Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 15, 20:06)
Antroj kazkaip normaliai ta nosyte, o va paskutinej, kazkaip man pritruko to meskino galvos. Kazkaip man asmeniskai jo bet galvos siek tiek dar norejosi smile.gif

Aga...taip ir galvojau, kad sulauksiu komentaru del nukirstos meskio nosies biggrin.gif Man ir paciai tai truputi kliuna, bet nedaug- svarbiausia cia vaikucio svajinga israiska rolleyes.gif Tiesiog taip nufotografavau, nosies sugrazinti nebeina doh.gif
Aciu, mergaites, uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Californiagirl,tavo nuotraukos fantastika wub.gif wub.gif kaip sekasi kursuose?

Ciburaska,balandziai thumbup.gif

Labradoriuke,mano Gido nuotraukos visos tokios biggrin.gif thumbup.gif pas mus dabar labai aplinka negrazi,nei sniego,nei zydinciu sodu,vien lija unsure.gif kambari nesifotografuoja,vien remontai doh.gif neiseina man niekaip prisijunkt prie jus ax.gif

Atsakyti
Oho kiek priraset, nebespeju su jumis - nei fotografuoti, nei komentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 15, 10:56)
su viskuo sutinku, bandziau tuos atspindziu naikint, bet pritrukau kantrybes...
del merginos apsirengimo supratau kai jau nuejom i studija, nepagalvojau kad juodai rengtis nereik.
del pilno kadro tiap pat sutinku.
cia buvo pirmas kartas studijoje, gal veliau pavyks geriau.

Čia kažkas sakė, kad tavo foto per tamsios.. na, šios man visai ne per tamsios.. ax.gif Aišku, kaip ir pats pastebėjai labai trūksta kojų, ir negerai, kad televizorius netelpa į kadrą.. Dar, panelei reikėjo visti kokius batus uždėti... net man su tokiom pėdkelnėm kažkaip nelabai žiūrisi... rolleyes.gif arba basa, arba su kokiom raštuotom, tinklinėm ir pan. kojinėm , na arba su sporbačiais.. ir ten kur jūs abu, labai kažkaip krypsta žvilgsnis į kojas... o norėtųsi gal į veidus.. rolleyes.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 18:19)
Dar portetas mano dickiuko...Kartais prasau buti ramiai, tai jie specialiai maivosi. Bet buna, kad is to maivymosi man visai nieko momentas gaunasi biggrin.gif

Pėdutės labai ir man patinka.. O dičkis fainuolis koks... wub.gif su tais tokiais vaikinais tikrai sunku. Jau kai aš savuosius fotkinu, tai eina sau.. Kokių veido išraiškų turiu, nepatikėtumėt doh.gif Man, tavo dičkio pirmoji foto, rodos iš reklamos.. bigsmile.gif O, kad meškiukas netilpo į kadrą - negerai, negerai... ax.gif
Atsakyti
Bandzhiau shian pati spausdinti fotkes namie doh.gif nesuprantu kodel, visose per daug spalvu g.gif Na,vaiko lupos gaunasi ruzhavos, nors nei dazhytos, nei ka...plaukai geltoni per smarkiai blink.gif veidas rudom demem...nesuprantu, kame reikalas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 15, 22:06)
Bandzhiau shian pati spausdinti fotkes namie doh.gif nesuprantu kodel, visose per daug spalvu g.gif Na,vaiko lupos gaunasi ruzhavos, nors nei dazhytos, nei ka...plaukai geltoni per smarkiai  blink.gif veidas rudom demem...nesuprantu, kame reikalas mastau.gif

jei spausdini su printeriu, tai printeris blogai nustatytas 4u.gif man taip buvo bigsmile.gif

Aciu visiems uz komentarus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, kad ne su printeriu, o su foto spausdintuvu...ka zhinau, parashyta photo lab mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 03:19)
Sita man kazkodel patinka ax.gif  Idomu kaip svetimiems... g.gif
user posted image

Čia man labiausiai kliūna ne meškiuko nosis (nors ją geriau būtų išvis išmesti), bet apšvietimas. Pernelyg didelis kontrastas tarp šviesos ir šešėlių. Reikėjo kokio nors reflektoriaus iš šešėlio pusės.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 15, 23:40)
Nu Bilekas paziurek naturalias foto, be korekciju. Su Nikonu.
user posted image

Graži nuotrauka, bet aš sukritikuosiu (nors visi giria): šuns kakta ir kaklas visiškai išdegę. Reikėjo naudoti neigiamą ekspokorekciją, o paskui apdorojant pašviesinti vietas šešėliuose.

QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 16, 06:06)
Bandzhiau shian pati spausdinti fotkes namie doh.gif nesuprantu kodel, visose per daug spalvu g.gif Na,vaiko lupos gaunasi ruzhavos, nors nei dazhytos, nei ka...plaukai geltoni per smarkiai  blink.gif veidas rudom demem...nesuprantu, kame reikalas

Taigi jau buvo čia apie tai rašyta: kalibruoti reikia.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 02 15, 21:56)
Taigi jau buvo čia apie tai rašyta: kalibruoti reikia.

man tai tiomnij lies doh.gif nesugebesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 15, 22:52)
Nu, kad ne su printeriu, o su foto spausdintuvu...ka zhinau, parashyta photo lab mastau.gif

o spausdinan efektai normaliai sureguliuoti?
Atsakyti
nu nznau, kai pirkau, tai toks ir yra, nieko nereguliavau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 15, 23:12)
nu nznau, kai pirkau, tai toks ir yra, nieko nereguliavau. g.gif

kai atidarai nuotrauka, tada paspaudi print, tada atidaro tau ten langa ir virsuj yra skyreliai general, main... effects atsidaryk ir paziurek ar nera pazymeta simulate illustration, jis turetu but nepazymetas 4u.gif
Atsakyti