Atkeliavo mano užsisakyti Paula's Choice kosmetikos meginukai, kai ka tikrai noresiu uzsisakyti.
Man labai patinka kūno losjonas Weightless Body Treatment 2 % BHA. Oda po jo lieka svelni kaip silkas Ir jokiu riebalu.
http://www.paulascho...uct.asp?pid=566
Taip pat patiko zele veidui su 1 proc. BHA, irgi labai svelnina oda, nuima pleiskanojimus ir pan. Ja reikia naudoti po kremu.
Veido prausiklis ir tonikas normaliai-sausai odai pasirode niekuo neypatingi.
Labai geras koncentratas-aliejukas http://www.paulascho...uct.asp?pid=710
Iskart susigeria i oda, ji lieka svelnutele.
Taigi, laukiu Jusu nuomoniu apie sia kosmetika. O www.paulaschoice.com puslapis ir siai labai idomus paskaityti, ten daug atsiliepimu ir apie kitu gamintoju kosmetika.
i | Tema skirta TIK kosmetikos aptarimui. Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše) (taisyklė nr.8) Masiniai apsipirkinėjimai (kai susiburiate į grupę kartu pirkti pvz. vienos firmos vežimėlius ir kt. prekes) supermama.lt forume gali būti organizuojami vieninteliame skyrelyje Internetinės parduotuvės, ir tik tuo atveju, kai atitinkamos prekės platintojai/pardavėjai paskelbia jame temą, įvykdę skyrelio taisyklėse numatytas sąlygas. |
QUOTE(Vasara @ 2007 02 16, 17:12)
Tema skirta TIK kosmetikos aptarimui.
Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše) (taisyklė nr.8)
Masiniai apsipirkinėjimai (kai susiburiate į grupę kartu pirkti pvz. vienos firmos vežimėlius ir kt. prekes) supermama.lt forume gali būti organizuojami vieninteliame skyrelyje Internetinės parduotuvės, ir tik tuo atveju, kai atitinkamos prekės platintojai/pardavėjai paskelbia jame temą, įvykdę skyrelio taisyklėse numatytas sąlygas.
Forume draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše) (taisyklė nr.8)
Masiniai apsipirkinėjimai (kai susiburiate į grupę kartu pirkti pvz. vienos firmos vežimėlius ir kt. prekes) supermama.lt forume gali būti organizuojami vieninteliame skyrelyje Internetinės parduotuvės, ir tik tuo atveju, kai atitinkamos prekės platintojai/pardavėjai paskelbia jame temą, įvykdę skyrelio taisyklėse numatytas sąlygas.
Tai gal jau iskart tema istrinkit, ka jau cia? ... Primelynavote
Keistas man toks aklas "taisykliu" taikymas, nes nei komercijos , nei reklamos, nei platinimo mano istrintame sakinyje nebuvo.
Laukiu atsiliepimu, ar dar kas nors isbandete sia kosmetika Kazkada forume maciau viena mergina, kuri rase, kad irgi turi meginuku, bet nebeatsimenu jos niko.
kismet, aš buvau užsisakiusi mėginukų, o šiuo metu naudoju BHA 2 proc. losjoną. Man visai patinka, dingo odos šerpetojimas.
