Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 17, 18:11)
O kaip tu manai-kas labiau tiktu tokiai nuotraukelei??.... wink.gif
Nes ir pati ziuriu i ja ir galvoju,kad kazko truksta arba per dauk-bet ko?? g.gif Gal berniukas turetu but sviesesnis ir maziau tos juodumos???

man rodos cia is esmes viska reiketu keisti.. ax.gif pacia kompozicija visu pirma. Pabandyk nusileisti i vaikucio akiu lygi - gausis visai kitokia atmosfera nei fotografuojant is virsaus mirksiukas.gif Paieskok gero akiu kontakto. Tiesiog nebijok paeksperimentuot ir nedek tiek daug juodumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 02 17, 04:29)
Californiagirl,

skaiciau ,kad tu pakeitei savo XT i XTi kokie privalumai XTi? Ar labai skiriasi nuotrauku kokybe? As jau dvi savaites ebay seku aukscionus zadu pirkti, bet galvoju kuri pasirinkti ax.gif

Nuotrauku kokybe tikrai nesiskiria schmoll.gif Kokybe objektyve, o ne dezuteje biggrin.gif Kazkas man strigo su tuo fotiku, tiesiog pasitaiko...Grazinau(pirkau is Costco, tai ten gali grazinti jei kas, labai labai lengvai thumbup.gif ) ir pasikeiciau i kita, jau buvo isejes naujas modelis todel ir gavau XTi, vietoje senesnio XT. Siaip XTi turi keleta privalumu- automatine sensoriu valymo sistema, 10mega pixeliu(vietoj 8 senesniame modelyje) ir dar keista, bet nuotraukas dvigubai greiciau i kompa krauna nei senesnis XT. Ir viskas turbut 4u.gif

Apie tavo nuotraukytes- man patinka dangus, tik apacioj turi nukirpti kazkokia tamsia juosta(zeme matosi g.gif ). Ir suniukas, kaip sakei medziaga suglamzyta ir dar per sviesi. Kitos nelabai demesi traukia blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 17, 16:47)
  Pabandyk nusileisti i vaikucio akiu lygi - gausis visai kitokia atmosfera nei fotografuojant is virsaus  mirksiukas.gif 

Bet is virsaus fotografavau tam,nes norejau isgauti va tokios egles busena......Truputi ekspermentavau biggrin.gif biggrin.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 16, 03:07)
Californiagirl, man tavo berniuko nuotraukos grazios, tokios mielos  wub.gif

as vel dedu savo mergyte, kadangi mano modeliai siandien neatvaziavo, nes po valentino nesijaute grazuoliais, tai kankinau savo meryte  smile.gif

user posted image

rimulka, labai grazu bigsmile.gif , gal gali paaiskinti, ka tu savo nuotraukai darei su photoshopu (niekaip nesuprantu, kaip vienur spalvota, kitur - ne tokios intensyvios spalvos ar ju nera g.gif ). Idomu butu pamatyti neapdirbta originala blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 16, 23:20)
ir dar stai kaip gavos:
user posted image

Grazus kadras, bet man cia per daug remelio mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikuciai

QUOTE(Dzineru @ 2007 02 17, 05:53)

su suniuku man per sviesi, kazkaip suniukas nelabai skiriasi nuo fono 4u.gif

man grazi, kur varvekliai danguje smile.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 17, 12:07)
Labas rytas  visiems;-))

O ka manot apie sia mano sukonstruota nuotraukele....Noreciau suzinoti jos minusus... blush2.gif

kaip mamai, vaikutis grazus ir tau turbut miela nuotrauka, nes ten tavo vaikutis ir dar Kaledos, o is nuotraukos puse, kazkas negerai, noretusi ir vaikiuko is arciau, nes tie remeliai dar labiau ji patolina, siaip tikrai per daug to juodumo.

QUOTE(ajas @ 2007 02 17, 18:44)
rimulka,  labai grazu  bigsmile.gif , gal gali paaiskinti, ka tu savo nuotraukai darei su photoshopu (niekaip nesuprantu, kaip vienur spalvota, kitur - ne tokios intensyvios spalvos ar ju nera  g.gif ). Idomu butu pamatyti neapdirbta originala  blush2.gif

as su Hue and Saturation spalvas tvarkiau, visas spalvas nuemiau isskyrus raudonos ne visa, todel ir liko tokie rudi atspalviai. siaip pries tai darydama, pasizymejau geliu ziedus ir akis, kad spalvos liktu ax.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus.
Dar idesiu viena kadriuka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 17, 22:14)
as su Hue and Saturation spalvas tvarkiau, visas spalvas nuemiau isskyrus raudonos ne visa, todel ir liko tokie rudi atspalviai. siaip pries tai darydama, pasizymejau geliu ziedus ir akis, kad spalvos liktu  ax.gif

Mat kaip paprastai thumbup.gif O as pagalvojau, kad tu su keliais layers tai darei doh.gif
LABAI GRAZU wub.gif

Labradoriuke, grazi nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
ilgai skaičiau šitą temą ir galiausiai išdrįsau prisijungt prie jūsų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Cia i geliu tema ax.gif Kaip Baubazz issireiske- nuvalkota tema hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
koks suo wub.gif prisiziurejau cia i nuotraukas, tai tik tokio dabar ir noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 17, 23:57)
Cia i geliu tema ax.gif  Kaip Baubazz issireiske- nuvalkota tema  hihihi.gif

nuvalkiota tai nuvalkiota tema, bet foto, man tai vienos iš gražiausių.. va, ir ši tavoji rožytė.. ax.gif liabai graži..
Atsakyti
Bite Maja, tavo ledo geles lb zhavingos wub.gif Sveika prisijungus wink.gif

Atsakyti