Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Atsiprašau už vakarykštę foto blush2.gif ...tokia nuotaika buvo lotuliukas.gif
ax.gif gal labai nesugadinau jūsų gražios temukės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edge & Lita 4ever @ 2007 03 14, 22:52)
sweiki visi mirksiukas.gif labai megstu fotografuot...ka?wiska...gamta,zmones,ivairius daiktus...
nors pati fotiko neturiu

tai va, būna ir taip laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 10:39)
Ne, ne prie jūros. Kaime cool.gif
O kokią erdvę turi omeny? Na, puodelis turėtų būt kažkur toli ir fotkinti vaizdą: gamtą, akmenis, žolę? bigsmile.gif

ups blush2.gif akmenai kaip prie jūros. suklaidino kriauklės. pagalvojau, kad gal Norgėj gyveni ax.gif
mano vizija tokia būtų - pastatai puodelį ant stalo ir fotkini. puodelis arti, o tolumoj kokia kaimiška aplinka biggrin.gif stalo minimaliai turėtų matytis. tada gautusi ala romantiškas rytas kavai kaime biggrin.gif bet fokusas turėtų būt į puodelį.... arba jau nusigrybavau visai. nuotrauką aš įsivaizduoju, bet sunku perteikt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 kovo 2007 - 11:14
Ar bent ką supratau? blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Fotografuoju su kamera unsure.gif Sanyo Xacti wink.gif. Va tokia http://www.sanyo-xac...t.asp?Xacti=HD2 . Man valdymas per sudėtingas, noriu normalaus fotiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 kovo 2007 - 11:59
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 12:48)

ax.gif ...tos unsure.gif" bonbonkės"... mastau.gif ten arbata... o puodelis rolleyes.gif geriau būtų be užrašo mirksiukas.gif lauksiu dar...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 11:54)
user posted image
Papildyta:
Fotografuoju su kamera unsure.gif  Sanyo Xacti  wink.gif

o man shita foto visai patinka thumbup.gif tik ash buchiau merkusi arbatos pakeli su shniureliu (tik neklauskit kodel rolleyes.gif )
Man labiau kliuvo ta, kur vaikishka rankele stveria puodeli kavos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 15, 11:56)
ax.gif ...tos  unsure.gif" bonbonkės"... mastau.gif ten arbata... o puodelis rolleyes.gif geriau būtų be užrašo mirksiukas.gif  lauksiu dar...

negi viskas gyvenime turi buti pagal taisykles? Ar tu irgi geri arbata ir kava ish skirtingu puodeliu su tam skirtais uzhrashais? Ash jei tik turechiau puodely ishauginus koki gryba, butinai toki nufotkinus ikelchiau chia biggrin.gif
Papildyta:
Pamirshau pamineti, kad lb patiko C-girl puodelis wub.gif ir She thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 15 kovo 2007 - 11:58
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 15, 13:03)

negi viskas gyvenime turi buti pagal taisykles? Ar tu irgi geri arbata ir kava ish skirtingu puodeliu su tam skirtais uzhrashais? Ash jei tik turechiau puodely ishauginus koki gryba, butinai toki nufotkinus ikelchiau chia biggrin.gif

rolleyes.gif aha...jeigu nebūna, tai užsirašau su markeriu, kad žinočiau, ką geriu lotuliukas.gif
Stebukle thumbup.gif ... gyvenimiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 11:54)

na, žinok beveik taip biggrin.gif tik nuotrauka galėtų būti horizontali, o puodelis dešinėj pusėj.
Atsakyti
Dar biškutį jus pakankinsiu. Nors pati matau, kad nesigavo fotkės. Puodelis vėl kažkur išplaukė ir vaizdas kieme, deja, šiaip sau doh.gif
user posted image

user posted image
0 čia atbėgo šuo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 13:33)

0 čia atbėgo šuo doh.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 15, 13:33)
Dar biškutį jus pakankinsiu. Nors pati matau, kad nesigavo fotkės. Puodelis vėl kažkur išplaukė ir vaizdas kieme, deja, šiaip sau doh.gif

thumbup.gif čia tai man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Ei vaikai, nesipykit. Cia visi savo foto dedam, neplagijuojam prasom.
Galu gale juk nesvarbu ka Baubazz panaudojo fotografuojant, svarbiausia, kad jam pavyko tai padaryt ka norejo.

Padariau klaida (ISO milziniskas doh.gif )
Cia mano:
"pirmoji"
user posted image

"antroji"
user posted image

EINU VALGYT essen.gif yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 kovo 2007 - 13:36
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 15, 14:34)

"antroji"
user posted image

EINU VALGYT  essen.gif  yu.gif