Na, jei pritariat mano idejai del puoduko, tai as paskatinimui dar ir priza uz geriausia puoduko foto iteiksiu
Knygute "Photoshop CS2 vaizdziai"
Savaite prasidejo, startuojam
Bandziau debesis fotografuoti...
Dzineru, man ta foto su apzvalgos ratu faina, tik jei islaikymas trumpesnis butu buves, tai pauksciuko sparnai nejudesyje gautusi.. butu isvis liuksiniai.
Pirmus debesis apkirciau taip, uzdeciau bliuro ir pasharpinchiau:
o antra foto nelabai man.
be to matosi grudas, o tokiom nuotraukom noretusi skaidrumo
QUOTE(she @ 2007 03 12, 14:21)
Na, jei pritariat mano idejai del puoduko, tai as paskatinimui dar ir priza uz geriausia puoduko foto iteiksiu
kas pasiule, tas pirmas
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 12, 15:17)
nu jei manes nieks neaplenks, tai siandien bandysiu kazka padaryt ir idet
QUOTE(she @ 2007 03 12, 07:16)
Dzineru, man ta foto su apzvalgos ratu faina, tik jei islaikymas trumpesnis butu buves, tai pauksciuko sparnai nejudesyje gautusi.. butu isvis liuksiniai.
She, aciu labai uz kritika ir pasiulymus
QUOTE(she @ 2007 03 12, 15:20)
nu jei manes nieks neaplenks, tai siandien bandysiu kazka padaryt ir idet
Tyčia aplenksiu - man šiandien pirmenybė
Mano vakarnakties šedevras Man čiur pirmas prizo puslapis
Siandien pabandziau pamankstinti ranka , ir pora kartu pykstelejau . Ka manot ?
''saulelydis'' SONY DSC-H5 , 72mm , F/8 , 1/500sek. , ISO-125
''grizulo ratai'' SONY DSC-H5 , 6mm , F/2,8 , 30sek. , ISO-125
siandien kazko dangaus kunai ir reiskiniai traukia .
Ir dar pastebejimas butu toks: fotografuojant nakty reiktu geriau isjungti judesio kompensavimo programa , nes islieja vaizda. Jau geriau tegu sudreba truputeli ant statyvo negu tas sujudejimas bus uzlaikytas kokiai 10 sek. Cia aisku tik siaip neprofesionalo pastebejimas , gal as ir klystu .
''saulelydis'' SONY DSC-H5 , 72mm , F/8 , 1/500sek. , ISO-125
''grizulo ratai'' SONY DSC-H5 , 6mm , F/2,8 , 30sek. , ISO-125
siandien kazko dangaus kunai ir reiskiniai traukia .
Ir dar pastebejimas butu toks: fotografuojant nakty reiktu geriau isjungti judesio kompensavimo programa , nes islieja vaizda. Jau geriau tegu sudreba truputeli ant statyvo negu tas sujudejimas bus uzlaikytas kokiai 10 sek. Cia aisku tik siaip neprofesionalo pastebejimas , gal as ir klystu .
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 12, 13:55)
Sita fotografija tai tikrai . Aisku tie pauksciukai galejo nejudet , bet siaip tai atrodo kaip atvirute pardavinejama spaudos kioskuose turistam . Viskas savo vietose sudeliota kaip ir turetu buti. Man tikrai patiko .
labas vakaras. Atnešu neapdorotą nuotrauką. Šiandien pavakarėj Vilniuje. Režimas automatu. Mano kompe kažko trūksta, kad parodytų pasirinktus parametrus. Bandysiu kažką instaliuotis. Iki fotoshopo dar nepriėjau. Pateikiu tik kompoziciją.
QUOTE(Enija @ 2007 03 12, 22:19)
...Mano kompe kažko trūksta, kad parodytų pasirinktus parametrus. Bandysiu kažką instaliuotis...
Tai paprasciausiai spaudi ant atverstos nuotraukos desnia klavisa ir pasirenki ''ypatybes'' (randasi apatineje eiluteje) ir tada atsidariusiame lange virsuje paspaudi skyriu ''suvestine'' . Jei parametrai nera issamus tada paspausk ant uzraso ''issamiau ''.
Manau matysi viska ko tik reikia
Sveiki, fotografai Keleta dienu neturejau kada prisijungti, tai ziuriu kiek priraset, kiek naujoku prisijunge Populiarejam toliau
Na kai darbus apsidirbsiu, prisijungsiu ir as prie idetu nuotrauku kritikos.
Kaip matau ir konkursiuka sugalvojot . Puiku, reikes ir man pabandyti sudalyvauti. Norejau tik pasitikslinti tema "puodukas" ar "puodukas kavos"? Kada "deadlinas" kada galima darbus pateikti? Siulau dedant nuotraukas prirasyti prie jos "KONKURSUI".
Savaitgali pradejau Photoshopa nagrineti. Uhu kiek galimybiu Bet cia ne paprastiems mirtingiems vartotojams, o profesionalams skirta programa... dabar idomu pasidare, kodel butent dauguma cia esanciu su ja dirba? Manau visiems cia esantiems photoshop elements per akis butu.
Gal kas zinot geru knygu mokytis dirbti su PS? Tinka lietuviu, rusu ir anglu kalbomis (gal anglu geriausiai butu)
Na kai darbus apsidirbsiu, prisijungsiu ir as prie idetu nuotrauku kritikos.
Kaip matau ir konkursiuka sugalvojot . Puiku, reikes ir man pabandyti sudalyvauti. Norejau tik pasitikslinti tema "puodukas" ar "puodukas kavos"? Kada "deadlinas" kada galima darbus pateikti? Siulau dedant nuotraukas prirasyti prie jos "KONKURSUI".
Savaitgali pradejau Photoshopa nagrineti. Uhu kiek galimybiu Bet cia ne paprastiems mirtingiems vartotojams, o profesionalams skirta programa... dabar idomu pasidare, kodel butent dauguma cia esanciu su ja dirba? Manau visiems cia esantiems photoshop elements per akis butu.
Gal kas zinot geru knygu mokytis dirbti su PS? Tinka lietuviu, rusu ir anglu kalbomis (gal anglu geriausiai butu)