Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(shokoladas123 @ 2010 06 15, 09:50)
Sveiki,

Gavau laiska, kad mano el pastas pakeistas ir jau naudojamas naujas.
Suvedu savo nika, saugos koda, tada paraso, kad bus issiutas slaptazodis i mano el pasta per 10 min. ir joks laiskas is SM neateina i naujaji pasta  doh.gif
Padekit, ka daryti?  verysad.gif

Vis dar laukiu pagalbos.
nikas NEFRITAS emeilas i kuri prasau pakeisti - indre5555@hotmail.com

Dekui labai.
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 06 19, 10:11)
Vis dar laukiu pagalbos.
nikas NEFRITAS emeilas i kuri prasau pakeisti - indre5555@hotmail.com

Dekui labai.

sveiki, nepakeisiu, nes jūs naują emeilą, panaudojote kitam nikui.

forume negali būti du vartotojai vienu emeilu.
parašykite man į forumas@supermama.lt
viską išsiaiškinsime.
Atsakyti
Sveiki, as cia su klausimu, man moderatore atsiunte slaptazodi, kad ieiciau i skyreli uz miegamojo duru, deja nerandu kur ji ivesti doh.gif paspaudus ant temos, man nieko neatidaro, tiesiog is naujo atsidaro visos temos, tikiuosi aiskiai pasakiau... doh.gif klausiau dvieju moderatoriu ka daryti, bet atsakymo dar nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 09 28, 22:41)
Sveiki, as cia su klausimu, man moderatore atsiunte slaptazodi, kad ieiciau i skyreli uz miegamojo duru, deja nerandu kur ji ivesti  doh.gif  paspaudus ant temos, man nieko neatidaro, tiesiog is naujo atsidaro visos temos, tikiuosi aiskiai pasakiau...  doh.gif  klausiau dvieju moderatoriu ka daryti, bet atsakymo dar nesulaukiau  schmoll.gif

padarykite prinscreeną ir atsiųskite man į forumas@supermama.lt

pažiūrėsim ką rodo ir kur kaip padėti wink.gif
Atsakyti
neina prisijungti ,pries tai suklydau slaptazodi kelis k.,viska darau,kas parasyta ,slaptazodi atsimenu,neprijangia,raso,kad jis neteisingas,nors jis teisingas.
Atsakyti
Sveiki. smile.gif Pamirsau slaptazodi, taciau per priminima, neatsiuncia slaptazodzio naujo! Mano Nick'as: Ritute90 e-mail'as: lavysas@mail.ru, atsiuskite nauja slaptazodi, aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RITUTE#1 @ 2010 11 15, 21:22)
Pamirsau slaptazodi, taciau per priminima, neatsiuncia slaptazodzio naujo! Mano Nick'as: Ritute90 e-mail'as: lavysas@mail.ru, atsiuskite nauja slaptazodi

Aukščiau yra parašyta, kad tokiu atveju reikia rašyti administratorei Rustei į forumas@supermama.lt iš to el.pašto, kuriuo buvo registruotas nick'as Ritute90.
Atsakyti
"Jūsų sąskaita buvo laikinai užšaldyta. Ja galėsite naudotis 1970 01 01, 00:00"
Kazin,imanoma sulaukti dar sios datos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 11 27, 17:19)
"Jūsų sąskaita buvo laikinai užšaldyta. Ja galėsite naudotis 1970 01 01, 00:00"

Kieno konkrečiai sąskaita taip buvo užšaldyta?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 27, 22:53)
Kieno konkrečiai sąskaita taip buvo užšaldyta?

mano smile.gif Seniai jau...vakar bandziau prisijungti senu vardu,bet kad dar ne 1970-ieji biggrin.gif neileidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 11 28, 11:25)
vakar bandziau prisijungti senu vardu,bet kad dar ne 1970-ieji  biggrin.gif neileidzia

Greičiausiai už taisyklių pažeidimą/-us jums buvo uždraustas prisijungimas forume g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 11 28, 13:34)
Greičiausiai už taisyklių pažeidimą/-us jums buvo uždraustas prisijungimas forume  g.gif

taip,del pazeidimo blush2.gif Deja tada dar nezinojau kad negalima dvieju nicku turet blush2.gif Zinoma,nenaudojau as ju blogiems tikslams,bet beda ta,kad ten liko labai svarbiu zinuciu neperskaitytu doh.gif Bet kaip panasu,prisijungti jau nepavyks niekad g.gif
Beje,dar klauimukas tada i ta pacia tema;
Pries kelis metus buvau priversta uzsiregistruoti is naujo ,nes atsijungus nuo SM,nepavyko daugiau prisijungti...Nors slaptazodi zinojau tiksliai,prisijungiant rase kad neteisingas slaptazodis doh.gif Priminima bandziau parsisiusti keleta kartu,bet taip nei karto ir negavau i e-pasta schmoll.gif Bet priminimai apie prenumeruojamas temas iki siol plaukia i pasta blink.gif Taigi noreciau paklausti ar butu galima isregistruoti ta nicka kad man tie laiskai pagaliau nebeeitu doh.gif
Atsakyti