Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Victorious,didelis balionas tau uz toki issamu pasakojima 4u.gif aciuks.gif
as kazkada pries kokius gal 5 metus bandziau neostrata kelis produktus, bet prisimenu,kadman jie nepatiko/netiko, atrodo buvo 3 produktu rinkinys, tai taip ir prastovejo pas mane, veliau teko ismesti verysad.gif gal dabar vel pabandyti? o jis vasarai irgi nelabai, geriau i rudeni nukelti? ax.gif
Atsakyti
Mano oda sausa, bet su issipletusiomis poromis t-zonoj ir issipletusiais kapiliarais. Nusipirkau isbandyti rinkini sausai odai. Vienintelis pliusas - veido spalva, pasviesejo demeles ir t.t.. Bet tai matosi tik kuri laika, kai uztepi kremo, veliau veidas rausta demem, iki tiek issausina. Minusai - super nusausinta veido oda, net pradejo sepetoti (o naudojau super drekinancias priemones doh.gif ), pastovus tempimo jausmas o geriausia tai, kad atsirado inkstiru blink.gif , kuriu nesu turejus daug metu. Meginuku uzteko gal savaitei, nes buvau pasirinkusi be to komplekto dar pora drekinanciu koncentratu. Gerai, kad tik meginukus pirkau, nes mano odai visai netinka...
Atsakyti
Kas geriau veikia inkstirus nosies srityje - 2% bha losjonas ar gelis?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 14, 15:40)
Kas geriau veikia inkstirus nosies srityje - 2% bha losjonas ar gelis?

Vienodai.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 14, 15:50)

vienodai gerai ar blogai? biggrin.gif ax.gif

Dienai tinkamos naudoti ar geriau tik nakciai?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 14, 16:31)
vienodai gerai ar blogai? biggrin.gif  ax.gif

Dienai tinkamos naudoti ar geriau tik nakciai?

U vas tokije vaprosy, molodoj chilovek biggrin.gif

Man gerai, o kaip tau bus tai nežinau. Rūgštines priemones ne pirmą kartą naudoji, tai naudojimas niekuo nesiskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
Visgi tos rūgštinės priemonės yra gėris ax.gif Nebekyla spuogiukai, švaresnė veido oda, liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu:

user posted image
Skin balancing toner- labai patinka, gerai suformuluotas tonikas, kokį sunku surasti.

user posted image
Exfoliating 2% BHA Gel- turbūt pirksiu ją visą gyvenimą, kaip inkštyrų prevenciją... Nerealus dalykas. Iš pradžių, kai dar prie jo pratinausi, tai nelabai patiko, kad palieka odą lipnia, blizgia. Kai praėjo daugiau laiko, atkaliau akį, kiek tiksliai reikia naudoti, kad nebūtų per daug, tai problemos nebėra, nes dabar ir palaukiu gerokai, kol susigeria prieš kitas priemones naudojant. Kas žiauriai patiko, kad pagal odos poreikius gali tekstūra pasirinkti- norėjau minimalaus drėkinimo, tai rinkausi žele.

user posted image
Weightless Body Treatment with 2% BHA- tekstūra maloni, nors nėra skystas, bet gana lengvas, kvapas savotiškai malonus, neįkyrus. Nežinau, ar dar pirksiu, nes šiaip kūno kremų nenaudoju, bet nugara, krūtinė inkštyruota, gal geriau būtų irgi gelį naudot. Dabar tepu juo bikinį, kad įaugę plaukai išlįstų paviršiun.

user posted image
Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray- kol kas man labiausiai tinkanti priemonė veido apsaugai nuo saulės. Nepalieka balto šydo ant odos, neriebalina, nekemša porų, gerai susigeria. Liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 rugpjūčio 2010 - 22:18
Himalaia,o kuo skiriasi nuo Exfoliating 2% BHA Liquid
Best for: Normal to Very Oily Skin. Tu paminejai, kad naudoji tokia pat priemone tik normal-dry skin. Ar ju sudetys skirtingos?
Atsakyti
user posted image
Best Face Forward Foundation SPF 15, atspalvis Best Linen- nesu įdegus, bet ir ne visiška baltaodė, tai tinka puikiai. Labai patinka tekstūra ir tai, kad pakuotė su tokia "tūtele"- patogu produktą išspausti, taškuoti ant veido, nes nekenčiu skystų pudrų buteliukuose, pastoviai per daug įsipildavau. Maskuoja labai lengvai, norint daugiau masakvimo reiktų porą sluoksnių tepti ir naudoti maskuoklį. Patinka, kaip tepasi ant odos- jaučiasi kaip šilkas. Išlieka labai gerai, tik nosis pradeda po kokių 4 valandų blizgėt, bet man su visom skystom pudrom taip.

user posted image
Healthy Finish Pressed Powder SPF 15 atspalvis Neutral. Nors ant odos atrodo natūraliai, bet manau, kad man vos tamsokas, bet sunaudosiu ir taip, nes akivaizdžiai nesimato. Kitą sykį turbūt pirkčiau Buff Beige.
Labai smulkiai malta pudra, tai maloniai ir lygiai dengiasi, ilgai išlieka.

