Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

stai ka dabar darau doh.gif
user posted image
duomenu surasyt negaliu, nes fotikas issikrove verysad.gif Laukiu kritikos listen.gif
Atsakyti
Man įdomu. Čia tamsoj apšviesta ir be blico?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 22:52)
hihihi.gif tai tada i mano obuoli neziurek, kad akiu nesugadintum mirksiukas.gif mano buvo tokia ideja, kad obuolys tik fonui, o vanduo pirmam plane cool.gif

nepavadinciau neryskaus obuolio antru planu. jis yra arciau uz vandeni.
jeigu jis butu toliau uz vandeni, tada butu galima vadinti antru planu ar fonu.... bet dabar tai tikrai norisi visko ryskaus, ir nesinori tu blykstes atspindziu ant obuolio...

taure gan idomiai ziba, bet kompozicija tai ... doh.gif
sakyciau ta ranka visiskai nereikalinga, jei taure butu viena su tokiu apsvietimu juodam fone, tai manau butu thumbup.gif thumbup.gif

bet cia yra tik musu asmenine nuomone, jeigu tau tos nuotraukos patinka, tai viskas ok.
lauksim sekanciu darbeliu ir tikiuosi geresniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 09 kovo 2007 - 23:49
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 10, 00:44)
Man įdomu. Čia tamsoj apšviesta ir be blico?

fotografuota virtuvej (kabo liustra hihihi.gif 4 lempuciu) be blico 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 10, 00:47)
nepavadinciau neryskaus obuolio antru planu. jis yra arciau uz vandeni.
jeigu jis butu toliau uz vandeni, tada butu galima vadinti antru planu ar fonu.... bet dabar tai tikrai norisi visko ryskaus, ir nesinori tu blykstes atspindziu ant obuolio...

taure gan idomiai ziba, bet kompozicija tai ... doh.gif
sakyciau  ta ranka visiskai nereikalinga, jei taure butu viena su tokiu apsvietimu juodam fone, tai manau butu  thumbup.gif  thumbup.gif

bet cia yra tik musu asmenine nuomone, jeigu tau tos nuotraukos patinka, tai viskas ok.
lauksim sekanciu darbeliu ir tikiuosi geresniu smile.gif

aciukas uz kritika 4u.gif priimu 4u.gif
Atsakyti
A kadziel manęs nekritikuojat? Įspėjimų bijot? unsure.gif
Atsakyti
canon 300D pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 22:52)
hihihi.gif tai tada i mano obuoli neziurek, kad akiu nesugadintum mirksiukas.gif mano buvo tokia ideja, kad obuolys tik fonui, o vanduo pirmam plane cool.gif

matai, jei nori kad vanduo akcentuotas butu, tu turetum pateikt taip, kad obuolys vizualiai netrukdytu, o dabar ir savo spalva ir dydziu ir centrine padetimi obuolys ta mazuliuka vandens sufokusuota "gabaliuka" nurungia ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 23:14)
Jei turetum maza vaika, kuris valgo misinuka, galetum su misinuku pazaist tongue.gif nebutu gaila hihihi.gif

o man misinuko tai gaila, pavyzdziui tongue.gif

QUOTE(Karbynė @ 2007 03 09, 23:25)
Tai aš ir pieno turėjau ir žaidžiau ale pritrūko kantrybės - geriau jau jis iš krano bėgtų pats  hihihi.gif

Tiesa, su tuo "Canvas size" nerandu spalvos  g.gif Tai rėmelį ir čia va sudėjau pirmu aprašytu būdu (na daiktas gerai puozuojantis buvo ir vienu metu daug darbų nereikėjo daryt biggrin.gif)

user posted image
Yra kai kas, bet man ten tamsus miškas  cool.gif O tai kas pils, jei spausiu iš toliau?  unsure.gif  Mano rankos nelabai ilgos  hihihi.gif

tai tegu jis nebega, o i ji pametik kanors mirksiukas.gif
del sios foto, tai yra taip: visu pirma per tamsi, visu antra per daug makalyne...
nu dabar laukiu ispejimo tongue.gif

Stebukle, tavo taure idomiai... man ir ta ranka ziuris, tik gal pirsto viso noretusi g.gif ir dar kad taure pasvirus labiau butu ir kad apacioj nebutu taip nukirpta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 10 kovo 2007 - 08:22
QUOTE(she @ 2007 03 10, 08:21)
del sios foto, tai yra taip: visu pirma per tamsi, visu antra per daug makalyne...
nu dabar laukiu ispejimo  tongue.gif

Padidinau kontrastą vadinas hihihi.gif Nors ir šiap - gal kad prieš langą? unsure.gif
O dėl makalynės - na kaip atrodo nuotraukoje tai jep, bet realybėj čia nieko nekrauta mano pačios, tiesiog fotkinau kažkokia proga sukurtą puokštę/kompoziciją, kurios dalis čia ir matos...

