Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 15, 13:42)
sita tokia erotiska blush2.gif

Ten gi vaiko rankyte 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 15, 14:43)
Ten gi vaiko rankyte  2.gif

blush2.gif matau jau blush2.gif bet kazko truksta kompozicijai, nors ideja labai thumbup.gif
Atsakyti
labradoriuke, man tavo biski per tamsios, nesimato tos cukinijos ar kas ten... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 15, 15:20)
labradoriuke, man tavo biski per tamsios, nesimato tos cukinijos ar kas ten... g.gif

baklazanas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 10:05)
Įtariu, kad užknisiu aš jus su savo "menu" doh.gif . Bet taip užsivedžiau lotuliukas.gif
user posted image

Sita man patinka, tik reikejo ta dideli akmeni patraukti smile.gif

Ir ta kita, tik vel nereikejo tos kriaukles schmoll.gif

As tai ka nors idesiu, jei iseis savaitgali, nes dabar dirbu, ner kada... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 15 kovo 2007 - 14:25
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 15, 14:22)
baklazanas mirksiukas.gif

sunglasses2.gif
Atsakyti
Aš kaip nevertintoja pasakysiu: puikiai fotkinat, mokat sutvarkyt fotkes ( aš turbūt niekad neišmoksiu doh.gif ). Tik...Baubazz puodelio idėja man visai nepatiko ax.gif . Puodas- dešovas blush2.gif , ant nieko nestovi ir pasviręs. Dūmai rūksta aiškiai ne iš arbatos, o už puodelio ir tai matosi blush2.gif . Labradoriukės baklažano foto labai graži, įdomi, bet pati įdėja įkištti į siaurą puodelį didžiulę daržovę man- nelabai schmoll.gif. Tiesiog, foto- be minties blush2.gif . Nu jau sorry, žmonės, sumąsčiau pakomentuoti doh.gif
P.S Darkart pažiūrėjau foto su baklažanu, na, mintis gal pažintinė? Vaiko rankutė, daržovė g.gif . Mano akiai visai gražu būtų, jei vietoj baklažano puodelyje kyšotų svogūno laiškeliai ar kokia natūralesnė daržovė, augalas. O sugalvojau: Velykinė žolytė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 kovo 2007 - 14:31
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 14:28)
Tik...Baubazz puodelio idėja man visai nepatiko ax.gif . Puodas- dešovas blush2.gif , ant nieko nestovi ir pasviręs. Dūmai rūksta aiškiai ne iš arbatos, o už puodelio ir tai matosi

snekek ka nori, dumai ruksta is puodelio, man nesvarbu ka tu matai.
kadandi gyvenu studentu bendrabutyje nelaikau uzslepes viso servizo arbatiniu, kavos ar dar kakzokiu puodeliu, koki turiu toki fotkiju.
kai pai pabandysi nufotkinti dumus rukstancius is puodelio tada galesim padiskutuoti. nes prasedesi kokia valanda ir tau nepavyks.....

kodel tavo pienas vienoje nuotraukoje geltonas, kitoje zalias, fokuso nesimato niekur, visur bluras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 15 kovo 2007 - 14:52
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 15:49)
kai pai pabandysi nufotkinti dumus rukstancius is puodelio tada galesim padiskutuoti. nes prasedesi kokia valanda ir tau nepavyks.....

Va, iš smilkalo rūksta tongue.gif . Nieko baisaus dūmus pagauti unsure.gif . O jei dar mokėčiau tamsų foną uždėti, visai aiškiai matytųsi 4u.gif
http://i47.photobuck...te/SANY0132.jpg
kodel tavo pienas vienoje nuotraukoje geltonas, kitoje zalias, fokuso nesimato niekur, visur bluras...

Todėl, kad mokausi unsure.gif . Pieno spalva keičiasi, nes photoshopu vis bandau nuotraukas pagražinti doh.gif
snekek ka nori

Ir tau leidžiu. Apskritai, juk čia nuotraukas dedame tie, kurie mokomės fotografuoti. Tai ir šnekėti reikia blink.gif . Dėkui, kad apie mano foto netylit kaip užrakinti, jau nemažai susivokti pradedu 4u.gif
Papildyta:
ir tau nepavyks.....

Linkėjimas nepaprastai draugiškas ir skatinantis tobulėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 14:59)
Va, iš smilkalo rūksta tongue.gif . Nieko baisaus dūmus pagauti unsure.gif . O jei dar mokėčiau tamsų foną uždėti, visai aiškiai matytųsi 4u.gif

nesimatytu.

kodel as manau kad tas dumelis tau netycia gavosi???

ir siaip, jei konkursui tai sakyciau reikia deti viena nuotrauka, uzrazyti kuri skirta konkursui.

dar toks pastebejimas, kai She pasiule prizeli uz graziausia nuotrauka tai temoje toks pagausejimas fotografijos megeju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 15 kovo 2007 - 15:07
Konkursas- neoficialus. Tema: mokomės fotografuoti (6 dalis), tobulejam toliau.
Dūmelį gaudžiau tyčia, kitaip nebūčiau degusi smilkalo 4u.gif. Šiaip, dėkui už džentelmeniškumą, Baubazz wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 16:05)
dar toks pastebejimas, kai She pasiule prizeli uz graziausia nuotrauka tai temoje toks pagausejimas fotografijos megeju...

Nepastebėjau ir nepretenduoju. Nesu naivuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 15:07)
Konkursas- neoficialus. Tema:  mokomės fotografuoti (6 dalis), tobulejam toliau.
Dūmelį gaudžiau tyčia, kitaip nebūčiau degusi smilkalo 4u.gif. Šiaip, dėkui už džentelmeniškumą, Baubazz  wink.gif

prie ko cia dzentelmeniskumas?
Atsakyti