QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 20:04)
Rasiote, man grazu Tik pasakyk, kuo skirtingi kontrastai pas tave? Mano nuotraukoje sakei- blogas apsvietimas, pas tave panasu pirmoje nuotraukoje ir paskutineje(nugaryte vaikiuko visa juoda net)... Tikrai, as ne profesionale, todel nematau kazko skirtingo- paaiskinti prasau
P.S. Dar karta zvilgtelejau...antroje nuotraukoje tas pats darosi- po vaikiuko kakliuku visiskai juoda Pirmoje merginos zandas su plaukais visiskai susilieja...juoda, niekas neissiskiria...Mano nuotraukoje bent matosi kur veidas seselyje, kur plaukai ir seseliai nera tokie astrus
Tikrai nesikabineju, nes zinau taip daro...bet kodel mano nuotrauka tada kitokia?????????? Kodel tau kliuna apsvietimas??????? Idomu tiesiog
P.S. Dar karta zvilgtelejau...antroje nuotraukoje tas pats darosi- po vaikiuko kakliuku visiskai juoda Pirmoje merginos zandas su plaukais visiskai susilieja...juoda, niekas neissiskiria...Mano nuotraukoje bent matosi kur veidas seselyje, kur plaukai ir seseliai nera tokie astrus
Tikrai nesikabineju, nes zinau taip daro...bet kodel mano nuotrauka tada kitokia?????????? Kodel tau kliuna apsvietimas??????? Idomu tiesiog
oi bliam tai as gy nesakiau kad to kontrasto visai neturi but tiesiog kampas apsvietimo blogas siek tiek reiktu paeksperimentuot ..