PRADEDU ANTRĄ TEMUKĘ,NES SENOJI JAU PER ŽINGSNĮ IKI PABAIGOS DALINKIMĖS SAVO PERGALĖMIS PHOTOSHOP'E PAGELBĖKIM VIENA KITAI...
pirmoji tema
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 15, 18:46)
sveiki,as irgi megstu su ta programele pazaisti,niu kai laiko zinoma turiu,dar turiu knygele su pamokelem tai kai koki sedevra rimtesni sukursiu imesiu pazet ir pasidalinsiu patirtim
o kam idomu idedu fotoshop programeles/ cia video pamokeles
Tikrai pravers šios pamokėlės,bet man iš šio psl.niekaip nepavyksta parsisiųst nieko(kompas stringa ar siunčia begalo ilgai )
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 15, 18:52)
Tikrai pravers šios pamokėlės,bet man iš šio psl.niekaip nepavyksta parsisiųst nieko(kompas stringa ar siunčia begalo ilgai )
katik pabandziau man visai normaliai siuncia
QUOTE(Giorgia @ 2007 02 15, 20:46)
sveiki,as irgi megstu su ta programele pazaisti,niu kai laiko zinoma turiu,dar turiu knygele su pamokelem tai kai koki sedevra rimtesni sukursiu imesiu pazet ir pasidalinsiu patirtim
prisiregistravau į tą forumą, o kur ieškot tų pamokų, gal pasakytum konkrečiau, nes labai daug sugaišiu kol rasiu?
QUOTE(kicule @ 2007 02 16, 16:13)
labiausiai patinka piesti remelius nuotraukom
jau maciau remeliu temoj tavo sedevrus!
QUOTE(Lolute @ 2007 02 16, 18:20)
jau maciau remeliu temoj tavo sedevrus!
Aciu. Butu malonu kad kas nors palaikytu kompanija daryt remelius
Perskaičiau visą temą, bet neradau vieno dalyko, gal kas galėtų man paaiškinti kaip fotoshope padaryti veidrodinį atspindį tam tikrų vaizdų, nuotraukų? Iš anksto ačiū.