Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 14, 23:13)
jeigu zmogaus nekabina ta nuotrauka tai ir nekomentuoja. nera jokio reikalo prasineti, kad pakomentuok mano, pakomentuok mano....galbut nera ten ka komentuoti.
na idesiu ir as savo konkursini darba.
user posted image

ohmy.gif kokiu islaikymu fotografavai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
heh, islaikymas 1/60s, apsvietimas is vienos puses staline liuminisencine lempa. is kitos blykste (isorine)
ot blink.gif gal kiek ir prikirpau ta apacia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 kovo 2007 - 22:39
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 14, 22:13)
jeigu zmogaus nekabina ta nuotrauka tai ir nekomentuoja. nera jokio reikalo prasineti, kad pakomentuok mano, pakomentuok mano....galbut nera ten ka komentuoti.

ui kokis irzlus - atsiprašau, kad išsižiojau unsure.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 14, 22:31)
ohmy.gif kokiu islaikymu fotografavai blush2.gif  blush2.gif

pirma mintis - cigaretė už puodelio topsecret.gif

QUOTE(fanda @ 2007 03 14, 21:43)

šiai dienai balsuoju už šitą bigsmile.gif Ir californiagirl gražiai padaryta (mat ją bala tą nemėgiamą juodą lotuliukas.gif - vis tiek matos, kad mokančių daryta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 14 kovo 2007 - 22:46
O kaip su photoshopu padaryt tamsų ar kitokios spalvos toną, bet paties daikto nenuspalvint blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 14, 22:44)
ui kokis irzlus - atsiprašau, kad išsižiojau  unsure.gif
pirma mintis - cigaretė už puodelio  topsecret.gif
šiai dienai balsuoju už šitą  bigsmile.gif Ir californiagirl gražiai padaryta (mat ją bala tą nemėgiamą juodą  lotuliukas.gif  - vis tiek matos, kad mokančių daryta)

as neirzlus. tik pasakau kaip yra.
o kokia antra mintis?
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 03 14, 22:50)
O kaip su photoshopu padaryt tamsų ar kitokios spalvos toną, bet paties daikto nenuspalvint blink.gif  g.gif

reikia pazenklinti plota kuriam nori keisti spalva, tada spaust ctrl+l (levels) pastumdyti juos. arba paprasciausiai spalvinti ir t.t. ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 14, 22:59)
o kokia antra mintis?

ai kaliega negirkite, man kaip iš prigimties blondinei ir pirmą mintį išspaust daug pastangų kainavo biggrin.gif
Atsakyti
Baubazz man patinka, apacia ir gi. Viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 14, 22:59)
as neirzlus. tik pasakau kaip yra.

Tiesa - paprašiau, nes paskaičiau temos pavadinimą. Daugiau taip nebedarysiu - maniau, kad jis kažką turėtų reikšti smile.gif

O man baubo nuotraukoj nepatinka nestabilumas - tsakant nesijaučia jokio atramos taško, o man asmeniškai kažko tokio labai norisi - nes ne dangaus kūnas biggrin.gif (na dūmelis patinka mat ji bala biggrin.gif) . Čia antra mintis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 14 kovo 2007 - 23:20
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 14, 23:17)
Tiesa - paprašiau, nes paskaičiau temos pavadinimą. Daugiau taip nebedarysiu - maniau, kad jis kažką turėtų reikšti  smile.gif

kazkaip ziuriu isizeidei tu.
tai kas butu jeigu pasakytu kad prasta nuotrauka???
neimk i galva ka kiti sako, jeigu tau ta nuotrauka patinka tai ok.
as ten pamatau tik paprasta puodeli nufotkinta is virsaus geltonam fone.... reiketu paieskoti kazkokios kitokios kompozicijos, gazka pgalvoti kad idomiai atrodytu ir t.t.
aisku nesakau kad mano nuotraukos "ledines", dauguma is ju netgi lievos.....
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 15, 00:13)

O MAN atrodo, kad čia bandai gudraut rolleyes.gif oi ne kava čia garuoja, ne kava ax.gif sakyčiau topsecret.gif dūmas suktinės cool.gif

balsuočiau už FANDA puodelį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 14 kovo 2007 - 23:46
Cia mano pagalbininke man sumaise visa mano darba doh.gif:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 14 kovo 2007 - 23:39
QUOTE(naitas @ 2007 03 14, 23:35)
O MAN atrodo, kad čia bandai gudraut  rolleyes.gif  oi ne kava čia garuoja, ne kava  ax.gif sakyčiau topsecret.gif dūmas suktinės  cool.gif

balsuočiau už FANDA puodelį  thumbup.gif

dumas kaip dumas, nieko as negudrauju.

Prisiminiau kur maciau Fandos avataro nuotrauka, ogi kazkokiam nuotrauku zurnale-albume, gaila nepamenu pavadinimo, tikrai kad ne lietuviskas zurnalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 kovo 2007 - 23:50