Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(ljuryte @ 2009 01 08, 00:30)
Sveiki. Man iškilo tokia problemėlė verysad.gif Vyras valė kompą nuo viruso ir mane išregistravo iš SM. Aš taip dažnai bendrauju SM, kad niekad neišsiregistrojuosi, o slaptažodį pamiršau. blush2.gif Duomenyse apie mane įrašytas elektroninis adresas prie kurio aš nebegaliu prieiti. Vienu žodžiu - uždaras ratas.  unsure.gif Teko prisiregistruoti nauju vardu. Ar galėčiau tikėtis pagalbos, nes prie senojo vardo liko žinučių archyvas, na ir šiaip nostalgija jau senam vartotojo vardui  ax.gif Iš anksto dėkoju už suteiktą bet kokią pagalbą. 4u.gif

Gaudyk až wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 01 08, 17:43)
Gaudyk až wink.gif

Jau mano rankose. biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ka daryti jei narys negali prisijunkti ir jei atsiustos nuorodos neveikia i elektroni pasta,kokia iseitis zmogui.
Atsakyti
QUOTE(murka1 @ 2009 01 12, 18:52)
Ka daryti jei narys negali prisijunkti ir jei atsiustos nuorodos neveikia i elektroni pasta,kokia iseitis zmogui.

Prisiregistravus gaunamas į el.paštą laiškas, kur reik paspaust ant nuorodos, taip patvirtinama narystė. Negavus laiško, rašoma administratorei Auges į až (iš to paites niko) su prašymu patvirtinti rankiniu būdu.
Atsakyti
QUOTE(murka1 @ 2009 01 12, 20:52)

Man vakar tas pats nutiko, bet iš kelinto tai karto visgi atsiustė registracijos patvirtinimą, bet dabar kita problema, negaunu žinučių į až unsure.gif , ką daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 16, 12:04)
Kad ir pamiršot slaptažodį, nieko baisaus, mūsų forume įmanoma prisijungti ir pamiršus jį, tereikia žinot savo prisijungimą vardą (niką) ir laukti savo el. pašte patvirtinimo laiškelio.
Spaudžiat prisijungti:

user posted image
Paspauskit, kur parodyta:

user posted image
Užpildot laukelius, nepamirškit reisingai įrašyti saugo kodą!

user posted image
Bus parašyta:
Elektroninis laiškas su aktyvacijos instrukcijomis buvo išsiųstas. Jį turėtumėte gauti per ateinančias 10 minučių.
Atėjus į el. paštą laiškeliui, susiraskit šią eilutę: "Norėdami pakeisti slaptažodį, paprasčiausiai paspauskite ant pateiktos nuorodos:" ir spaudžiat ant žemiau jos esančią nuorodą.

Naršyklėje atsidarys toks langas:

user posted image

Kuriame įvedus naują slaptažodį, galėsit jau jungtis su naujuoju smile.gif

O kokią ten sumą saugos kodo įvesti???? Nieko nesuprantu. Ir draugė nesupranta, kuri pametė savo slaptažodį.
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2009 01 15, 23:38)
Man vakar tas pats nutiko, bet iš kelinto tai karto visgi atsiustė registracijos patvirtinimą, bet dabar kita problema, negaunu žinučių į až unsure.gif , ką daryt? verysad.gif

Nu gal aš čia ne į temą, jei taip tai nukreipkit kur klausti, labaireikia pagalbos, didelis minusas kai negauni až verysad.gif
Atsakyti
sveiki, labai reikia pagalbos, savo senuoju niku niekaip negaliu prisijungti, nesu pamiršusi nei niko nei slaptažodžio bet su jais negaliu prisijungti, dabar prisijungiau kaip naujas vartotojas, bet norėčiau jei įmanoma prisijungti senaisiais jei man padėsite, būsiu labai dėkinga, laukiu pagalbos, gal galite atrašyti man kas nors, senasis mano nikas buvo tuva, čia turbūt tik moderatorės galės padėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2009 01 15, 21:38)

Gali būti, kad persipildė atėjusių laiškų aplankas arba išsiųstų rolleyes.gif Bet tai jau atskitai yra tema, joje ir klauskit smile.gif

QUOTE(not3irute @ 2009 01 16, 21:03)
O kokią ten sumą saugos kodo įvesti???? Nieko nesuprantu. Ir draugė nesupranta, kuri pametė savo slaptažodį.

Ten ne suma, o tuos duotus skaičius reik suvesti smile.gif

QUOTE(oxina @ 2009 01 18, 11:46)
sveiki, labai reikia pagalbos, savo senuoju niku niekaip negaliu prisijungti, nesu pamiršusi nei niko nei slaptažodžio bet su jais negaliu prisijungti, dabar prisijungiau kaip naujas vartotojas, bet norėčiau jei įmanoma prisijungti senaisiais jei man padėsite, būsiu labai dėkinga, laukiu pagalbos, gal galite atrašyti man kas nors, senasis mano nikas buvo tuva, čia turbūt tik moderatorės galės padėti. 4u.gif

O ką rašo, kai bandot prisijungt savo senu niku? g.gif Dėl to kreipkitės į administratorę Auges.
Atsakyti
Sveiki turiu toki klausima,noriu i supermamos foruma jungtis per mozila firefox,bet negaliu nes pamirsau slaptazodi,kai eidavau per IE buvau padrius ''prisiminti mane sitam kompiuteryje'',paspaudziau kad pamirsau slaptazodi jau vakar bet tas laiskas i e pasta neateina,ka man daryt kad galeciau jungtis per mozila?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 01 23, 14:58)
Sveiki turiu toki klausima,noriu i supermamos foruma jungtis per mozila firefox,bet negaliu nes pamirsau slaptazodi,kai eidavau per IE buvau padrius ''prisiminti mane sitam kompiuteryje'',paspaudziau kad pamirsau slaptazodi jau vakar bet tas laiskas i e pasta neateina,ka man daryt kad galeciau jungtis per mozila?

Gali būti, kad el.paštas blokuoja pranešimą, laiko kaip SPAM'ą rolleyes.gif Galit pasikeist į kitą el.paštą forume. Tada paprašot Auges, kad rankiniu būdu ji patvirtintų niką, mat tuo metu bus validating. Tada vėl prašot primint slaptažodį.
Atsakyti
Sveiki as negaliu prisijungri savo senu niku nes pamirsau slaptazodi, bandziau prasyti kad atsiustu nauja slaptazodi taciau jokiu emailu negaunu g.gif nezinau kodel taip ?? doh.gif jau gal 3dienas negaliu bendrauti patarkit prasau ka man daryti??? mano senas nikas yra "Bond Girl 007" verysad.gif

Kai paprasiau slaptazodi man atsiunte identifikacijos numeri bet su juo taip pat meta Klaida... labai laukiu atsakymo.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negaliu prisijungti: 23 sausio 2009 - 22:54