Abiejų pudrų pliusas, kad jos su SPF thumbup.gif

user posted image
Sheer Cream Lipstick SPF 15 atspalviai
user posted image
Nude Illusion
user posted image
See- Through Mauve.
Lūpdažiai turbūt vieninteliai produktai iš PC, kurie man neypač patiko, bet ir negaliu sakyt, kad visiškai nepatiko (šiaip, man iš esmės lūpdažiai nelabai patinka, tai matyt nesu objektyvi- labiau mėgstu skystus blizgius).
Spalvos gražios, nors ir nelabai atitinka nuotraukas, realiai yra kiek tamsesnės. Ko nesupratau, tai per kurią vietą ten "see- through". Abu turi nors ir labai mažų, bet blizgių dalelių. Šiaip, spalvos gražios, atrodo maloniai, bet tikrai nėra visai nepastebimos (bent jau ant mano lūpų). Mauve užsitepus daugiau jau kaip ir vakarinis, ryškus lūpdažis išeitų.
Kadangi vieni man jie nelabai patinka, tai pasitepu vos vos lūpdažiu dėl spalvos ir SPF, tada ant viršaus blizgio, kad efektas švelnesnis būtų. Nusivalgo lengvai, kaip ir pridera paprastam lūpdažiui.
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 08 07, 16:06)
Himalaia,o kuo skiriasi nuo Exfoliating 2% BHA Liquid
Best for: Normal to Very Oily Skin. Tu paminejai, kad naudoji tokia pat priemone tik normal-dry skin. Ar ju sudetys skirtingos?

Ta prasme, kuo skiriasi 2% liquid nuo 2% gel, kurį aš naudoju? Baze, t.y. drėkinimu.
Abu yra skirti normaliai/ į riebumą, liquid ir labai riebiai odai. Gel daugiau drėkina, liquid yra jau visiškas skysti, galima naudoti ir kaip toniką.
O lotion yra daugiau sausesnei odai, nes bazė labiau drėkinanti. Manau, sumaištis yra dėl to, kad PC Europos puslapyje neaiškiai viskas išdėstyta. JAV puslapyje viskas paaiškinta- Liquid labai riebiai odai, Gel riebiai, ir labai riebiai tiks, Lotion- daugiau sausai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 07 rugpjūčio 2010 - 22:23
QUOTE(himalaia @ 2010 08 07, 23:13)

Ta prasme, kuo skiriasi 2% liquid nuo 2% gel, kurį aš naudoju? Baze, t.y. drėkinimu.
Abu yra skirti normaliai/ į riebumą, liquid ir labai riebiai odai. Gel daugiau drėkina, liquid yra jau visiškas skysti, galima naudoti ir kaip toniką.
O lotion yra daugiau sausesnei odai, nes bazė labiau drėkinanti. Manau, sumaištis yra dėl to, kad PC Europos puslapyje neaiškiai viskas išdėstyta. JAV puslapyje viskas paaiškinta- Liquid labai riebiai odai, Gel riebiai, ir labai riebiai tiks, Lotion- daugiau sausai.

Aciu. Noriu priemones butent nosies ir salia esancios odos sriciai,tai galvoju,kuris geriau...Siaip oda tai riebi tose vietose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 07, 16:18)
Aciu. Noriu priemones butent nosies ir salia esancios odos sriciai,tai galvoju,kuris geriau...Siaip oda tai riebi tose vietose. g.gif

Tai arba gel, arba liquid. Manau, geriau imkit gel, ypač, jei oda dar prie 2% BHA nėra įpratusi. Nėra jeu ten toks baisus skirtumas, vistiek bus veiksmingos priemonės.

Dabar jau, žiūriu, ir Europos puslapyje patikslino aprašymus, nes seniau prie kiekvienos BHA priemonės buvo parašyta "for all skin types" ir tiek.
Atsakyti