia galutinė kaina su viskuo gavosi?
Galvoju, kas labiau apsimoka imant daugiau produktų — per tarpininkę ar pačiai iš EU puslapio.
Atsakyti