Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

Sveiki,nuo vakar negaliu prisijungti savo vardu Min...
Padėkite,prašau...
Dėkui iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 15:22)
nuo vakar negaliu prisijungti savo vardu Min...

Pirmoje temos žinutėje parašyta, ką reik daryti tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 04 17, 14:25)
Pirmoje temos žinutėje parašyta, ką reik daryti tokiu atveju.

Viską taip ir dariau,bet negavau jokių nuorodėlių dėl naujo slaptažodžio į savo el.paštą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 15:28)
Viską taip ir dariau,bet negavau jokių nuorodėlių dėl naujo slaptažodžio į savo el.paštą verysad.gif

Na, supraskit - administratorė ištisai nesėdi prie kompiuterio, be to - savaitgalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 04 17, 14:35)
Na, supraskit - administratorė ištisai nesėdi prie kompiuterio, be to - savaitgalis smile.gif

Suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiamOnds @ 2011 04 17, 14:28)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu uzsiregistruoti, o man vis meta kad mano adresu jau yra saskaita. rasiau i forumas@supermama.lt, bet atsakymo nesulaukiu... ka siulote daryti? neatsimenu, kad buciau savo pasta naudojusi sm prisiregistravimui...
Atsakyti
QUOTE(Chicita @ 2011 05 05, 00:56)
noriu uzsiregistruoti, o man vis meta kad mano adresu jau yra saskaita. rasiau i forumas@supermama.lt, bet atsakymo nesulaukiu... ka siulote daryti?

Prieš kiek dienų rašėt? Jei dar savaitė nepraėjo, tai palūkėkit.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 05 05, 06:09)
Prieš kiek dienų rašėt? Jei dar savaitė nepraėjo, tai palūkėkit.

4u.gif rasiau sausi, berods, vakar persiunciau is naujo ax.gif bandau ir az moderatorems rasyt rolleyes.gif tai laukiu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicita @ 2011 05 05, 18:37)
bandau ir az moderatorems rasyt  rolleyes.gif

Moderatorės jums, deja, niekuo padėti negalės.
Šiuos reikalus tvarko forumo administratorė Rustė (t.y. ji gauna el. laiškus, rašomus į forumas@supermama.lt) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, galbut galetumete padeti man atkurti sena savo vartotoja, vardu axara, del kazkokiu priezasciu atsijungus, nebegalejau prisijungti savo senu slaptazodziu, tuomet pasinaudojau forma "pamirsau slaptazodi" keleta kartu i savo el. pasta atsisiunciau priminimo laiskus, taciau bandant pakeisti slaptazodi arba suvedus patvirtinimo kodus - visalaik tas pats atsakymas "ivyko klaida, patvirtinimo kodas neteisingas" ir pan.
Atsakyti
QUOTE(axara2 @ 2011 05 09, 14:01)
galbut galetumete padeti man atkurti sena savo vartotoja, vardu axara

Jūs turite rašyti adresu forumas@supermama.lt iš to el.pašto, kuriuo buvo registruotas vartotojas axara.
Atsakyti