Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(Anna.a @ 2009 09 03, 11:44)
pas mane irgi problema: pamenu tik registracijos el.pasta.
nei prisijungimo varda, nei tuo lab slaptazodzio neatsimenu, ka daryti.
Dabar prisijungiau per drauges varda.

QUOTE(Anna.a @ 2009 09 07, 13:30)
ha, as jau gal kokius 2 menesius laukiu, nors raso, atsakyma gausite per 10 minuciu......

QUOTE(Anna.a @ 2009 09 11, 14:03)
vartotojo varda zinau, slaptazodis reikalingas.....
ir vel niekas neatsako    g.gif

parašykite mums tos draugės el. pašto adresą kuriuo registravosi į forumą, jei jau prisiminėte - ir vartotojo vardą. Tuomet galėsime jai padėti.
Atsakyti
As pamenu savo vartotojo varda ir el.pasta, tai butu gerai i pasta gauti slaptazodi

Atsakyti
QUOTE(Anna.a @ 2009 09 22, 14:20)
As pamenu savo vartotojo varda ir el.pasta, tai butu gerai i pasta gauti slaptazodi

O nors pirmąją žinutę perskaitėt? g.gif Ten aiškiai parašyta, kaip ir ką daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 09 20, 16:27)
Drauge pamirso savo slaptazodi, bet rasoma, kad tokio nario is viso nera. Ka daryti?

parašykite laišką į forumas@supermama.lt arba man asmeninę žinutę, nurodykite drauges vartotojo vardą ir el. pašto, su kuriuo ji registravosi į forumą, adresą. Pažiūrėsim, kokia padėtis.
Atsakyti
Labai prasau pagalbos. Kazkas nutiko su kompiuteriu. Isijungiau SM ir turiu naujai registruotis. Deja, pamirsau slaptazodi. Esu Dominyyka. Atsiunte nuorodas kaip ieiti ir pasikeisti slaptazodi. Bandziau abu budus, bet manes neileidzia. Mano pastas one.lt, gal tame problema??
Ryt atiduodu kompiuteri remontui, bet labai noreciau issitrinti savo asm. zinutes pries atiduodant meistrams.
Labai prasau skubios pagalbos.
Dominyyka
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2009 10 18, 19:30)
Labai prasau pagalbos. Kazkas nutiko su kompiuteriu. Isijungiau SM ir turiu naujai registruotis. Deja, pamirsau slaptazodi. Esu Dominyyka. Atsiunte nuorodas kaip ieiti ir pasikeisti slaptazodi. Bandziau abu budus, bet manes neileidzia. Mano pastas one.lt, gal tame problema??
Ryt atiduodu kompiuteri remontui, bet labai noreciau issitrinti savo asm. zinutes pries atiduodant meistrams.
Labai prasau skubios pagalbos.
Dominyyka

problemą galime išspręsti, bet reikia parašyti ne iš kito el. pašto, o būtinai iš to adreso, kurį dalyvis Dominyyka įregistravo kaip savo el. pašto adresą forume. Rašyti reikia į forumas@supermama.lt. Lauksim.
Atsakyti
ar galima pačiam ištrinti savo parašytą komentarą
Atsakyti
QUOTE(jujan @ 2009 11 27, 11:56)
ar galima pačiam ištrinti savo parašytą komentarą

Ne. Galima tik redaguot per tam tikrą laiką.
Paprašykit to skyrelio moderatorės (parašykit ) - galbūt ištrins.
Atsakyti
Suprantu, kad klausiu visiškai ne čia, tačiau kai negaunu niekur atsakymo, savo klausimą postinu bet kur, kur tik lankosi moderatoriai, ir kur tik mano klausimas užklius jiems už akių.
Rašiau į AŽ moderatorėms, bandžiau sukurti čia temą su klausimu - BERGŽDŽIAI.
Klausimas: kodėl negaliu sukurti naujos temos paslaugų skyrelyje? Rašoma, jog aš neturiu teisės to padaryti. KODĖL? 100 žinučių esu surinkus, rašau lietuviškom raidėm, kas tikrai nėra būtina. Nuobaudų liktais neturėjau. Dėkoju už atsakymą, kurį norėčiau žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Perliukai @ 2009 12 14, 09:19)
Klausimas: kodėl negaliu sukurti naujos temos paslaugų skyrelyje?

Atsakymas: čia.
Atsakyti
Borzika, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano drauge TUKUTIS 1978 07 31 pamirso savo slaptazodi, dareme viska kas cia parasyta, i pasta laiska gauname, paspaudziame ant nuorodos kur reikia suvesti nauja slaptazodi, ivedame ir gaila, bet visuomet gauname tik toki atsakyma:
Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.
Niekaip neina atgaminti slaptazodzio, ka mums daryti? g.gif

Kitos nuorodos kurios yra surasytios gavus laiska taip pat neveikia???
Atsakyti