Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(Borzika @ 2011 09 08, 10:26)
Tada gal darsyk nusiųskit prašymą dėl slaptažodžio į forumas@supermama.lt, nes padėt šiuo atveju gali tik administratorė Rustė 4u.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti kiek ilgai gali buti uzsaldyta saskaita ? mano buves nikas - vilmikes.

Jūsų sąskaita buvo laikinai užšaldyta. Ja galėsite naudotis 1970 01 01, 00:00.

Atsakyti
QUOTE(vilmikess @ 2011 09 12, 21:12)
Sveiki norejau paklausti kiek ilgai  gali buti uzsaldyta saskaita ? mano buves nikas  - vilmikes.

Už nuolatinius forumo taisyklių pažeidimus Jums buvo visam laikui uždraustas prisijungimas forume. 2011 01 16 moderatorė Svajūnė Jums nusiuntė pranešimą apie tai į el.paštą.
Atsakyti
parasiau keleta laisku i forumas@supermama.lt bet taip ir atsakymo negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgv @ 2011 09 22, 20:41)
parasiau keleta laisku i forumas@supermama.lt bet taip ir atsakymo negavau g.gif

Kaip seniai rašėte?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 09 23, 07:03)
Kaip seniai rašėte?

treciadieni
Atsakyti
QUOTE(jrgv @ 2011 09 22, 20:41)

as irgi rasiau gal pries pora savaiciu,bet atsakymo irgi negavau.
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 09 28, 11:31)
as irgi rasiau gal pries pora savaiciu,bet atsakymo irgi negavau.

Keista, nes jrgv jau gavo.
Beje, o kaip jūs tuomet prisijungėt?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 09 28, 11:42)
Keista, nes jrgv jau gavo.
Beje, o kaip jūs tuomet prisijungėt?

netycia atspejau savo slaptazodi... beje kiek rasiau laisku,atsakymo taip ir negavau... schmoll.gif
Atsakyti
sveiki, o ar galima suzinoti savo nicka tik zinant elektroninio pasto adresa, nes seniau,kai neturejau namie kompe,naudojau viena pasta,dabar kita,zodziu,neprisimenu kokiais nikais su kuriuo elektroniniu adresu susiejusi esu?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 10 07, 13:53)
ar galima suzinoti savo nicka tik zinant elektroninio pasto adresa

Šito klauskit administratorės Rustės ( arba el.p. forumas@supermama.lt).
Atsakyti
sveiki,noreciau paklaust kodel as negaunu laisko teko nauja susikurti nika kad galeciau jums parasyti ir prasyti pagalbos
esu uzsiregistravus su kitu niku mamuciuke20 tik va kai iejau i svetaine rode atsijungta o as kai galvojau kad bus kur atsiminti mane(parasyta) galvojau bus issaigota o ziur nera o ir slaptazodzio neprisimenu bandziau kur parasyta pamirsau slp:spausk cia as viska padariau kaip parasyta o laisko negavau jau kelinta diena rasau ir tylu nieko nera schmoll.gif verysad.gif

del nesusipratimu tiesiog atsiprasau visai del niko buvau pamirsus kad jis buvo pakeistas labai atsiprsau labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuke24: 22 spalio 2011 - 13:43