Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

Sveiki, pamiršau slaptažodį . Padėkit 4u.gif el.paštas buvo darbinis, o dabar jau nebedirbu. Kaip viską susitvarkyt doh.gif
Laukiu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 12 22, 12:52)
pamiršau slaptažodį . Padėkit  4u.gif  el.paštas buvo darbinis, o dabar jau nebedirbu. Kaip viską susitvarkyt  doh.gif

Pirmos žinutės prieraše parašyta, ką reik daryt 4u.gif Rašykit nurodytu el. paštu. Jei administratorėms pavyks ką nors padaryt, tai pavyks. Jei ne, tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 12 22, 12:57)
Pirmos žinutės prieraše parašyta, ką reik daryt 4u.gif Rašykit nurodytu el. paštu. Jei administratorėms pavyks ką nors padaryt, tai pavyks. Jei ne, tai ne.

Parašiau laišką, gal galite nurodyti nors vieną iš administratorių parašyčiau joms į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 12 22, 13:06)
gal galite nurodyti nors vieną iš administratorių

Svajūnė ir Rustė 4u.gif
Atsakyti
Svajūnė pilna žinučių dėžutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi
Atsakyti
Sveiki,

O ką daryt norint 'tiesiog' pasikeisiti slaptažodį? (iš esamo seno į naują)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 gruodžio 2014 - 16:47
QUOTE(rastafarinas @ 2014 12 30, 16:46)
ką daryt norint 'tiesiog'  pasikeisiti slaptažodį? (iš esamo seno į naują)

Viršuje spaudžiate Mano nustatymai ir tada kairėje pusėje renkatės Nustatymai > Keisti slaptažodį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 12 30, 16:49)
Viršuje spaudžiate Mano nustatymai ir tada kairėje pusėje renkatės Nustatymai > Keisti slaptažodį 4u.gif

doh.gif Dėkui, kaip aš čia pati netaradau! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, ar galima kažką padaryti, jei norėčiau pasikeisti el. paštą, bet tuo el paštu į kurį norėčiau pakeisti yra sukurtas kitas vartotojas, kurio nežinau nei vartotojo vardo, nei slaptazodžio, reikėtų ištrinti tą vartotoją
Atsakyti
QUOTE(mijukas13 @ 2015 01 02, 14:48)
ar galima kažką padaryti

Rašykite į pirmoje žinutėje nurodytą el. paštą. Forumo administratorė pažiūrės ir atsakys.
Atsakyti
neiseina prisijungti prie nestumo kalendoriaus.
ten vedu forumo nicka ir passworda, bet raso "toks el.pastas jau yra" ir neprijungia...;
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2015 03 10, 22:07)
neiseina prisijungti prie nestumo kalendoriaus.
ten vedu forumo nicka ir passworda, bet raso "toks el.pastas jau yra" ir neprijungia...;

Padarykite screen short'ą ir įkelkite čia arba atsiųskite man į AŽ, nes kiek mes (aš ir kitos kolegės) bandėme, nėkart tokio užrašo dėl el. pašto nė vienos neprašė 4u.gif
Atsakyti