Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 13, 08:58)

Labai grazu thumbup.gif  Kompozicija liuks, saunuole thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 14, 10:29)
man va pati puodelio ornamentika kazkaip su kilimine danga ziuretusi visai, tik daryciau fragmenta, o ne visa puodeli  g.gif
sviesos per daug - perkalta

tai kad pas tave is visko tik fragmentai. ar tik neuzsiciklinai? g.gif
Atsakyti
Ir aš prisijungiu prie puodelio fotkių lotuliukas.gif , jūsų teismui... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nu tai jau kita fotkė bus "naktinis puodelis" rolleyes.gif

Ko gero, kaip nesuinteresuota ir nefotkinanti, galėčiau įeiti į komisijos narių sudėtį hihihi.gif per tv tai nešokantys apie šokančius oho kiek kritikos pavaro laugh.gif

Man tas puodelis kavos po orchidėja toks jaukus wub.gif Nežinau tik, ar ta orchidėja prie kavos tinka blush2.gif gal tada ir kokia gražuolė turėtų būti, apjungianti ir kavą, ir gėlę ax.gif

o arbata su sraigėm ir smilkalais schmoll.gif , atsiprašau blush2.gif dar pribirę... reik skubiai nuvalyt, bo atrodo tarsi buvo rūkyta... be to, arbata prisiimtų smilkalų kvapo, per arti jie.. tai ir netinka, mano manymu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 14 kovo 2007 - 20:03
QUOTE(naitas @ 2007 03 14, 20:55)
o arbata su sraigėm ir smilkalais schmoll.gif , atsiprašau blush2.gif  dar pribirę... reik skubiai nuvalyt, bo atrodo tarsi buvo rūkyta... be to, arbata prisiimtų smilkalų kvapo, per arti jie.. tai ir netinka, mano manymu. unsure.gif

Ne su sraigėm biggrin.gif , o su kriauklėm. O smilkalai degdami byra, jo mastau.gif. Smilkalai, žalia arbata, rytietiški aromatai- man artima. Po rytinės kavos, būtent toks mano ritualas. Taigi nuotrauka beveik gyvenimiška. Dėkui už kritiką 4u.gif .
Puodelis su orchidėja- nuostabi kompozicija. Bet mano ( nu niekas aš, žinoma, net nepredenduoju į vertintojus blush2.gif ) akiai per švari, per saldi, pernelyg tobula. Tokia fotosesijinė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 03 14, 19:55)
gal tada ir kokia gražuolė turėtų būti, apjungianti ir kavą, ir gėlę ax.gif

Nu prajuokinai garsu lotuliukas.gif Gal tulpe ir geriau butu tikusi, alia neturejau biggrin.gif Nu smagu kartais komentarus skaityti biggrin.gif

Elina, zinok tikejausi is ko nors tokio komentaro biggrin.gif ...na, kad saldi nuotrauka tongue.gif Bet ji nera fotosesijine, jokio fono specialiai nedejau, fotkinau "living room'e"...tiesiog fone toliau stovejo didziulis vazonas kuriame palme...Tas vazonas tamsiai rudas, o padaryta foto truputi koregavau tamsimdama fona, tai ir atrdo juoda... todel gal ir suteikia fotosesijini vaizda g.gif
Atsakyti
Grait pakomentuojat mano puodelį - o tai tesužinojau kad vienišas tongue.gif Bano neskirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 03 14, 20:55)
Nu tai jau kita fotkė  bus "naktinis puodelis"  rolleyes.gif

ax.gif tai, kad ir čia naktinis hihihi.gif ne dieninis... gi naktį fotkinta laugh.gif
Atsakyti
jungiuosi ir aš prie foto mylėtojų klubo 4u.gif fotografija- senoji mano meilė, na tokia ,sakyčiau, platoniška ta meilė , bet jaučiu ,kad teks griebti jauti už ragų ir užsiimti tuo "reikalu" rimčiau smile.gif

Karbyne, tavo puodelis vienas iš dviejų mano favoritų (čia gi konkursas), patinka man ,nes na jis toks konkretus , net sakyčiau konceptualus thumbup.gif

bandau įmest ir savo , bet nežinau kas gausis , nelabai sekasi man nuotraukas įkėlinėt doh.gif

user posted image

Atsakyti
sweiki visi mirksiukas.gif labai megstu fotografuot...ka?wiska...gamta,zmones,ivairius daiktus...
nors pati fotiko neturiu,bet kai tik kur nuvaziuoju is karto "prigalubinu"ir naudojuos proga fotografuoti... biggrin.gif
cia keletas mano foto...jos nera kazkokios labai ispudingos,bet man patinka...komentuokit... rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

labai atsiprasau del kokybes...nelabai mokejau sumazint ir padidint todel taip gawos...nevienodos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 14, 21:00)
Grait pakomentuojat mano puodelį - o tai tesužinojau kad vienišas  tongue.gif Bano neskirsiu  lotuliukas.gif

jeigu zmogaus nekabina ta nuotrauka tai ir nekomentuoja. nera jokio reikalo prasineti, kad pakomentuok mano, pakomentuok mano....galbut nera ten ka komentuoti.

na idesiu ir as savo konkursini darba.
user posted image

o siap man labiausiai patiko califrnojis mergaites darbelis, tikrai patiko smile.gif
dar puse velnio She darbelis, tik per daug tuscia kaireje.
Fanda tavo puodelis irgi patiko, tik vienoje vietoje kiek isdege. ir gal nelabai ziurisi tas fono perejimas. nuo spalvoto i juoda.
beje tavo avataras man labai matytas, tik niekaip nezinau kur.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 kovo 2007 - 22:32
Fainiai Babazz thumbup.gif Tik truputi daugiau erdves apacioje noretusi ax.gif dabar biski krenta lauk tas puodelis... mirksiukas.gif
Koks apsvietimas, kad taip graziai garai matosi???
As irgi norejau, kad garai matytusi, bet baisiai greit atsala ta kava... doh.gif
Atsakyti