Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 20:04)
Rasiote, man grazu wub.gif  Tik pasakyk, kuo skirtingi kontrastai pas tave? Mano nuotraukoje sakei- blogas apsvietimas, pas tave panasu pirmoje nuotraukoje ir paskutineje(nugaryte vaikiuko visa juoda net)... g.gif Tikrai, as ne profesionale, todel nematau kazko skirtingo- paaiskinti prasau ax.gif

P.S. Dar karta zvilgtelejau...antroje nuotraukoje tas pats darosi- po vaikiuko kakliuku visiskai juoda g.gif Pirmoje merginos zandas su plaukais visiskai susilieja...juoda, niekas neissiskiria...Mano nuotraukoje bent matosi kur veidas seselyje, kur plaukai ir seseliai nera tokie astrus g.gif

Tikrai nesikabineju, nes zinau taip daro...bet kodel mano nuotrauka tada kitokia?????????? Kodel tau kliuna apsvietimas??????? Idomu tiesiog ax.gif

oi bliam tai as gy nesakiau kad to kontrasto visai neturi but smile.gif tiesiog kampas apsvietimo blogas siek tiek smile.gif reiktu paeksperimentuot ..
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 16, 17:22)
sitas isvis lengva, pasizymek nuotraukos remelius, kokio storio tu nori su rectangular tool'u, tada uzeik ant jo ir paspausk desini peles klavisa, pasirink Feather, ten parasyk apie 100 (cia kaip kam), tada vel spausk desini peles klavisa ir pasirink fill, ten issirink kokia nori spalva ir pasirink normal. vsio
aciu  4u.gif

Dekui, einu bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 16, 21:20)
Dekui, einu bandyt  4u.gif

nugi ar gavos?
Atsakyti
Nu dabar pataisiau:
user posted image
Ar jum ne perdaug sviecia kaklas?

ir dar stai kaip gavos:
user posted image

DEKUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 16 vasario 2007 - 22:22
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 16, 22:20)
Nu dabar pataisiau:
Ar jum ne perdaug sviecia kaklas?

ir dar stai kaip gavos:
DEKUI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nera uz ka, man truputi suniuko kaklas isdeges rolleyes.gif

o antra nuotraukyte faina 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
kaip idomu stebeti nuotrauku tobulejimus thumbup.gif Na pagaliau perskaiciau praleistas temas ir vel jungiuosi prie jusu su savo muiline biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 16 vasario 2007 - 23:05
QUOTE(rasiote @ 2007 02 16, 19:33)
oi bliam tai as gy nesakiau kad to kontrasto visai neturi but smile.gif tiesiog kampas apsvietimo blogas siek tiek smile.gif reiktu paeksperimentuot ..

Na soorry blink.gif Jaaatus... tikrai ne tu sakei, kad kontrastas per didelis, o fotolama cool.gif
Koks apsvietimo kampas nezinau, nes tiesiog vaikas sedejo prie lango, o as nufotkinau, be jokiu kitu sviesos saltiniu iskyrus langa mirksiukas.gif Matai, mano netobula akis nemato to kampo...kol kas ax.gif

Labradoriuke, as stebiuosi tavo suniuku, koks geras pozuotojas thumbup.gif Antra nuotraukyte irgi labai faina, tik siek tiek daugiau erdves noretusi is berniuko puses mirksiukas.gif Bet kadras superinis thumbup.gif Susiglaude kaip meiluciai, ciuckio dar ir akys primerktos lotuliukas.gif thumbup.gif

Dzineru, lauksim nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Californiagirl,

skaiciau ,kad tu pakeitei savo XT i XTi kokie privalumai XTi? Ar labai skiriasi nuotrauku kokybe? As jau dvi savaites ebay seku aukscionus zadu pirkti, bet galvoju kuri pasirinkti ax.gif

Stai keletas mano nuotrauku laukiu kritikos ir patarimu 4u.gif
atsiprasau del datos...
http://i168.photobuc...pg?t=1171679042

http://i168.photobuc...pg?t=1171679170

http://i168.photobuc...pg?t=1171679205

Papildyta:
na nesuprantu niekaip man neleidzia nuotrauku is kart ideti raso dinaminiai puslapiai IMG zymese neleidziami g.gif
Atsakyti

medziaga suglamzyta blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

data blush2.gif
user posted image

user posted image

pagaliau doh.gif Aciu Megana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 17 vasario 2007 - 06:20
Labas rytas visiems;-))

O ka manot apie sia mano sukonstruota nuotraukele....Noreciau suzinoti jos minusus... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 vasario 2007 - 12:12
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 17, 13:07)
Labas rytas  visiems;-))

O ka manot apie sia mano sukonstruota nuotraukele....Noreciau suzinoti jos minusus... blush2.gif
user posted image

man per duog juoda ir niuru... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 17, 16:08)
man per duog juoda ir niuru...  ax.gif

O kaip tu manai-kas labiau tiktu tokiai nuotraukelei??.... wink.gif
Nes ir pati ziuriu i ja ir galvoju,kad kazko truksta arba per dauk-bet ko?? g.gif Gal berniukas turetu but sviesesnis ir maziau tos juodumos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 vasario 2007 - 17:15