Mano nikas buvo lila2 el.paštas blindelis@one.lt.Gal galit man padėti susigrąžinti senąjį niką.Gavau susikurti paštą naują,kad čia į eičiau,nes negavau nuorodos į senąjį paštą.Pamiršau slaptažodį.
QUOTE(liija29 @ 2012 08 02, 19:37)
Pamiršau slaptažodį.
Rašykit į pirmoje žinutėje nurodytą el. paštą.
Sveiki, nusiunciau Jums i el.pasta laiskeli, del pamirsto slaptazodzio, bet beveik trecia diena nesulaukiu atsakymo...gal nekonkreciai ka paaiskinau?
QUOTE(Marmuze @ 2012 08 03, 14:19)
Sveiki, nusiunciau Jums i el.pasta laiskeli, del pamirsto slaptazodzio, bet beveik trecia diena nesulaukiu atsakymo...gal nekonkreciai ka paaiskinau?
Atsakiau Jums. Atsiprašau, kad teko laukti kelias dienas.
QUOTE(Ambro @ 2007 02 16, 12:04)
Užpildot laukelius, nepamirškit reisingai įrašyti saugos kodą (bet ne sumą)!
Atrodo toks nesudetingas darbas - pakeisti slaptazodi, bet teko net i foruma ateiti pagalbos ieskoti Gal butu racijos pasalinti klaidinanti sakini "Prasome ivesti suma"? nes pasirodo reikia tiesiog koda ivesti, bet NE suma
Nuoširdus patarimas
Dalyje "pamiršau slaptažodį", langelyje "įveskite skaičių sumą" ar būtų galima parašyti tiesiog elementariai "Įveskite skaičius".
Sutaupytų labai daug nervų.
Dalyje "pamiršau slaptažodį", langelyje "įveskite skaičių sumą" ar būtų galima parašyti tiesiog elementariai "Įveskite skaičius".
QUOTE(7-tulpės @ 2013 04 08, 09:08)
Nuoširdus patarimas
Butent sis patarimas kazkodel yra ignoruojamas
Atėjau pdėkoti už nuoširdžią ir operatyvią pagalbą grąžinant mane į forumą Deja, nežinau kas padėjo, bet gelbėtojai, kuri taip stengėsi atrasti, kokiu gi paštu registravausi prieš n metų siunčiu daug daug
Prisiregistruojant siame forume naudojau tindirindi el. pasta, kuris siuo metu jau panaikintas. Noreciau pasikeisti i egzistuojanti pasta, bet ar nebus taip kad man i nebegaliojanti pasta ateis kokia nors nuoroda kuria turesiu aktyvuoti? Bijau kad po to isvis nebegalesiu prisijungti.
QUOTE(florete @ 2013 11 22, 11:54)
bet ar nebus taip kad man i nebegaliojanti pasta ateis kokia nors nuoroda kuria turesiu aktyvuoti?
Nebus - žinutę gausite į naująjį el. paštą.
QUOTE(Borzika @ 2013 11 22, 12:01)
Nebus - žinutę gausite į naująjį el. paštą.
Aciu.