Sveiki, pamiršau slaptažodį . Padėkit el.paštas buvo darbinis, o dabar jau nebedirbu. Kaip viską susitvarkyt
Laukiu pagalbos
QUOTE(Mataij @ 2013 12 22, 12:52)
pamiršau slaptažodį . Padėkit el.paštas buvo darbinis, o dabar jau nebedirbu. Kaip viską susitvarkyt
Pirmos žinutės prieraše parašyta, ką reik daryt Rašykit nurodytu el. paštu. Jei administratorėms pavyks ką nors padaryt, tai pavyks. Jei ne, tai ne.
QUOTE(Borzika @ 2013 12 22, 12:57)
Pirmos žinutės prieraše parašyta, ką reik daryt Rašykit nurodytu el. paštu. Jei administratorėms pavyks ką nors padaryt, tai pavyks. Jei ne, tai ne.
Parašiau laišką, gal galite nurodyti nors vieną iš administratorių parašyčiau joms į až
QUOTE(Mataij @ 2013 12 22, 13:06)
gal galite nurodyti nors vieną iš administratorių
Svajūnė ir Rustė
Svajūnė pilna žinučių dėžutė Tikiuosi
Sveiki,
O ką daryt norint 'tiesiog' pasikeisiti slaptažodį? (iš esamo seno į naują)
O ką daryt norint 'tiesiog' pasikeisiti slaptažodį? (iš esamo seno į naują)
QUOTE(rastafarinas @ 2014 12 30, 16:46)
ką daryt norint 'tiesiog' pasikeisiti slaptažodį? (iš esamo seno į naują)
Viršuje spaudžiate Mano nustatymai ir tada kairėje pusėje renkatės Nustatymai > Keisti slaptažodį
QUOTE(Borzika @ 2014 12 30, 16:49)
Viršuje spaudžiate Mano nustatymai ir tada kairėje pusėje renkatės Nustatymai > Keisti slaptažodį
Dėkui, kaip aš čia pati netaradau!
QUOTE(mijukas13 @ 2015 01 02, 14:48)
ar galima kažką padaryti
Rašykite į pirmoje žinutėje nurodytą el. paštą. Forumo administratorė pažiūrės ir atsakys.
neiseina prisijungti prie nestumo kalendoriaus.
ten vedu forumo nicka ir passworda, bet raso "toks el.pastas jau yra" ir neprijungia...;
ten vedu forumo nicka ir passworda, bet raso "toks el.pastas jau yra" ir neprijungia...;
QUOTE(Tizide @ 2015 03 10, 22:07)
neiseina prisijungti prie nestumo kalendoriaus.
Padarykite screen short'ą ir įkelkite čia arba atsiųskite man į AŽ, nes kiek mes (aš ir kitos kolegės) bandėme, nėkart tokio užrašo dėl el. pašto nė vienos neprašė