Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Na, jei pritariat mano idejai del puoduko, tai as paskatinimui dar ir priza uz geriausia puoduko foto iteiksiu thumbup.gif
Knygute "Photoshop CS2 vaizdziai"

Savaite prasidejo, startuojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 12 kovo 2007 - 13:25

Bandziau debesis fotografuoti...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dzineru, man ta foto su apzvalgos ratu faina, tik jei islaikymas trumpesnis butu buves, tai pauksciuko sparnai nejudesyje gautusi.. butu isvis liuksiniai.

Pirmus debesis apkirciau taip, uzdeciau bliuro ir pasharpinchiau:

user posted image

o antra foto nelabai man.
be to matosi grudas, o tokiom nuotraukom noretusi skaidrumo
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 12, 14:21)
Na, jei pritariat mano idejai del puoduko, tai as paskatinimui dar ir priza uz geriausia puoduko foto iteiksiu  thumbup.gif
Knygute "Photoshop CS2 vaizdziai"

Savaite prasidejo, startuojam  drinks_cheers.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
kas pasiule, tas pirmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 12, 15:17)
bigsmile.gif  thumbup.gif
kas pasiule, tas pirmas blush2.gif

nu jei manes nieks neaplenks, tai siandien bandysiu kazka padaryt ir idet
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 12, 07:16)
Dzineru, man ta foto su apzvalgos ratu faina, tik jei islaikymas trumpesnis butu buves, tai pauksciuko sparnai nejudesyje gautusi.. butu isvis liuksiniai.

Pirmus debesis apkirciau taip, uzdeciau bliuro ir pasharpinchiau:

user posted image
o antra foto nelabai man.
be to matosi grudas, o tokiom nuotraukom noretusi skaidrumo

She, aciu labai uz kritika ir pasiulymus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 12, 15:20)
nu jei manes nieks neaplenks, tai siandien bandysiu kazka padaryt ir idet

Tyčia aplenksiu - man šiandien pirmenybė tongue.gif

user posted image

Mano vakarnakties šedevras lotuliukas.gif Man čiur pirmas prizo puslapis bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien pabandziau pamankstinti ranka , ir pora kartu pykstelejau . Ka manot ? g.gif

''saulelydis'' SONY DSC-H5 , 72mm , F/8 , 1/500sek. , ISO-125
user posted image

''grizulo ratai'' SONY DSC-H5 , 6mm , F/2,8 , 30sek. , ISO-125
user posted image

siandien kazko dangaus kunai ir reiskiniai traukia rolleyes.gif .

Ir dar pastebejimas butu toks: fotografuojant nakty reiktu geriau isjungti judesio kompensavimo programa , nes islieja vaizda. Jau geriau tegu sudreba truputeli ant statyvo negu tas sujudejimas bus uzlaikytas kokiai 10 sek. Cia aisku tik siaip neprofesionalo pastebejimas , gal as ir klystu unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 12 kovo 2007 - 22:46
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 12, 13:55)
Bandziau debesis fotografuoti...
user posted image

Sita fotografija tai tikrai thumbup.gif . Aisku tie pauksciukai galejo nejudet biggrin.gif , bet siaip tai atrodo kaip atvirute pardavinejama spaudos kioskuose turistam cool.gif . Viskas savo vietose sudeliota kaip ir turetu buti. Man tikrai patiko cool.gif .
Atsakyti
labas vakaras. Atnešu neapdorotą nuotrauką. Šiandien pavakarėj Vilniuje. Režimas automatu. Mano kompe kažko trūksta, kad parodytų pasirinktus parametrus. Bandysiu kažką instaliuotis. Iki fotoshopo dar nepriėjau. Pateikiu tik kompoziciją. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 03 12, 22:19)
...Mano kompe kažko trūksta, kad parodytų pasirinktus parametrus. Bandysiu kažką instaliuotis...

Tai paprasciausiai spaudi ant atverstos nuotraukos desnia klavisa ir pasirenki ''ypatybes'' (randasi apatineje eiluteje) ir tada atsidariusiame lange virsuje paspaudi skyriu ''suvestine'' . Jei parametrai nera issamus tada paspausk ant uzraso ''issamiau ''.
Manau matysi viska ko tik reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, fotografai 4u.gif Keleta dienu neturejau kada prisijungti, tai ziuriu kiek priraset, kiek naujoku prisijunge thumbup.gif Populiarejam toliau biggrin.gif
Na kai darbus apsidirbsiu, prisijungsiu ir as prie idetu nuotrauku kritikos.

Kaip matau ir konkursiuka sugalvojot clap_1.gif . Puiku, reikes ir man pabandyti sudalyvauti. Norejau tik pasitikslinti tema "puodukas" ar "puodukas kavos"? Kada "deadlinas" kada galima darbus pateikti? Siulau dedant nuotraukas prirasyti prie jos "KONKURSUI".

Savaitgali pradejau Photoshopa nagrineti. Uhu kiek galimybiu blink.gif Bet cia ne paprastiems mirtingiems vartotojams, o profesionalams skirta programa... dabar idomu pasidare, kodel butent dauguma cia esanciu su ja dirba? Manau visiems cia esantiems photoshop elements per akis butu.
Gal kas zinot geru knygu mokytis dirbti su PS? Tinka lietuviu, rusu ir anglu kalbomis (gal anglu geriausiai butu) mastau.gif
Atsakyti