Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 13, 09:21)
Sveiki, fotografai  4u.gif Keleta dienu neturejau kada prisijungti, tai ziuriu kiek priraset, kiek naujoku prisijunge  thumbup.gif Populiarejam toliau biggrin.gif
Na kai darbus apsidirbsiu, prisijungsiu ir as prie idetu nuotrauku kritikos.

Kaip matau ir konkursiuka sugalvojot  clap_1.gif . Puiku, reikes ir man pabandyti sudalyvauti. Norejau tik pasitikslinti tema "puodukas" ar "puodukas kavos"? Kada "deadlinas" kada galima darbus pateikti? Siulau dedant nuotraukas prirasyti prie jos "KONKURSUI".

Savaitgali pradejau Photoshopa nagrineti. Uhu kiek galimybiu  blink.gif Bet cia ne paprastiems mirtingiems vartotojams, o profesionalams skirta programa... dabar idomu pasidare, kodel butent dauguma cia esanciu su ja dirba? Manau visiems cia esantiems photoshop elements per akis butu.
Gal kas zinot geru knygu mokytis dirbti su PS? Tinka lietuviu, rusu ir anglu kalbomis (gal anglu geriausiai butu)  mastau.gif

Tereik laimet konkurse ir turesi knyga LT kalba mirksiukas.gif
ka tu pvz vadini profesionalais? tongue.gif

tema "puodukas" nesvarbu ar su kava ar su arbata ar su cielom pupelem thumbup.gif
Atsakyti
Roolys ,pamaloninai 4u.gif ax.gif biggrin.gif

oi kaip laukiu puoduku bigsmile.gif

Atsakyti
nu mano puodukas (ant greicio tongue.gif )
user posted image
Atsakyti
Čia mano pirmas bandymas blush2.gif
user posted image
Oi, visai ne į temą. Atsiprašau blush2.gif doh.gif . Mokysiuos puodelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElinaX: 13 kovo 2007 - 11:35
user posted image
Atsakyti
Čia gavosi toks gariūninis variantas smile.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas zinot geru knygu mokytis dirbti su PS? Tinka lietuviu, rusu ir anglu kalbomis (gal anglu geriausiai butu)  mastau.gif

dabar ant greitųjų nieko nerandu doh.gif bet šiaip pabandyk čia. ne kartą siunčiaus ir apie PS, ir apie fotografavimą. tik reikia prisiregistruot
http://www.natahaus....toshop_cs2.html

http://newshot.ru/

http://friends-forum.......012&page=13

Atsakyti
Bite maja, aciu uz nuorodas 4u.gif pasiziuresiu veliau.

Griztant prie prozektoriu temos, tai as siandien uzsisakiau grudinto stiklo matinius stiklus savo prozektoriui. Turi atlaikyti 250 laipsniu temperatura. 1 vnt 8Lt. Uzsisakiau 6vnt, bus kita savaite. Jei kam reikia, turekite omeny mirksiukas.gif

Sedziu darbe, galvoju "puoduko" kompozicijas lotuliukas.gif

Atsakyti
Manau visiems cia esantiems photoshop elements per akis butu.

As dirbu su photoshop elements smile.gif Ir man jo tikrai uztenka, tik vienintelis bet...neapdoroja RAW failu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 12, 14:55)

Labai grazu thumbup.gif Kompozicija liuks, saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(she @ 2007 03 13, 11:30)
nu mano puodukas (ant greicio  tongue.gif )
user posted image

O man norisi ciela puodeli cia matyti ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 03 13, 13:00)

Visai idomiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

Karbyne, tavo puodelis kazkodel toks vienisas atrodo biggrin.gif Gal kokia bandele salia tiktu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ajoooo, - mano vyras tai sako, kad ten keptuvė, o ne puodelis...bet ten puodelis bigsmile.gif Žinoce vienišumas irgi gali būti kaip tam tikra mianinė išraiška. Nia? unsure.gif

tongue.gif
Atsakyti
taip norejau grazaus paukstuko... o gavosi visiskas.. blynas sad.gif ka dariau blogai?
user posted image

Puodeli fotkinsiu ryt, kai objektyva nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
Stebukle, tai kad ir sunku nufotkinti graziai kai paukstukas prisiderines prie fono biggrin.gif
Koki objektyva pirkti zadi? bigsmile.gif
Atsakyti