Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu prisijungti, pamiršau slaptažodį

QUOTE(rjolancikas @ 2009 12 17, 18:07)
Mano drauge TUKUTIS 1978 07 31 pamirso savo slaptazodi, dareme viska kas cia parasyta...

Gaudykit až wink.gif
Atsakyti
Sveiki.Mano drauge Dzemili 29,niekaip negali prisijungti prie forumo spaudziam ir darom viska kas cia parsyta bet taip ir nesiuncia i emeila laiskucio,nes tai tokio niko nera,tai blogas saugos kodas g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lenke555 @ 2010 01 12, 18:31)
Mano drauge Dzemili 29,niekaip negali prisijungti prie forumo spaudziam ir darom viska kas cia parsyta bet taip ir nesiuncia i emeila laiskucio,nes tai tokio niko nera,tai blogas saugos kodas

Nėra Dzemili 29.
Bet yra Dzemili_29 (ar tai ir yra draugės vardas, ar ne?).
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 01 13, 14:03)
Nėra Dzemili 29.
Bet yra Dzemili_29 (ar tai ir yra draugės vardas, ar ne?).

Taip sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lenke555 @ 2010 01 13, 20:18)
Taip sitas  smile.gif

Jau pagaliau pavyko prisijungti. smile.gif
Atsakyti
Mano sesuo Dragonike pamirso savo slaptazodi, dareme viska kas cia parasyta, i pasta laiska gauname, paspaudziame ant nuorodos kur reikia suvesti nauja slaptazodi, ivedame ir gaila, bet visuomet gauname tik toki atsakyma:
Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.
Niekaip neina atgaminti slaptazodzio, ka mums daryti? doh.gif
Atsakyti
Sveiki, klausimas pries 5 metus buvau prisijungus, bet veliau kazkaip nebuvau uzejus. Siandien matau kad esu isregistruota-teko naujai registruotis. Ar jei ilgai neuzeini isregistruoja automatiskai?
Atsakyti
QUOTE(jur.jurate2 @ 2010 01 24, 10:40)
pries 5 metus buvau prisijungus, bet veliau kazkaip nebuvau uzejus.
jei ilgai neuzeini  isregistruoja automatiskai?

Jei neparašėt nė 1 žinutės, tai galėjo išregistruot, nes forumo taisyklėse štai kas parašyta:
Dėl vartotojo vardo galiojimo laiko:
1. Po mėnesio neaktyvumo laikotarpio informacija apie dalyvio registraciją yra pašalinama ir vartotojo vardas vėl gali būti laisvai naudojamas.
2. Neaktyviu dalyvis vadinamas, jei neparašė nei vienos žinutės per mėnesį nuo registracijos pradžios.

Atsakyti
Laba dienele smile.gif
Turim bedele. Mano draugei VILMUX X neleidziama prisijungti. Slaptazodzio ji nepamirso, tiesiog niekaip neleidziama jai prisijungti. Ji senbuve, nuobaudu neturi. Keliskart siunte, kad nauja slaptazodi atsiustu, bet nieko nesulauke. Tai kame cia problema? smile.gif
Aciu uz pagalba smile.gif Lauksim atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2010 02 03, 09:36)
Mano draugei VILMUX X neleidziama prisijungti.
Slaptazodzio ji nepamirso, tiesiog niekaip neleidziama jai prisijungti.
Keliskart siunte, kad nauja slaptazodi atsiustu, bet nieko nesulauke.

Visų pirma, ji ne VILMUX X, o vilmux x.
Antra, kada jai neleido prisijungti? Paskutinį kartą aktyvi buvo vakar (17:16).
Trečia, gal ne tą el.paštą tikrina (dėl slaptažodžio gavimo)?
Atsakyti
Na taip, mazosios raides niko turejo buti blush2.gif
Neleidzia prisijungti nuo siandien ryto. O pasta ji tikrina nuolat. Ir jokios reikiamos info nera...
Atsakyti
QUOTE(Simona.sls @ 2010 02 03, 13:41)
Neleidzia prisijungti nuo siandien ryto. O pasta ji tikrina nuolat. Ir jokios reikiamos info nera...

Nelabai suprantu, kame problema unsure.gif Gal vardą (ar slaptažodį) vietoj mažųjų didžiosiomis raidėmis rašo? g.gif
Koks pranešimas pasirodo, kai bando prisijungt?
Atsakyti