Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(ernestute @ 2008 11 17, 16:28)
nesuprantu kodel taip darosi, bet prisijungiu prie supermamu, nueinu i kokia tema, o mane netrukus atjungia ir rodo kaip neprisiregistravusia  g.gif

Turbūt, yra blokuojami cookies, sausainėliai. Siūlau pasiskaityt šią temą wink.gif

http://www.supermama...showtopic=88095
Atsakyti
Sveiki, drauge prisiregistravus sm bet pamirso slaptazodi, viska darom kaip parasyta, bet i e-pasta jokios zinutes niekaip negaunam, gal padesite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2008 11 24, 23:02)
Sveiki, drauge prisiregistravus sm bet pamirso slaptazodi, viska darom kaip parasyta, bet i e-pasta jokios zinutes niekaip negaunam, gal padesite verysad.gif

O kos paštas ne one.lt?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 11 25, 07:41)
O kos paštas ne one.lt?

Tikrai ne smile.gif gmail, bet kazko tai nesigauna niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velinka @ 2008 11 25, 14:48)
Tikrai ne  smile.gif  gmail, bet kazko tai nesigauna niekas g.gif

Prašykit man draugės bent kažkokius duomenis až (k pamenat: el.paštą ar nicką)
Atsakyti
Noriu paklausti kaip padaryti, kad suvedus nica automatiskai neismestu slaptazodzio? Anksciau buvau uzdejus varnele ant "prisiminti mane" o dabar nuemiau, jungiuosi is naujo, o slaptazodi vis vien rodo automatiskai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 04 gruodžio 2008 - 15:13
QUOTE(agnir @ 2008 12 04, 15:13)
Noriu paklausti kaip padaryti, kad suvedus nica automatiskai neismestu slaptazodzio? Anksciau buvau uzdejus varnele ant "prisiminti mane" o dabar nuemiau, jungiuosi is naujo, o slaptazodi vis vien rodo automatiskai g.gif

Patarimas:
forumo apačioje, po visais skyreliais, dešiniame kampe yra "Ištrinti visus forumų slapukus", paspausk ant jo ir išsitrins wink.gif

O sekantį kartą nustatyk, kad forumo prisijungimo duomenų neatsimintų wink.gif Pasiskaityk šią temą, kaip ir kur ieškot nustatyti.

http://www.supermama...showtopic=88095
Atsakyti
Noriu pasikeisti el.pašto adresą kuriuo buvau prisiregistravusi forume. Tiesiog ebedirbu jau senokai ten, kaip galėčiau tai padaryti?
Ačiū!
Gintagne
Atsakyti
QUOTE(gintagne @ 2008 12 30, 11:35)
Noriu pasikeisti el.pašto adresą kuriuo buvau prisiregistravusi forume. Tiesiog ebedirbu jau senokai ten, kaip galėčiau tai padaryti?
Ačiū!
Gintagne

Mano nustatymai -> Keisti elektroninio pašto adresą, įvedate savo slaptažodį ir saugos kodą.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti kodel as negaliu i eiti foruma UZ UZDARU MIEGAMOJO DURU
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 01 07, 14:59)
noriu paklausti kodel as negaliu i eiti foruma UZ UZDARU MIEGAMOJO DURU

o rašei moderatorėms į až, klausei slaptažodžio mastau.gif
Atsakyti
Sveiki. Man iškilo tokia problemėlė verysad.gif Vyras valė kompą nuo viruso ir mane išregistravo iš SM. Aš taip dažnai bendrauju SM, kad niekad neišsiregistrojuosi, o slaptažodį pamiršau. blush2.gif Duomenyse apie mane įrašytas elektroninis adresas prie kurio aš nebegaliu prieiti. Vienu žodžiu - uždaras ratas. unsure.gif Teko prisiregistruoti nauju vardu. Ar galėčiau tikėtis pagalbos, nes prie senojo vardo liko žinučių archyvas, na ir šiaip nostalgija jau senam vartotojo vardui ax.gif Iš anksto dėkoju už suteiktą bet kokią pagalbą. 4u.gif
Atsakyti