Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(she @ 2007 03 10, 11:27)
sitai foto truksta erdves aplink smile.gif

as kaip tik norejau pasiulyt fotografavimo tema ateinanciai savaitei  lotuliukas.gif  - "puodukas"
is tikruju toks paprastas dalykas, o jauciu tiek idomiai ir skirtingai galima ji parodyti  rolleyes.gif 
ar pritariat, kad butu idomu pamatyti skirtingu autoriu skirtinga poziuri ir pateikima to pacio daikto?

4u.gif as ta erdve nukirpau doh.gif doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kitos savaites tema- puodukas rolleyes.gif
she, as ne i tema, bet gal tu jau pagaliau radejai dirbti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 10 kovo 2007 - 10:31
QUOTE(she @ 2007 03 10, 09:27)
sitai foto truksta erdves aplink smile.gif
as kaip tik norejau pasiulyt fotografavimo tema ateinanciai savaitei  lotuliukas.gif  - "puodukas"
is tikruju toks paprastas dalykas, o jauciu tiek idomiai ir skirtingai galima ji parodyti  rolleyes.gif 
ar pritariat, kad butu idomu pamatyti skirtingu autoriu skirtinga poziuri ir pateikima to pacio daikto?

As pritariu irgi tai temai ir jauciu eisiu bandyt puoduka fotografuot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 12:20)
4u.gif kvieciu kavos tongue.gif user posted image
ko truksta sitai foto?
Papildyta:

Sveiki,
vis užeinu.. ir fotiką Nikon D80 nusižiūrėjau ax.gif tik va dėl objektyvo tai nesuprantu nieko... blush2.gif o ir jūs čia taip protingai kalbat... įtariu, kol neapsipirksiu su kokiais 3 objektyvais, tai ir nepagausiu kampo hihihi.gif

ai, nu dėl kavos... Aš tai negerčiau tokios kavos. Mane nemaloniai nuteikia tie taškeliai ant vidinės puodelio pusės. Ir dar kažkas ne taip. Bet nemoku pasakyt. Gal puodelio išorės spalva netinka...
Tik prašau neįsižeisti. Čia gi besimokančių žmonių kampelis rolleyes.gif

atėjau pasitaisyti ax.gif kavą tai gerčiau, jeigu va taip iš tikro, namuose, svečiuose ji būtų padaryta. Ir dar net iš metalinio ar vienkartinio puodelio gerčiau hihihi.gif.

Bet jeigu tai tokia kaip ir reklaminė nuotrauka, kvietimas būtų, tai apeičiau iš tolo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 10 kovo 2007 - 16:19
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:30)
4u.gif as ta erdve nukirpau doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif kitos savaites tema- puodukas rolleyes.gif
she, as ne i tema, bet gal tu jau pagaliau radejai dirbti blush2.gif

pradejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 10, 17:20)
pradejau  mirksiukas.gif

sukustu ir atvarau vasara pas tave blush2.gif

dabar kritikai smile.gif kompozicija... Baubazzz? ax.gif ar dabar gerai?
user posted image
ir visa kita blush2.gif Parodziau destytuvui sita puslapi, tai sake reikia pavadint tongue.gif "kritikuojam nuotraukas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:20)
4u.gif kvieciu kavos tongue.gif user posted image
ko truksta sitai foto?

Visu pirma, kaip jau mineta- erdves per mazai,
antra- ar as jau akis sugadinau... g.gif biggrin.gif , ar man tas puodelis gerokai i kaire pakrypes atrodo...
trecia- puodelio krastas kaireje puseje virsuje sisilieja su fonu ir visas nuotraukos virsutinis kampas kaireje tiesiog isnyksta...
ketvirta- kavos tirscius galejai fotoshopu nuvalyti rolleyes.gif
penkta- dar paziurejus pamaciau, kad ir desineje puodelio konturai dingsta...

Bet uz tai labai graziai remeli pritaikei mirksiukas.gif

Tikiuosi nepyksti, nes del obuolio su manim nesutikai...O kitu kritika lyg ir priemei mirksiukas.gif 4u.gif

Stebukle, man vel truksta erdves paskutineje tavo foto ir gerokai per tamsi g.gif noretusi, kad tauriu koteliai nedingtu vietomis...Ir siek tiek i kaire pakrypusios taures...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 kovo 2007 - 17:25
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 10, 18:19)
Visu pirma, kaip jau mineta- erdves per mazai,
antra- ar as jau akis sugadinau... g.gif  biggrin.gif , ar man tas puodelis gerokai i kaire pakrypes atrodo...
trecia- puodelio krastas kaireje puseje virsuje sisilieja su fonu ir visas nuotraukos virsutinis kampas kaireje tiesiog isnyksta...
ketvirta- kavos tirscius galejai fotoshopu nuvalyti rolleyes.gif
penkta- dar paziurejus pamaciau, kad ir desineje puodelio konturai dingsta...

