Taip kažkas bandė prisijungti jūsų vardu. Greičiausiai tai naujas dalyvis, įvedęs vardo skiltyje vardą Lera ir gavęs atsakymą, kad toks vardas jau yra, pagalvojo kad jau prisiregistravęs ir pabandė "prisiminti" slaptažodį. Ignoruokite šiuos pakeitimo laiškus ir tiek. Tol, kol jūs nepaspausite tame laiške patvirtinimo nuorodos, slaptažodis išliks jūsų.
Apie tai yra atskira tema šiame skyrelyje
ačiū auges
jo aš atsimenu kad kažkur panaši temą buvo bet paskubom neradau soriukas
jo aš atsimenu kad kažkur panaši temą buvo bet paskubom neradau soriukas
Norejau paklausti ,kodel man is vis to registracijos laisko neatsiuncia
QUOTE(vitalikeee @ 2008 05 22, 10:33)
One.lt pašte stringa žinutės
mano inbox.lt
QUOTE(vitalikeee @ 2008 05 22, 10:33)
jeigu galite rašyti į forumą reiškia jūsų registracija jau yra patvirtinta. ir jokio papildomo laiško nereikia
tj ,kad as ne is savo anketos rasau,jei galeciau cia parasyt is savo ,tj niekur ir nesikreipciau ,o adresa nurodziau gerai,ir cia jau antras kartas ,kai bandau uzsiregistruoti, ir jau antra karta neatsiuncia registracijos laisko,net e-mail nauja susikuriau
Užmiršau savo slaptažodį ir norėdama prisijungti ne iš namų kompo, užpildžiau formą slaptažodžio priminimui. Buvo parašyta , kad laišką gausiu per 10 min. Tačiau jau 2 dienos kaip negaunu jokio laiško. Gal galite kuo nors padėti ?mano el. paštas tikrai ne one.lt
QUOTE(spiglys @ 2008 05 26, 11:17)
Užmiršau savo slaptažodį ir norėdama prisijungti ne iš namų kompo, užpildžiau formą slaptažodžio priminimui. Buvo parašyta , kad laišką gausiu per 10 min. Tačiau jau 2 dienos kaip negaunu jokio laiško. Gal galite kuo nors padėti ?mano el. paštas tikrai ne one.lt
Ar jau susitvarkė?
QUOTE(Ambrozija @ 2008 05 28, 10:59)
Ne Negavau dar jokio laiško