Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 13, 20:08)
Stebukle, tai kad ir sunku nufotkinti graziai kai paukstukas prisiderines prie fono biggrin.gif
Koki objektyva pirkti zadi? bigsmile.gif

aha, ryt sake kad jau paims MB wub.gif tik nezinau koki, man nesako, kai turesiu pasakysiu tongue.gif O perka is cia :
www.foto.lt ir apsvietima turbut is ten nusipirksiu, nes visas komplektas sake apie 400Lt irnesakyk.gif
Atsakyti
Ziuriu puodeliu nedaugeja... biggrin.gif tai as savo idesiu ax.gif
"Labas rytas su kava ir zurnalu"- rezimas M, F4, islaikymas-1/80s, ISO 400, be blico, apsvietimas lango. Fotoshopu patamsintas fonas ir uzdeti remeliai. Kritika visada laukiama biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 kovo 2007 - 22:43
Gal ir gerai, tik aš asmeniškai išvis nevirškinu juodos spalvos jei tai ne juodai balta foto. Jei reikia - renkuos tamsią tamsią, ale spalvą smile.gif Bet čia jau ne apie mianą, o apie mano asmeines antipatijas juodam fonui ypač kokiose kūdikių foto...Nebent tai būtų naktis, apšvietimas lempa ar kuo ten ir nežinau dar kas...Niu va tas šampanas jei tvarkinga kompozicija man juodam fone suprantamas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 13, 22:41)
Ziuriu puodeliu nedaugeja... biggrin.gif  tai as savo idesiu ax.gif
"Labas rytas su kava ir zurnalu"- rezimas M, F4, islaikymas-1/80s, ISO 400, be blico, apsvietimas lango. Fotoshopu patamsintas fonas ir uzdeti remeliai. Kritika visada laukiama biggrin.gif

user posted image

nu va, man naturalus apsvietimas fainiausiai smile.gif nera jokiu kontrastingu, seseliu ir bliku, tik va prie kompozicijos prikibciau... puodelis nei tai per viduri nei sone g.gif
man noretus daugiau erdves...
ir dar, pagrindas-puodelis-gele - visi balksvos spalvos, o puodelis tamsiausias, noretusi, kad butu toks "gaivesnis", "svaresnis" (as apie atspalvi, ne apie puodelio nusiprausima ) tongue.gif

QUOTE(Karbynė @ 2007 03 13, 23:46)
Gal ir gerai, tik aš asmeniškai išvis nevirškinu juodos spalvos jei tai ne juodai balta foto. Jei reikia - renkuos tamsią tamsią, ale spalvą smile.gif Bet čia jau ne apie mianą, o apie mano asmeines antipatijas juodam fonui ypač kokiose kūdikių foto...Nebent tai būtų naktis, apšvietimas lempa ar kuo ten ir nežinau dar kas...Niu va tas šampanas jei tvarkinga kompozicija man juodam fone suprantamas.  smile.gif

nu va gavau i savo darza akmeni lotuliukas.gif
as vaikus ant juodo foto fotkinu paskutiniu metu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, kai čia pas jus fainaaa ax.gif ... beveik nieko neišmanau photo.gif nustatymus, fotochopus doh.gif , o taip noriu nors kiek daugiau išmanyt, tai žioplinėju ax.gif ..............
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 14, 08:37)
as vaikus ant juodo foto fotkinu paskutiniu metu  doh.gif
user posted image

oooo.. kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dar puodelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 14, 11:03)
dar puodelis blush2.gif
user posted image

Elina, per daug elementu... ir tos kraiukles man per daug dirbtinai sudetos schmoll.gif
man va pati puodelio ornamentika kazkaip su kilimine danga ziuretusi visai, tik daryciau fragmenta, o ne visa puodeli g.gif
sviesos per daug - perkalta
Atsakyti
Dėkui, kad pastebėjai 4u.gif . Bandžiau taisyt padėtį, bet, rodos, visai nusitaisiau doh.gif . Žodžiu, aš dar lopšelio lygyje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
nu va gavau i savo darza akmeni  lotuliukas.gif
as vaikus ant juodo foto fotkinu paskutiniu metu  doh.gif

aik tu akmeniau tongue.gif sakau, kad man toks fonas nepatinka, o ne kad privalo ir kitiems nepatikt. Pati renkuos kaip sakiau tamsią tamsią , bet spalvą: tamsiai labai mėlyną, žalią ir pan - ne juodą.
Atsakyti
Sveiki foto megejai! Senokai pas jus jau sniukstineju, bandau semtis ziniu, bet pati rodytis dar nedristu blush2.gif Namie Nikon D70s jau beveik pora metu, o siuo metu dairomes "zoom" objektyvo (lyg ir galvojam apie Sigma APO 70-200mm F2.8 EX DG MACRO HSM - gal kas toki turit?) Labai patinka jusu kritikos nuotraukoms, pradejau visai kitaip i nuotraukas ziureti!

Beje, She, dar turbut anksti balsuot uz puodeliu nuotraukas, bet as visom keturiom uz tavaji:)

californiangirl, tavo vaikuciu nuotraukos labai labai thumbup.gif O del puodelio...man tas zurnalas truputi trukdo..(bet ka as zinau kad kritikuociau doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 13, 23:46)
...Nebent tai būtų naktis, apšvietimas lempa ar kuo ten ir nežinau dar kas...Niu va tas šampanas jei tvarkinga kompozicija man juodam fone suprantamas.  smile.gif

Is dalies sutinku, kad sampanas juodame fone labiau tinka, nei rytinis kavos puodelis bigsmile.gif Bet siaip man juodame fone nuotraukos patinka ax.gif

nu va, man naturalus apsvietimas fainiausiai  smile.gif  nera jokiu kontrastingu, seseliu ir bliku, tik va prie kompozicijos prikibciau... puodelis nei tai per viduri nei sone  g.gif
man noretus daugiau erdves...
ir dar, pagrindas-puodelis-gele - visi balksvos spalvos, o puodelis tamsiausias, noretusi, kad butu toks "gaivesnis", "svaresnis" (as apie atspalvi, ne apie puodelio nusiprausima ) tongue.gif

Dekui uz kritika bigsmile.gif Aga... puodelis baltas, bet galetu kita atspalvi tureti g.gif

snoopy, dekui 4u.gif Malonu, kad patinka... wub.gif
Atsakyti