Kaip smagiai Jus sugalvojot!!! Is kart pagyvejimas skyrelyje
Sugundet. Na ir as sudalyvausiu:
na peržiūrėjau aš puodelių nuotraukas ir labiausiai man patiko Karbynės puodelis , she - labai poetiškas ir Bilekas (tik ,kaip kažkas rašė, aiškesnio fokuso norėtusi)
o šiaip fotografijoje photoshopas man nelabai , aišku ,puiku kai taip
padaryta su mintim ir profesionalai ar taisant klaidas ir taip ,kad net neįtartum kad ps nagus prikišo,
bet kitu atveju panašu į prastus reklaminius plakatus prieš 15m. darytus.
vien.ž. ps baisus ginklas, bet mokant juo naudotis ,aišku daug šedevrų galima pridaryti
o šiaip fotografijoje photoshopas man nelabai , aišku ,puiku kai taip
padaryta su mintim ir profesionalai ar taisant klaidas ir taip ,kad net neįtartum kad ps nagus prikišo,
bet kitu atveju panašu į prastus reklaminius plakatus prieš 15m. darytus.
vien.ž. ps baisus ginklas, bet mokant juo naudotis ,aišku daug šedevrų galima pridaryti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 15, 21:37)
Kodel mano nuotrauku nekomantuojat? Matyt nevertos demesio
Matyt neatidziai skaitai... Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas... Kai kuriu zmoniu fantazija...
O siaip tai man tavo nuotraukytes nelabai Nesiderina puodelis ir ta darzove O gal cia tik man taip....Ir dar labai tamsios. Pabandyk ka nors diena arciau lango
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 21:51)
Matyt neatidziai skaitai... Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas...
nea, ten man buvo
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 21:51)
Matyt neatidziai skaitai... Nes vieno zmogaus komentaras lyg ir buvo tavo nuotraukom skirtas... Kai kuriu zmoniu fantazija...
O siaip tai man tavo nuotraukytes nelabai Nesiderina puodelis ir ta darzove O gal cia tik man taip....Ir dar labai tamsios. Pabandyk ka nors diena arciau lango
Dekui
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 15, 22:09)
nea, ten man buvo
Nemanau, kad apie ta pati komentara galvojam...
Labradoriuke, ner uz ka, nieko gero nepasakiau Lauksim nauju ideju
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 15, 22:11)
Labradoriuke, ner uz ka, nieko gero nepasakiau Lauksim nauju ideju
Pabandysiu kazka pagalvot Nelabai as moku natiurmortu fotografuot Bet pabandysiu kazka isgauti iki sekmadienio
QUOTE(dejavu @ 2007 03 15, 21:02)
Baubazz, o gal išduosi paslaptį kaip tuos garus nuotografuoti (garus, ne dūmus)
1.
2.
3.?
man neišeina
1.
2.
3.?
man neišeina
visas zaismas su apsvietimu. reikia min dvieju sviesos saltiniu. vienas is vienos puses, kitas kazkokiu kampu is kitos.
dar tokia paslaptele, nezinau ar imanoma kartu nufotografuoti ir puodeli ir garus. (bent man nepavyko niekaip) pas mane nuotrauka lipdyta is dvieju, vienoje puodelis, kitoje gara-dumai, siuo atveju dumai, nes i puodeli idejau smilkala
taigi kas saket kad dumas panasus i cizos tai buvot lb arti tiesos:))))
as pakankamai ilgai kankinau su smilkalo dumu, o su garais manau isvis be sansu..... arba labai gerai atreguliuoti apsvietima, o norisi ir fotno gero, kurio namuose ner....na zodziu prie tos nuotraukeles prasedejau ~3 ar 4 val...
P.S. kylam i nauja tema!
http://www.supermama...howtopic=168900
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 21:05)
Jetau , kaip gražu . Nu kaip noriu išmokti foną tvarkyti . Tik, dejavu, ar puodelis nėr kiek pasviręs neteisingai?
Tai kad pati nemoku fono tvarkyt Fotografavau ant juodos striukės... Puodelis gal kiek ir pasviręs , ant minkšto pagrindo stovėjo.
fanda jei čia man dėl fotoshopo, tai naudoju jį minimaliai pastumdyti levels ir rėmelius uždėti. O jei kada išmoksiu juo taisyti klaidas - būtinai pasinaudosiu , tada visos foto bus kokybiškos ir gražios.
Rėmelius visad stengsiuos dėti, nesvarbu kad kitiems, kaip kičas atrodo, tarkim toks mano stilius.
baubazz, o tai ką apšvietimui naudoji? stalinių lempų užtektų?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.