Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 01:47)
dumas kaip dumas, nieko as negudrauju.

Prisiminiau kur maciau Fandos avataro nuotrauka, ogi kazkokiam nuotrauku  zurnale-albume, gaila nepamenu pavadinimo, tikrai kad ne lietuviskas zurnalas.

Nu tai aš šposyju rolleyes.gif o šiaip tai ir pati geriau pasijaučiau, bo dūmas yra dūmas, o garas taip ir lieka garu..

Fanda, užsienis...ane... tai gal reiks atbalsuot savo balsą, bo jeigu čia Nplius1 tarptautinių premijų laimėtojai savo darbus dės, tai bus "šakutės" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 03 14, 23:58)
Nu tai aš šposyju  rolleyes.gif  o šiaip tai ir pati geriau pasijaučiau, bo dūmas yra dūmas, o garas taip ir lieka garu..

Fanda, užsienis...ane... tai gal reiks atbalsuot savo balsą, bo jeigu čia Nplius1 tarptautinių premijų laimėtojai savo darbus dės, tai bus "šakutės"  unsure.gif

tai dar klausimas ar laimetojas ar tik nuotrauka pasiskolino.
na cia pati Fanda papasakos:)
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 14, 23:38)
Cia mano pagalbininke man sumaise visa mano darba doh.gif:
user posted image

Bet kaip grazu uz tai, kad mazoji pasimaise wub.gif thumbup.gif Tik gal siek tiek daugiau rankytes butu buve gerai ir labiau diafragma galejai uzdaryti, tada puodelio krastai pilnai butu papuole i ryskumo zona mirksiukas.gif Bet siaip man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 15, 00:38)
Cia mano pagalbininke man sumaise visa mano darba doh.gif:
user posted image

thumbup.gif As tai buvau sugalvojusi puoduko kompozicija su vaiko rankute, bet kol savo "pagalbininka" prisiprasau, tai mane ir aplenkei doh.gif lotuliukas.gif

Stebukle, o su kokia programa ir kaip tokius remelius padarai? Siaip nesu didele remeliu fane blush2.gif , bet sitie man super, tokie subtilus, sakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snoopy @ 2007 03 14, 16:07)

Beje, She, dar turbut anksti balsuot uz puodeliu nuotraukas, bet as visom keturiom uz tavaji:)

aciu ax.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 03 14, 18:45)
tai kad pas tave is visko tik fragmentai. ar tik neuzsiciklinai? g.gif

is visko? kas tas viskas ? g.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 14, 22:13)
jeigu zmogaus nekabina ta nuotrauka tai ir nekomentuoja. nera jokio reikalo prasineti, kad pakomentuok mano, pakomentuok mano....galbut nera ten ka komentuoti.
na idesiu ir as savo konkursini darba.
user posted image

o siap man labiausiai patiko califrnojis mergaites darbelis, tikrai patiko smile.gif
dar puse velnio She darbelis, tik per daug tuscia kaireje.
Fanda tavo puodelis irgi patiko, tik vienoje vietoje kiek isdege. ir gal nelabai ziurisi tas fono perejimas. nuo spalvoto i juoda.
beje tavo avataras man labai matytas, tik niekaip nezinau kur.......

Aciu uz pusvelni tongue.gif
bandysiu taisytis lotuliukas.gif
man tavo puodukas atrodo kabo ore, kazkas minejo jau, kad nesijaucia atramos tasko g.gif noretusi, kad jaustusi, jog jis kazkur padetas...
o dumelis tai kaip cizos lotuliukas.gif
pavaryk dar su dumeliu, manau tikrai gera foto padarysi isklauses visus komentarus mirksiukas.gif

Papildyta:
Fanda, tave puola, ginkis arba pasipasakok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 00:07)
tai dar klausimas ar laimetojas ar tik nuotrauka pasiskolino.
na cia pati Fanda papasakos:)

na tai ir pasakoju: avatarui nuotrauką pasiskolinau iš Saudek'o galerijos, taigi ten tikrai ne aš ir tikrai ne mano daryta, o kadangi šis fotografas yra tikrai žymus ir jo foto darbų galima pamatyti įvairiuose užsienio leidiniuose 4u.gif
tai tiek , na tikiuosi jokio kriminalo čia nėra blush2.gif

Atsakyti
baubazz, man tas dūmelis thumbup.gif ale puodelį galėjai gražesnį paimt ax.gif man atrodo, kad puodelis galėtų būt mažesnis, o dūmelio daugiau.

Stebukle, tavo nuotrauka ir žavinga.

šiuo momentu labiausiai patinka Fandos puodelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 kovo 2007 - 08:31
Aš balsuoju už californiagirl puodelį. Jis labiausiai "išlaikytas", akiai mielas, atvirukinis 4u.gif . Nors....norėtusi ir kitokio tipo fotkių, kokio tais abstrakcionizmo, chaoso truputį man trūksta. Nes daugumoj visos nuotraukos super švarios, tiesiog idealios.
Ei, žmonės, nekalbėjau dabar aš apie savo pribirusius pelenus ir sraiges arbatoje schmoll.gif biggrin.gif
Dar norėjau pasakyt, kad bandžiau vakar fotošpe ieškot Babubazz patarto varianto pakeisti foną, tai nieko neišėjo blush2.gif , spaudžiau spaudžiau Ctrl su l, špygutė doh.gif . O rėmelius apskritai neįsivaizduoju kaip uždėt ( nors ir nelabai juos gerbiu blush2.gif , bet pabandyt norėtųsi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 kovo 2007 - 09:26
Ai, norejau pasakyt kad cia ne konkursine nuotrauka schmoll.gif: as cia norejau pasiguost, kad vaikas man pastoviai talkina doh.gif: dar objektyvo vyras neparveze.. tai konkursui bus kita smile.gif
O remelius... net geda sakyt kaip darau blush2.gif paimu ta pacia nuotrauka, ja nucopinu ir truputi sumazinu virsutine ir palieku ant tokios pacios apatines tik didesnes, tada kazkuria patamsinu, arba pasviesinu blush2.gif ir turiu remelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 kovo 2007 - 09:46
Įtariu, kad užknisiu aš jus su savo "menu" doh.gif . Bet taip užsivedžiau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Elina, kaip suprantu prie jūros gyveni. aš pabandyčiau, kad jūra matytusi, šviesos šiek tiek. toks ala romantiškas rytas arbatai/kavai gert biggrin.gif

šitoj nuotraukoj man erdvės trūksta. be to, atrodo, kad akmenėliai ryškesni nei puodelis:ax: . ar čia tik man taip matosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 15, 11:21)
Elina, kaip suprantu prie jūros gyveni. aš pabandyčiau, kad jūra matytusi, šviesos šiek tiek. toks ala romantiškas rytas arbatai/kavai gert  biggrin.gif

Ne, ne prie jūros. Kaime cool.gif
O kokią erdvę turi omeny? Na, puodelis turėtų būt kažkur toli ir fotkinti vaizdą: gamtą, akmenis, žolę? bigsmile.gif
Paskutinis bandymas ir psio wink.gif , einu mokytis fotogrtafuoti wacko.gif
user posted image
Atsakyti