Bet uz tai labai graziai remeli pritaikei mirksiukas.gif

Tikiuosi nepyksti, nes del obuolio su manim nesutikai...O kitu kritika lyg ir priemei mirksiukas.gif  4u.gif

Stebukle, man vel truksta erdves paskutineje tavo foto ir gerokai per tamsi g.gif noretusi, kad tauriu koteliai nedingtu vietomis...Ir siek tiek i kaire pakrypusios taures...

priimu as visu kritika 4u.gif aciu mirksiukas.gif del obuolio irgi visu kritika priemu, tik as pasakiau ka as norejau pavaizduot cool.gif va, she, pasake, kad reikejo nukirpt to obuolio dali, o palikt pagrindini akcenta vandeni bigsmile.gif
o del kavos, tai desinej visi konturai cool.gif del kavos tirsiu, tai ka jau darysi, kad taip kava darau blush2.gif
taip geriau blush2.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 10 kovo 2007 - 17:40
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 17:28)
o del kavos, tai desinej visi konturai cool.gif

Na taip matosi....bet galetu labiau issiskirti, na bet cia turbut mano tokia nuomone tik mirksiukas.gif
Taures sitaip geriau- nesuspaustos, bet ar negali siek tiek pasviesinti g.gif Kaip sakiau, man jos truputi griuna i kaire ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 kovo 2007 - 18:24
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 10, 19:22)
Na taip matosi....bet galetu labiau issiskirti, na bet cia turbut mano tokia nuomone tik mirksiukas.gif
Taures sitaip geriau- nesuspaustos, bet ar negali siek tiek pasviesinti g.gif Kaip sakiau, man jos truputi griuna i kaire  ax.gif

nemoku as su PC blush2.gif
ir nepasisviesina daugiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 03 10, 16:00)
Sveiki,
vis užeinu.. ir fotiką Nikon D80 nusižiūrėjau  ax.gif tik va dėl objektyvo tai nesuprantu nieko...  blush2.gif  o ir jūs čia taip protingai kalbat... įtariu, kol neapsipirksiu su kokiais 3 objektyvais, tai ir nepagausiu kampo hihihi.gif

Bet jeigu tai tokia kaip ir reklaminė nuotrauka, kvietimas būtų, tai apeičiau iš tolo.

Turiu toki ir 1 objektyva. Kolkas man jo per akis uztenka, nejauciu poreikio kazkam daugiau. Pas mane toks daug maz universalesnis zoom 18-135mm; f 3.5-5.6. Kolkas priekaistu niekam neturiu, viskas manlabai patinka, o ypac ergonomika ir patogumas thumbup.gif

Cia nera reklaminiu nuotrauku ir tikrai niekas nekviecia nusipirkt vandens, pieno, ziedu ir isgert kavos lotuliukas.gif Mes stengiames jas kuo daugiau sukritikuot ir retkarciais pagirt, kad zmones taptu profais assa.gif liezuvis.gif
Papildyta:
Karbynė kai matai lentele, kur reikia nustatyt skaiciukus, apacioje yra juosta su issikleidzianciom nuorodom, salia mazas langelis zymintis spalva. Paspausk ant jo ir pasirink spalva.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 18:31)
nemoku as su PC blush2.gif
ir nepasisviesina daugiau verysad.gif

tai kad pasviesint ir nesigautu jau cia schmoll.gif
kazkaip neryski dezute su ziedu, tu su statyvu fotkinai? kur sufokusavai?
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 10, 22:37)
tai kad pasviesint ir nesigautu  jau cia schmoll.gif
kazkaip neryski dezute su ziedu, tu su statyvu fotkinai? kur sufokusavai?

be statyvo, nes mano lempa virsuj, virtuvej, tai dejau ant tokio juodo ir laikiau pakelus su viena ranka, o su kita fotkinau doh.gif: fokusavau i stikla, ten kur israuzytas unsure.gif
Atsakyti