Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 16:08)
prie ko cia dzentelmeniskumas?

Prie kavos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 15, 08:16)
pavaryk dar su dumeliu, manau tikrai gera foto padarysi isklauses visus komentarus  mirksiukas.gif

pameginsiu, bet turbut kita savaite, nebeturesiu laiko anksciau, ana nuotrauka tikrai ilgai dariau ir dar ilgiau su fotoshopu pabaiginejau.....
Atsakyti
Tik nereikia pyktis, juk visi cia mokomes mirksiukas.gif
Stai ir mano puodelis, laukiu kritikos ir pastabu blush2.gif

"Noriu susilti"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 14, 22:44)
Ir californiagirl gražiai padaryta (mat ją bala tą nemėgiamą juodą  lotuliukas.gif  - vis tiek matos, kad mokančių daryta)

QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 09:23)
Aš balsuoju už californiagirl puodelį. Jis labiausiai "išlaikytas", akiai mielas, atvirukinis 4u.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 15, 12:03)
Pamirshau pamineti, kad lb patiko C-girl puodelis wub.gif ir She thumbup.gif

Aciu 4u.gif Man labiausiai miela, kad patinka wub.gif I balsus nepretenduoju... mirksiukas.gif

Ajas, tavo nuotrauka man labai patinka thumbup.gif

O man baisisai nesmagu sioje temoje pykcius skaityti unsure.gif Visi mokomes, ir dalyvaujam cia kas nori ar ne... g.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

ziuriu, skyrelis "nesedi" vietoje thumbup.gif Viena diena tik negalejau prisijungti, o jau prirasete tiek, kad nebespeju skaityti biggrin.gif Tikiuosi i konkursa dar nepavelavau ax.gif Stai pora mano darbu... rinkites, kas kam labiau patinka smile.gif

Konkursui "rytinis puodukas 1"
user posted image

Konkursui "rytinis puodukas 2"
user posted image

Kritika kaip visuomet laukiama smile.gif
Atsakyti
Susigundžiau parodyt savo pietinę kavą ax.gif
user posted image

Papildyta:
lotuliukas.gif tiek daug puodelių, gal draugiškai išgerkim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 15:05)
ir siaip, jei konkursui tai sakyciau reikia deti viena nuotrauka, uzrazyti kuri skirta konkursui.

dar toks pastebejimas, kai She pasiule prizeli uz graziausia nuotrauka tai temoje toks pagausejimas fotografijos megeju...

aij gal tiek to, nedaromom po viena darba, tiesiog dedam dedam tuos puodelius, atidarinejant nauja tema reiks sukelt visus i pirma puslapi, dapildysim, paziuresim ka turim, prabalsuosim...
vistiek, jei po viena darba deti, tai praeis noras tada dar ir dar bandyti smile.gif o testinumas skatina gausuma darbu, juolab ir bandymus, kurie i nauda mirksiukas.gif
o del prizelio, tai noreciau, kad jis atitektu tam kuris mokinsis ir kuris tokios literaturos neturi ax.gif todel jei pirma vieta laimes tas, kuriam tos knygutes nelabai reik, tai butu smagu, kad perleistu uzemusiam zemesne vieta po jo drinks_cheers.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 15, 17:31)
Sveiki visi  4u.gif

ziuriu, skyrelis "nesedi" vietoje  thumbup.gif  Viena diena tik negalejau prisijungti, o jau prirasete tiek, kad nebespeju skaityti  biggrin.gif Tikiuosi i konkursa dar nepavelavau  ax.gif  Stai pora mano darbu... rinkites, kas kam labiau patinka smile.gif

Konkursui "rytinis puodukas 1"
user posted image

Konkursui "rytinis puodukas 2"
user posted image

Kritika kaip visuomet laukiama smile.gif

niu man tos putos su sokoladu noretusi aiskesnes g.gif dabar isplauke... kazkaip akis krenta iskart ant jos, o paskui imi dairytis ir ieskoti i kur tas fokusas tongue.gif
pirmo puoduko spalvos siltesnes, ir man velgi blush2.gif : truksta erdves...

QUOTE(VilmKa @ 2007 03 15, 18:27)
Susigundžiau parodyt savo pietinę kavą ax.gif
user posted image

Papildyta:
lotuliukas.gif tiek daug puodelių, gal draugiškai išgerkim mirksiukas.gif

keistai atrodo tavo puodukas, per arti mano manymu fotografavai, tokio rakurso pasekoje isigaubimas keistas jaucias. Ir patarciau ryskumo zona didesne daryti 4u.gif
Atsakyti
Laba. Su skaitmeniniu mokinuosi fotografuoti jau keletą savaičių. Formaliai sudalyvausiu jūsų konkurse. blush2.gif
user posted image

user posted image

viršutinis vaizdelis be blico vakare, prietemoje. Atomatinis režimas su "gėlyte". Antras su blicu. Gal galėtumet parodyti mano klaidas. ax.gif Fotoshopo dar nenaudoju.
Atsakyti
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 03 15, 19:10)
viršutinis vaizdelis be blico vakare, prietemoje. Atomatinis režimas su "gėlyte". Antras su blicu. Gal galėtumet parodyti mano klaidas. ax.gif  Fotoshopo dar nenaudoju.

manau paprasciausias puodelio nufotografavimas yra is virsaus.
antra nuotrauka jau geriau, bet reiketu pridaryti diafragma, kad didesne ryskumo zona butu, dabar puodelio priekis neryskus.
del blykstes gaunasi nemalonus akiai atspindziai.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 19:30)

turi priklausomybe kriauklem lotuliukas.gif
atspalvis duoda nuotraukai bendrumo gana daug, bet kopozicija bisi betvarke tokia ax.gif

o kriaukles jau galetu tapti tavo "stiliaus" dalimi cool.gif tik rask idomu buda tai pateikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 15, 20:39)
turi priklausomybe kriauklem  lotuliukas.gif

Čia toks fyfinis variantas, bandžiau sendinti foto. Į konkursą nepretenduoju ohmy.gif , užsivedžiau ir tiek. Pačiai jau nebesmagu savo puodelius rodyti blush2.gif , ale juk mokausi surrender.gif
O kriauklių nemėgstu blink.gif , tik va neseniai grįžau iš kelionės, nostalgija gal doh.gif smile.gif
Dėkui, kad pastebit foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2007 03 15, 16:56)

"Noriu susilti"

Ajas, kokia šilta nuotrauka wub.gif 4u.gif . Labai graži idėja.
Dabar galvoju g.gif , jau kelintą kartą mano fotkėse pastebit betvarkę unsure.gif , o man tokia foto per švari, per liūdna, pernelyg "išlaikyta" user posted image
Galvoju, gal aš tokia esu g.gif ...netvarkinga. Man chaoso nuotraukose truputį reikia
Atsakyti