Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

Vis dar negaliu prisijungti, niekas neatsiuncia slaptazodzio i elektronini pasta !!! kodel???????????????????? g.gif g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(negaliu prisijungti @ 2009 01 23, 22:52)
Kai paprasiau slaptazodi man atsiunte identifikacijos numeri bet su juo taip pat meta Klaida... labai laukiu atsakymo.. ax.gif

Atsiųstą numerį ir reikėjo įvesti, o ne sumą. Bandykit dar kartą wink.gif Jei nesiseks, kreipkitės į administratorę Auges.
Atsakyti
Keistuma man šiandien nutiko. Gavau iš SM laišką, kad noriu pasikeist slaptažodį, kad tipo aš to prašiau.... bet nieko aš neprašiau... tai reik suprasti, kad kažkas buvo prisijungęs mano vardu ir to paprašė g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2009 03 10, 13:23)
Keistuma man šiandien nutiko. Gavau iš SM laišką, kad noriu pasikeist slaptažodį, kad tipo aš to prašiau.... bet nieko aš neprašiau... tai reik suprasti, kad kažkas buvo prisijungęs mano vardu ir to paprašė g.gif  g.gif  g.gif

Nebūtinai. Būna, kad nariai pamiršta savo niką, tai bando keliais varijantais prisimint, rašydami nikus.... kadangi tuo parašytu niku buvo priskirtas jūsų el.paštas, todėl ir gavote šį pranešimą.
Atsakyti
Sveiki,
mano drauge uzsiregistravo nicku Miliukas73, bet gavus laiska neperskaite jo iki galo ir nepatvirtino registracijos, todel jos neberanda tarp nariu. Gal galite padeti ir parasyti jai i Az, ar jau teks jai registruotis is naujo? (ji uzsirezervavus suknele skelbimu temoje nori pirkti, del to pergyvena, kad nepavyksta perspeti pardavejos) 4u.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man po kompiuterio su ijungtu internetu gedimo (nuo supermamos nebuvau atsijungus), nebeleidzia prisijungti, ir del slaptazodzio priminimo nieko neleidzia daryti. Rasau dabar is drauges, mano nikas coffeeLATTE, e-meilas manokava@yahoo.com. Parasiau penktadieni moderatorei...ka man toliau daryti, kad vel galesiu naudotis savo niku?
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 04 06, 14:46)
Sveiki,
mano drauge uzsiregistravo nicku Miliukas73, bet gavus laiska neperskaite jo iki galo ir nepatvirtino registracijos, todel jos neberanda tarp nariu. Gal galite padeti ir parasyti jai i Az, ar jau teks jai registruotis is naujo? (ji uzsirezervavus suknele skelbimu temoje nori pirkti, del to pergyvena, kad nepavyksta perspeti pardavejos)  4u.gif
Aciu  mirksiukas.gif

QUOTE(absoluteness @ 2009 04 06, 15:01)
Man po kompiuterio su ijungtu internetu gedimo (nuo supermamos nebuvau atsijungus), nebeleidzia prisijungti, ir del slaptazodzio priminimo nieko neleidzia daryti. Rasau dabar is drauges, mano nikas coffeeLATTE, e-meilas manokava@yahoo.com. Parasiau penktadieni moderatorei...ka man toliau daryti, kad vel galesiu naudotis savo niku?

Kreipkitės į administratorę Auges.
Atsakyti
Atejau pasiskusti..
Siandien teko prisesti prie kito kompo, kur nejungia automatiskai ir neprisiminti koki slaptazodi ivedziau pries daugybe laiko.
Ir zinoma patvirtinant, kad tikrai noriu pasikeisti slaptazodi ivedinejau pateiktu skaiciu SUMA kaip parasyta. Nuo kada suma yra skaiciu isvardinimas lotuliukas.gif: ?
Kol ta supratau vis skaiciuodavau ir galvojau, kad visai prastai su matematika man, jei nesugebu keliu skaiciu sudet. Zinoma nieko baisaus nenutiko, bet manau ne man vienai taip yra atsitike, argi sunku istrinti ta fraze "iveskite suma"?
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 05 05, 10:41)
Atejau pasiskusti..
Siandien teko prisesti prie kito kompo, kur nejungia automatiskai ir neprisiminti koki slaptazodi ivedziau pries daugybe laiko. 
Ir zinoma patvirtinant, kad tikrai noriu pasikeisti slaptazodi ivedinejau pateiktu skaiciu SUMA  kaip parasyta. Nuo kada suma yra skaiciu isvardinimas  lotuliukas.gif: ?
Kol ta supratau vis skaiciuodavau ir galvojau, kad visai prastai su matematika man, jei nesugebu keliu skaiciu sudet. Zinoma nieko baisaus nenutiko, bet manau ne man vienai taip yra atsitike, argi sunku istrinti ta fraze "iveskite suma"?

Apie tai jau žinoma nuo pernai metų. Bet čia jau ne moderatorių problema, mat ten tvarkosi jau kompiuterastai biggrin.gif
Atsakyti
Esu prisilegistravus labai seniai .Bet kadangi buvau atsijungus ir pamiršau slaptažodį tai niekaip negaliu prisijungti senu vartotojo vardu.
Supermamai i AZ neįmano parašyti mėnesis laiko jis pilnas doh.gif tai ,kur kreiptis
noriu prisijungti senuoju vardu verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
mano senasis rimuze e-meil grinlina.rima@gmail.com

PRAŠAU PADĖKIT!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(uoda @ 2009 09 02, 21:54)
Supermamai i AZ neįmano parašyti mėnesis laiko jis pilnas

Kad nereik Supermamai jokios rašyt.

QUOTE(uoda @ 2009 09 02, 21:54)
kur kreiptis noriu prisijungti senuoju vardu

Tereik šios temos pačią pirmą žinutę perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 03, 11:05)
Kad nereik Supermamai jokios rašyt.
Tereik šios temos pačią pirmą žinutę perskaityt.

Viska darau ,kaip nurodyta. Deja slptazodzio niekas neatsiuncia schmoll.gif schmoll.gif
Tai, kaip prisijungti senu vardu?? g.gif g.gif kas gali padeti???? help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti