Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Kaip smagiai Jus sugalvojot!!! Is kart pagyvejimas skyrelyje clap.gif

Sugundet. Na ir as sudalyvausiu:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 kovo 2007 - 21:58
na peržiūrėjau aš puodelių nuotraukas ir labiausiai man patiko Karbynės puodelis , she - labai poetiškas 4u.gif ir Bilekas (tik ,kaip kažkas rašė, aiškesnio fokuso norėtusi)

o šiaip fotografijoje photoshopas man nelabai schmoll.gif , aišku ,puiku kai taip
padaryta su mintim ir profesionalai ar taisant klaidas ir taip ,kad net neįtartum kad ps nagus prikišo,
bet kitu atveju panašu į prastus reklaminius plakatus prieš 15m. darytus.
vien.ž. ps baisus ginklas, bet mokant juo naudotis ,aišku daug šedevrų galima pridaryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 15, 21:37)
Kodel mano nuotrauku nekomantuojat? Matyt nevertos demesio  g.gif

Matyt neatidziai skaitai... unsure.gif Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas... unsure.gif Kai kuriu zmoniu fantazija... doh.gif

O siaip tai man tavo nuotraukytes nelabai blush2.gif Nesiderina puodelis ir ta darzove g.gif O gal cia tik man taip....Ir dar labai tamsios. Pabandyk ka nors diena arciau lango mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 kovo 2007 - 21:56
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 21:51)
Matyt neatidziai skaitai... unsure.gif  Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas... unsure.gif 

nea, ten man buvo topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 21:51)
Matyt neatidziai skaitai... unsure.gif  Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas... unsure.gif  Kai kuriu zmoniu fantazija... doh.gif

O siaip tai man tavo nuotraukytes nelabai blush2.gif  Nesiderina puodelis ir ta darzove g.gif  O gal cia tik man taip....Ir dar labai tamsios. Pabandyk ka nors diena arciau lango mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 15, 22:09)
nea, ten man buvo  topsecret.gif

Nemanau, kad apie ta pati komentara galvojam... unsure.gif

Labradoriuke, ner uz ka, nieko gero nepasakiau biggrin.gif Lauksim nauju ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 22:11)
Labradoriuke, ner uz ka, nieko gero nepasakiau biggrin.gif  Lauksim nauju ideju mirksiukas.gif

Pabandysiu kazka pagalvot ax.gif Nelabai as moku natiurmortu fotografuot ax.gif Bet pabandysiu kazka isgauti iki sekmadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 03 15, 21:02)
Baubazz, o gal išduosi paslaptį kaip tuos garus nuotografuoti (garus, ne dūmus)
1.
2.
3.?
man neišeina smile.gif

visas zaismas su apsvietimu. reikia min dvieju sviesos saltiniu. vienas is vienos puses, kitas kazkokiu kampu is kitos.
dar tokia paslaptele, nezinau ar imanoma kartu nufotografuoti ir puodeli ir garus. (bent man nepavyko niekaip) pas mane nuotrauka lipdyta is dvieju, vienoje puodelis, kitoje gara-dumai, siuo atveju dumai, nes i puodeli idejau smilkala smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
taigi kas saket kad dumas panasus i cizos tai buvot lb arti tiesos:))))
as pakankamai ilgai kankinau su smilkalo dumu, o su garais manau isvis be sansu..... arba labai gerai atreguliuoti apsvietima, o norisi ir fotno gero, kurio namuose ner....na zodziu prie tos nuotraukeles prasedejau ~3 ar 4 val...

P.S. kylam i nauja tema!

http://www.supermama...howtopic=168900
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 15 kovo 2007 - 22:20
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 21:05)
Jetau blink.gif , kaip gražu wub.gif . Nu kaip noriu išmokti foną tvarkyti unsure.gif  doh.gif . Tik, dejavu, ar puodelis nėr kiek pasviręs neteisingai? g.gif

Tai kad pati nemoku fono tvarkyt smile.gif Fotografavau ant juodos striukės... Puodelis gal kiek ir pasviręs g.gif, ant minkšto pagrindo stovėjo.

fanda jei čia man dėl fotoshopo, tai naudoju jį minimaliai pastumdyti levels ir rėmelius uždėti. O jei kada išmoksiu juo taisyti klaidas - būtinai pasinaudosiu tongue.gif, tada visos foto bus kokybiškos ir gražios.
Rėmelius visad stengsiuos dėti, nesvarbu kad kitiems, kaip kičas atrodo, tarkim toks mano stilius.

baubazz, o tai ką apšvietimui naudoji? stalinių lempų užtektų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 15 kovo 2007 - 22:25
O man dar šita limpa vis tik lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti