Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

Sveiki,

forume esu niku ikkuna. Keičiau slaptažodį ir, deja, pamiršau jį, tad nebegaliu prisijungti. Dariau viską pagal instrukcijas, tačiau nepamenu ir kokiu el.paštu registravausi forume, galbūt jo jau seniai nebenaudoju, tad ir naujo prisijungimo duomenų negaunu sad.gif

Rašiau ne vieną laišką į forumas@supermama.lt tačiau pagalbos nesulaukiu. Adminas tik patikrino, kokiu el.paštu nesu užsiregistravus.

Suprantu, kad čia visi žmonės ir nesėdi ištisai prie forumo, tačiau jau praėjo daugiau nei kelios dienos, o man labai svarbu prisijungti senuoju niku, nes žinau, kad turiu gauti žinučių.

Ar pagelbės kas? unsure.gif
Atsakyti
sveiki,

niekaip neiseina prisijungti prie SM per telefona , naudoju simboli <3 (sirdute)(telefone) slaptazodis teisingas , bet vis raso kad nerastas toks narys ... nesuprantu ka darau ne taip
Atsakyti
QUOTE(♥ Kristi ♥ @ 2012 01 15, 12:59)
naudoju simboli <3 (sirdute)(telefone)  slaptazodis teisingas , bet vis raso kad nerastas toks narys ... nesuprantu ka darau ne taip

Kad ne <, o Alt reik spaust:
QUOTE(Rustė @ 2011 02 06, 00:05)
jei "pamestumėte" niko kopiją, tai širdutė pasidaro suspaudus klaviatūroje alt ir skaičių 3
Atsakyti
Sveiki.Buvau G_i_e_d_r_e ,po to keiciau nica i mama_Giedre,bet kai parasiau temoje prasyma pakeisti senaji i si nica,nebeprisijungiau nuo to laiko apie puse metu ir bandant veliau prisijungti,nebeisejo.Neatitiko vardas.Bandziau ir senuoju ir naujuoju nicu,bet nepavyko.Kadangi neissiunciau laisko elektroniniu pastu,sukuriau nauja nica ir prasau pagalbos panaikinti senaji arba s,i naujaji nica blush2.gif .Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 01 15, 13:06)
Kad ne <, o Alt reik spaust:

Alt telefone? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 15 sausio 2012 - 23:31
QUOTE(_Sirdeles_ @ 2012 01 15, 22:48)
po to keiciau nica i mama_Giedre,bet kai parasiau temoje prasyma pakeisti senaji i si nica,nebeprisijungiau nuo to laiko apie puse metu ir bandant veliau prisijungti,nebeisejo.Neatitiko vardas.

Jūsų vardas yra ne mama_Giedre, o mama_giedre_.

QUOTE(hi:) @ 2012 01 15, 23:29)
Alt telefone?  mastau.gif

Ups... Tada nežinau, kaip telefone širdutę padaryt.
Atsakyti
sveiki.kaip pasikeisti slaptazodi?
Papildyta:
QUOTE(SKristina @ 2012 03 17, 20:22)
sveiki.kaip pasikeisti slaptazodi?

jau radau
Atsakyti
sveiki, teko uzsiregistruoti nauju vardu, kad galeciau paprasyti pagalbos. Mano senas vartotojo vardas "sineja" emeilas "sinejja@yahoo.com", slaptazodzio priminimo negaunu i emeila (isziureta visur) ar galite atkurti mano buvusia anketa? dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina 26 @ 2012 07 25, 09:59)
ar galite atkurti mano buvusia anketa?

Ne čia rašyti reikia, o į pirmoje žinutėje nurodytą el. paštą.
Atsakyti
QUOTE(Justina 26 @ 2012 07 25, 08:59)
sveiki, teko uzsiregistruoti nauju vardu, kad galeciau paprasyti pagalbos. Mano senas vartotojo vardas "sineja" emeilas "sinejja@yahoo.com", slaptazodzio priminimo negaunu i emeila (isziureta visur) ar galite atkurti mano buvusia anketa? dekoju smile.gif

nejaugi niekas man negali padeti???? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina 26 @ 2012 07 26, 11:15)
nejaugi niekas man negali padeti???? verysad.gif

Padės forumo administratorė Svajūnė. Laukite paaiškinimo/nurodymų (jei dar jų negavote) į el. paštą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 07 27, 08:47)
Padės forumo administratorė Svajūnė. Laukite paaiškinimo/nurodymų (jei dar jų negavote) į el. paštą.

labai labai laukiu!!! bigsmile.gif
Atsakyti