Taip pat jau kuris laikas naudoju kosmetikos šepetėlių rinkinį - super. Ten tas mini, kur su dėkliuku. Labai patogu
Kas man dar iš jos patiko? Drėkinamasis kremas - toks kaip vazelino konsistencijos. Tiesa, dar patiko anglies kaukė. Galvoju užsisakyti, kai mano Rasos baigsis. Prausikliai ir tonikai man igi nelabai patiko. Mano oda mišri
Kas man nepatinka, tai labai didelės pašto išlaidos siunčiantis iš Europos
Taip pat jau kuris laikas naudoju kosmetikos šepetėlių rinkinį - super. Ten tas mini, kur su dėkliuku. Labai patogu
Kas man dar iš jos patiko? Drėkinamasis kremas - toks kaip vazelino konsistencijos. Tiesa, dar patiko anglies kaukė. Galvoju užsisakyti, kai mano Rasos baigsis. Prausikliai ir tonikai man igi nelabai patiko. Mano oda mišri
Kas man nepatinka, tai labai didelės pašto išlaidos siunčiantis iš Europos
Velku temą į paviršių, nes ir aš šį bei tą išmėginau, kai kismet užrodė, kad galima pigiau siųstis iš čia Nes europiniam puslapyje kainos tokios pačios kaip ir amerikiniam, tik eurais vietoj dolerių o siuntimo kaina išvis kosmosas siunčiausi porą mėginukų iš europinio, tai tik gavusi siuntinuką supratau už ką mokėjau 4,5 euro - pridėta visokių reklaminių bukletukų
Turiu tą BHA 2 proc. losjoną ir Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants - abu liuks Siunčiausi, nes tokių produktų mišriai odai Lietuvos rinkoj nėr už man priimtiną kainą
Bandžiau matinius šešėlius, bet niekuo neypatingi man jie pasirodė, išskyrus kad matiniai, ant šešėlių pagrindo laikėsi prastai. Presuotos pudros mėginukas toks mažas, kad net nesupratau gera ta pudra ar ne O Best Face Forward Foundation SPF 15 kažkaip keistai padengė kaktą, nes ji šerpetoja, tai irgi kol kas nesusižavėjau.
Papildyta:
kątik atsiverčiau Dimply Dots ir nebepardavinėja Paula's Choice Tai iš kur dabar gaut
Turiu tą BHA 2 proc. losjoną ir Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants - abu liuks Siunčiausi, nes tokių produktų mišriai odai Lietuvos rinkoj nėr už man priimtiną kainą
Bandžiau matinius šešėlius, bet niekuo neypatingi man jie pasirodė, išskyrus kad matiniai, ant šešėlių pagrindo laikėsi prastai. Presuotos pudros mėginukas toks mažas, kad net nesupratau gera ta pudra ar ne O Best Face Forward Foundation SPF 15 kažkaip keistai padengė kaktą, nes ji šerpetoja, tai irgi kol kas nesusižavėjau.
Papildyta:
kątik atsiverčiau Dimply Dots ir nebepardavinėja Paula's Choice Tai iš kur dabar gaut
Ar esat koki dreikinamaji krema bandziusios sitos kosmetikos? Kaip ten tonikai irgi idomu
QUOTE(Mintee @ 2007 10 05, 13:04)
Ar esat koki dreikinamaji krema bandziusios sitos kosmetikos? Kaip ten tonikai irgi idomu
Turiu visą bonką Essential Non-Greasy Sunscreen SPF15, tai jis man taip drėkina, kad į savaitę 2-3 kartus panaudoti pilnai gana
Užsisakiau pabandymui Healthy Skin Refreshing Toner, Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF15 ir Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum, bet kol kas dar siuntinuko nesulaukiau, tikiuosi, kad ant dienų atkeliaus
Astai labai noreciau pabandyt ta BHA 2 proc. losjona, jei kuri uzsisakinesit is ten prekyciu, priimkit
QUOTE(Mintee @ 2007 10 05, 15:09)
Astai labai noreciau pabandyt ta BHA 2 proc. losjona, jei kuri uzsisakinesit is ten prekyciu, priimkit
Tai kad praeitą savaitę užsakymą darėm ir man rodos, kad negreit bus naujas, nors...
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 05, 15:11)
Tai kad praeitą savaitę užsakymą darėm ir man rodos, kad negreit bus naujas, nors...
Ko prisisaket
Bandžiau. ir likau baisiai patenkinta savaiminio įdegio želė . pasiskaičiau komentarus, kad nekemša porų, todėl pirkau specialiai veidui. efektas greitas ir spalva labai graži, ne morkava kas geriausia, tai beveik nesijaučia to specifinio įdegio kremų kvapelio
o siunčiaus irgi iš dimply dot ebejuj, bet va, kad dabar nebeparduoda tenais
o siunčiaus irgi iš dimply dot ebejuj, bet va, kad dabar nebeparduoda tenais
QUOTE(Mintee @ 2007 10 05, 16:13)
Ko prisisaket
Sąrašas ilgas, geriau jau fotkę įmesiu, kai siuntinys atkeliaus
Savaiminio mėginuką ir aš užsisakiau