Turiu dar viena klausimuka, dabar pradanginau ta vadinama sluoksniu dezute... kazin ka daryti kad ji vel atsirastu
Spausk F7 arba atsidaryk Windows ir pasirink "layer".
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 27, 02:04)
drauguze,slaptazodi vesk ranka o ne kopijuok,turi tikrai pavykti pabandyk keleta kartu,nes slaptazodis tikrai toks Zenonas pabandyk is didziosios raides...niu parasyk ar pavyko.
Nu nieko-vedu jau ne kartą ir nepavyksta Zenonas
Iš kur merginos siunčiatės tą programą Iš erdvių siuntėmės bet reikalauja atyvacijos kodo o iš kur jį gauti gal galėtumėt kas padėti
QUOTE(Ginija @ 2007 02 27, 16:34)
Aš siūlyčiau sukurti atskirą temą spresti techniniam klausimam dėl Photoshop programos instaliavimo. Nes kol kas ne mokomės kaip nuotraukas koreguoti, o kaip programą suinstaliuoti. Manau čia 2 skirtingi dalykai
QUOTE(Ginija @ 2007 02 27, 16:34)
Aš siūlyčiau sukurti atskirą temą spresti techniniam klausimam dėl Photoshop programos instaliavimo. Nes kol kas ne mokomės kaip nuotraukas koreguoti, o kaip programą suinstaliuoti. Manau čia 2 skirtingi dalykai
Prisijungtumėm ir mes -kaip tas nuotraukas pagražint,jei žinotumėm iš ku tą programėlę susikonstruot
ir bėje....mes iš temos neiškrypstam-šnekam apie fotochopą
QUOTE(eveneir @ 2007 02 27, 17:30)
Prisijungtumėm ir mes -kaip tas nuotraukas pagražint,jei žinotumėm iš ku tą programėlę susikonstruot
tema butu ir kitiem aktuali, iš kur parsisiust photoshop'ą
o dabar daug kas čia ir uzeit nedrysta, nes neturi tokios programos
tik tu pamokėlių nieks nesiima vesti
QUOTE(dzeine @ 2007 02 27, 18:33)
tema butu ir kitiem aktuali, iš kur parsisiust photoshop'ą
Nu tema nauja sukurta lauksim naujoje temoje jūsų pasireiiškimų čia nebeteršim eterio su savo norais
QUOTE(eveneir @ 2007 02 27, 18:45)
Nu tema nauja sukurta lauksim naujoje temoje jūsų pasireiiškimų čia nebeteršim eterio su savo norais
Lauksim čia su nuotraukėlėm ir bandymais
Aš savo bandymų nesiryžtu įkelti, nes kol kas nieko įspūdingo nemoku. Kelias pagrindines komandas. Su sluoksniais darbas iš viso aukštasis pilotažas man
P.s. turiu instalus šitos programos + key generator. Galėčiau pasidalinti jei jums tai padės. Bet ten kol atrenki reikiamą kodą dar pavargt reikia
P.s. turiu instalus šitos programos + key generator. Galėčiau pasidalinti jei jums tai padės. Bet ten kol atrenki reikiamą kodą dar pavargt reikia