Sveiki,nuo vakar negaliu prisijungti savo vardu Min...
Padėkite,prašau...
Dėkui iš anksto
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 15:22)
nuo vakar negaliu prisijungti savo vardu Min...
Pirmoje temos žinutėje parašyta, ką reik daryti tokiu atveju.
QUOTE(Borzika @ 2011 04 17, 14:25)
Pirmoje temos žinutėje parašyta, ką reik daryti tokiu atveju.
Viską taip ir dariau,bet negavau jokių nuorodėlių dėl naujo slaptažodžio į savo el.paštą
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 15:28)
Viską taip ir dariau,bet negavau jokių nuorodėlių dėl naujo slaptažodžio į savo el.paštą
Na, supraskit - administratorė ištisai nesėdi prie kompiuterio, be to - savaitgalis
QUOTE(Borzika @ 2011 04 17, 14:35)
Na, supraskit - administratorė ištisai nesėdi prie kompiuterio, be to - savaitgalis
Suprantu
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 14:28)
noriu uzsiregistruoti, o man vis meta kad mano adresu jau yra saskaita. rasiau i forumas@supermama.lt, bet atsakymo nesulaukiu... ka siulote daryti? neatsimenu, kad buciau savo pasta naudojusi sm prisiregistravimui...
QUOTE(Chicita @ 2011 05 05, 00:56)
noriu uzsiregistruoti, o man vis meta kad mano adresu jau yra saskaita. rasiau i forumas@supermama.lt, bet atsakymo nesulaukiu... ka siulote daryti?
Prieš kiek dienų rašėt? Jei dar savaitė nepraėjo, tai palūkėkit.
QUOTE(Borzika @ 2011 05 05, 06:09)
Prieš kiek dienų rašėt? Jei dar savaitė nepraėjo, tai palūkėkit.
rasiau sausi, berods, vakar persiunciau is naujo bandau ir az moderatorems rasyt tai laukiu tada
QUOTE(Chicita @ 2011 05 05, 18:37)
bandau ir az moderatorems rasyt
Moderatorės jums, deja, niekuo padėti negalės.
Šiuos reikalus tvarko forumo administratorė Rustė (t.y. ji gauna el. laiškus, rašomus į forumas@supermama.lt)
Sveiki, galbut galetumete padeti man atkurti sena savo vartotoja, vardu axara, del kazkokiu priezasciu atsijungus, nebegalejau prisijungti savo senu slaptazodziu, tuomet pasinaudojau forma "pamirsau slaptazodi" keleta kartu i savo el. pasta atsisiunciau priminimo laiskus, taciau bandant pakeisti slaptazodi arba suvedus patvirtinimo kodus - visalaik tas pats atsakymas "ivyko klaida, patvirtinimo kodas neteisingas" ir pan.
QUOTE(axara2 @ 2011 05 09, 14:01)
galbut galetumete padeti man atkurti sena savo vartotoja, vardu axara
Jūs turite rašyti adresu forumas@supermama.lt iš to el.pašto, kuriuo buvo registruotas vartotojas axara.