Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Fotolama, dekui uzh paaishkinima.  radau, kad man reikalingas ø52mm filtras.

52mm labai mazas diametras. Jo paskui negalesi ant kitu objektyvu uzdeti. Gal rimtai geriau imk didesni ir per pereinamus ziedus uzdejinek.

Californiagirl, man irgi tavo didzkiuko vidurine nuotraukoje per didelis kontrastas. Be to negerai sufokusuota kazkaip... g.gif Pirma nuotrauka man nelabai, antra grazi, bet per saldi smile.gif

Nu Bilekas paziurek naturalias foto, be korekciju. Su Nikonu.

Sitos ne per tamsios. Net pereksponuotos truputi smile.gif

Rimulka , daug padirbeta matosi prie Gabijos nuotraukos thumbup.gif Bet man atrodo truputi persistengei, nes veidukas kaip vaskinis gavosi. Nesimato jokiu seseliu ir veidas plokscias atrodo. O siaip puiku. Gal imesk originala paziureti.

Rasiote, niurios nuotraukos, bet savotiskai idomios. Be to labai grudetos g.gif Antra ir trecia manes nekabina.

Bite maja ir Californiagirl grazios foto thumb_yello.gif

O as savaitgali issipjoviau matinius stiklus i prozektorius... spejau pasidziaugti tik kelias minutes nes nuo karscio sutruko verysad.gif Dabar ieskosiu grudinto stiklo.
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 02 17, 05:53)
medziaga suglamzyta blush2.gif
user posted image

Cia ir as ikisiu savo neprofesionalu trigrasi ax.gif Visu pirma suo nesiskiria nuo fono, noretusi , kad suo tamsiasniam fone butu, o su varvekliais... nelabai patinka, kad matosi medziu sakos sonuose schmoll.gif , va o dangus man net labai, tik gal apacioj to juodo ploto nereik, nors kartu jis suteikia dar daugiau paslaptingumo g.gif
As kazkaip sustojau su fotografija g.gif Nezinau kodel... Ai savaitgali buvau aplankyti draugu, ten tai ten vaiku darzelis buvo, ryt gal imesiu keleta foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 19, 11:38)
Rasiote, niurios nuotraukos, bet savotiskai idomios. Be to labai grudetos g.gif Antra ir trecia manes nekabina.

nu visu pirma tai cia juk ne su skaitmena darytos nuotraukos, o zenitu tai nenorek, kad grudo nebutu, o antra tai kambary fotkinta be blico tai dar prisideda :-) o kas del niurumo, tai kuo jos tau niurios?
Atsakyti
nu ka, taip ir galvojau, kad gausiu kritikos biggrin.gif

del tu seseliu jus mane pribaigsit lotuliukas.gif

dabar palyginimui idesiu abi nuotraukas, kuri jums graziau ziuris, o jei nei viena, pasakykit ka reikia daryt, nors man su sviesesniu veidu graziau, nors ir tu seseliu nesimatos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bilekas mano Sali vaika praleidai 4u.gif
zinai, kai pridedu spalvingumo +2 ar iki +7, man kazkodel sniekas pamelynuoja g.gif

Rimulka man antroji bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 vasario 2007 - 13:36
Rimulka, antroji geriau, tik gal palik tas gelytes spalvotas ir pirmojoj nukirpai ranka, kas bent man gerai, o antrojoj, daugiau tos puses kur mergytes plaukuciai g.gif Reiketu atvirksciai mirksiukas.gif
Antroj vaiko veidukas naturalesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 19, 13:28)
dabar palyginimui idesiu abi nuotraukas, kuri jums graziau ziuris

pirma graziai ziurisi, bet per daug "nuspakliavai" veida. dingo seseliai, pasidare blynas.
Mergina_, suniukas paskendes fone.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 16, 22:20)
Nu dabar pataisiau:
Ar jum ne perdaug sviecia kaklas?
ir dar stai kaip gavos:
DEKUI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pirmoje tik ne baltas remelis, o antroje isvis perleinkei su juo....
Papildyta:
QUOTE(Dzineru @ 2007 02 17, 05:53)

man tik sita kabina, bet reikia palikti tik tuos du pirmus varveklius su lasiuku...
Papildyta:
QUOTE(rasiote @ 2007 02 16, 18:44)
Na idesiu as kelias mano darytas nuotraukas..
Fotografuota visur su senu geru zenka wink.gif

user posted image

sita gera, tik per tamsi desine veido puse, reiktu apsvietima pasukti, arba modeli.
o juostos grudas jega.
tskant respects, kad da su juosta fotkina zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 19 vasario 2007 - 15:59
Rimulka, antra man grazesne. Is karto veidas gyvesnis atrodo.

Bilekas mano Sali vaika praleidai 
zinai, kai pridedu spalvingumo +2 ar iki +7, man kazkodel sniekas pamelynuoja 

Jeigu tu apie ta, kur suo su vaiku, tai ten tu su remeliu persistengei smile.gif Na ir vaiko mimika nelabai schmoll.gif
Kur tu ta spalvinguma pridedi?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 18:19)
Sita man kazkodel patinka ax.gif  Idomu kaip svetimiems... g.gif
user posted image

man sita grazi, tik apsvietimas tikrai ne geras, viena puse tamsi kita kaip blynas.
meskino galetu visai nebuti, nemanau, kad cia pliusiniu meskinu reklamai:))
Papildyta:
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 19, 10:38)
O as savaitgali issipjoviau matinius stiklus i prozektorius... spejau pasidziaugti tik kelias minutes nes nuo karscio sutruko  verysad.gif Dabar ieskosiu grudinto stiklo.

hmmmm, ko jiem trukti....
spejai kanors nufotografuoti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 19 vasario 2007 - 16:14
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 19, 16:05)
Jeigu tu apie ta, kur suo su vaiku, tai ten tu su remeliu persistengei  smile.gif Na ir vaiko mimika nelabai  schmoll.gif
Kur tu ta spalvinguma pridedi?

dekui uz kritika wink.gif
Nea, ne ta.
Sitoj irpridejau ir kazkoks iseina melynas sniegas.
Mano suns vaikas smile.gif Sita:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 vasario 2007 - 17:36
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 19, 10:38)
Californiagirl, man irgi tavo didzkiuko vidurine nuotraukoje per didelis kontrastas. Be to negerai sufokusuota kazkaip...  g.gif Pirma nuotrauka man nelabai, antra grazi, bet per saldi smile.gif

Vaikai ir yra saldus biggrin.gif Kaip vaiko nuotrauka su meskiu gali buti per saldi? bigsmile.gif
Dekui uz kritika mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 vasario 2007 - 17:13
Aciu uz pastabas ir nuomones thumbup.gif 4u.gif

Rimulka,man antroji grazesne, nes joje jauciasi gyvybe 4u.gif
Atsakyti