Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 11 28, 13:44)
Nors slaptazodi zinojau tiksliai,prisijungiant rase kad neteisingas slaptazodis doh.gif Priminima bandziau parsisiusti keleta kartu,bet taip nei karto ir negavau i e-pasta schmoll.gif Bet priminimai apie prenumeruojamas temas iki siol plaukia i pasta blink.gif Taigi noreciau paklausti ar butu galima isregistruoti ta nicka kad man tie laiskai pagaliau nebeeitu doh.gif

Kaip jau buvo minėta šioje temoje, tokiais atvejais reikia rašyti forumo administratorei Rustei el.laišką adresu forumas@supermama.lt ir pateikti kuo daugiau informacijos apie save, iškilusią problemą ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 29, 11:23)
Kaip jau buvo minėta šioje temoje, tokiais atvejais reikia rašyti forumo administratorei Rustei el.laišką adresu forumas@supermama.lt ir pateikti kuo daugiau informacijos apie save, iškilusią problemą ir pan. 4u.gif

rasiau,ir ne karta. Deja jokio atsakymo nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
Pamirsau slaptazodi, gal 3 kartus bandziau gauti per nuoroda "pamirsau slaptazodi", bet joks laiskas i el. pasta neateina, ka daryti? Arielle vardas.
Atsakyti
QUOTE(Marjama @ 2011 01 25, 08:26)
ka daryti?

Atsakymas - 149 žinutėje.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 01 25, 10:02)
Atsakymas - 149 žinutėje.

Parasiau laiska duotu adresu, bet negaunu jokio atsakymo g.gif
Atsakyti
sveiki, nickas: norasgyventi, vede el.pasta noredamas ji pakeisti ir neteisingai, dabar nieko negali daryti. issiunte uzklausima is savo pasto i forumas@supermama.lt , bet atsakymo negavo, kaip istaisyti el.pasto adresa i realu?
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2011 02 02, 18:37)
atsakymo negavo, kaip istaisyti el.pasto adresa i realu?

Kada išsiuntė ir ar visą pirmoje žinutėje nurodytą info pateikė?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 02 02, 19:49)
Kada išsiuntė ir ar visą pirmoje žinutėje nurodytą info pateikė?

aciu, viska jau sutvarke 4u.gif
Atsakyti
laba diena

ir mane istiko tokia beda, kad pamirsau slaptazody ir kelis kart jau vedziau ta koda ir neikas man nieko neatsiunciai pasta schmoll.gif tai dabar gal blogai padariau susikuriau kita anketa, bet jai man grazinsit sena tada sita panaikisniu, nes kitaip negalejau niekaip jums cia parasyt doh.gif P.s issiunciau ir administratoriai laiska duotu elektroniniu pastu, bet atsakymo jokio.
laukiu pagalbos

senas mano nickas agnieska24
Atsakyti
QUOTE(Miss25 @ 2011 03 21, 21:19)
issiunciau ir administratoriai laiska duotu elektroniniu pastu, bet atsakymo jokio

Kada išsiuntėt? Ir ar visą pirmoje žinutėje nurodytą info pateikėt?
QUOTE(Miss25 @ 2011 03 21, 21:19)
senas mano nickas agnieska24

Kad ne toks jūsų nick'as ax.gif
Atsakyti
o tai tada koks doh.gif

agnieska12?
Atsakyti
QUOTE(Miss25 @ 2011 03 22, 14:43)
o tai tada koks doh.gif

agnieska12?

agnieska240.
Atsakyti