Ai dėl mėtymo - mėčiau, ogi gavos lygiai niekas - nė jokios metimo žymės topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 10, 09:21)
matai, jei nori kad vanduo akcentuotas butu, tu turetum pateikt taip, kad obuolys vizualiai netrukdytu, o dabar ir savo spalva ir dydziu ir centrine padetimi obuolys ta mazuliuka vandens sufokusuota "gabaliuka" nurungia  ax.gif
o man misinuko tai gaila, pavyzdziui  tongue.gif
tai tegu jis nebega, o i ji pametik kanors  mirksiukas.gif
nu dabar laukiu ispejimo  tongue.gif

Stebukle, tavo taure idomiai... man ir ta ranka ziuris, tik gal pirsto viso noretusi  g.gif  ir dar kad taure pasvirus labiau butu ir kad apacioj nebutu taip nukirpta  drinks_cheers.gif

o tada kaip ta obuoliuka reikejo padaryt?
O taure, cia greitai nufotkinau, nes fotikas issikraudinejo ir paskutine taure sampano buvo blush2.gif cia is 2 bandymu, nes akumas mire verysad.gif siandien pasitaisysiu flirt.gif Ir dar prasymas, jei galima blush2.gif kai sakom kad foto negerai, pasakom kaip turetu but, ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 10, 09:39)
Padidinau kontrastą vadinas  hihihi.gif Nors ir šiap - gal kad prieš langą?  unsure.gif
O dėl makalynės - na kaip atrodo nuotraukoje tai jep, bet realybėj čia nieko nekrauta mano pačios, tiesiog fotkinau kažkokia proga sukurtą puokštę/kompoziciją, kurios dalis čia ir matos...
Ai dėl mėtymo - mėčiau, ogi gavos lygiai niekas - nė jokios metimo žymės  topsecret.gif

tai vat kas nuotraukoj, tai ta mes ir matom smile.gif
kad cia puokste ar kas kita mes nezinom... as perkrauta neturejau omenyje tiesiogiai, kad "paimti ri sukrauta" tongue.gif as turejau omenyje kad nuotraukoje per daug vizualiniu objektu, ir neina suprast nei kas akcentuojama nei kam jie reikalingi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:00)
o tada kaip ta obuoliuka reikejo padaryt?
O taure, cia greitai nufotkinau, nes fotikas issikraudinejo ir paskutine taure sampano buvo blush2.gif cia is 2 bandymu, nes akumas mire verysad.gif siandien pasitaisysiu flirt.gif Ir dar prasymas, jei galima blush2.gif kai sakom kad foto negerai, pasakom kaip turetu but, ka ax.gif

nu taigi rasiau del obuoliuko doh.gif
a - jis neturi buti centre,
b - srove turi labiau tryksti, arba jei nesigauna, tai ne visa obuoli rodyk, o dali, kad dydziu kontrastu nebutu obolio persvaroje ARBA, kad obuolys neryskus uzpildytu visa visa fona ir matytusi jo priekyje srovele, i kuria ir butu fokusas.

sneketi yra viena, o padaryti galima dar ir 100 variantu kitaip. as tik rasau tai ka galima lengviausiai realiai isivaizduoti
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 10, 11:04)

nu taigi rasiau  del obuoliuko doh.gif
a - jis neturi buti centre,
b - srove turi labiau tryksti, arba jei nesigauna, tai ne visa obuoli rodyk, o dali, kad dydziu kontrastu nebutu obolio persvaroje ARBA, kad obuolys neryskus uzpildytu visa visa fona ir matytusi jo priekyje srovele, i kuria ir butu fokusas.

sneketi yra viena, o padaryti galima dar ir 100 variantu kitaip. as tik rasau tai ka galima lengviausiai realiai isivaizduoti

4u.gif kvieciu kavos tongue.gif user posted image
ko truksta sitai foto?
Papildyta:
Dar klausimas, kas kokius filtrus naudojat ax.gif galvoju kokius pirkti
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:20)
4u.gif kvieciu kavos tongue.gif user posted image
ko truksta sitai foto?
Papildyta:
Dar klausimas, kas kokius filtrus naudojat ax.gif galvoju kokius pirkti

sitai foto truksta erdves aplink smile.gif
as kaip tik norejau pasiulyt fotografavimo tema ateinanciai savaitei lotuliukas.gif - "puodukas"
is tikruju toks paprastas dalykas, o jauciu tiek idomiai ir skirtingai galima ji parodyti rolleyes.gif
ar pritariat, kad butu idomu pamatyti skirtingu autoriu skirtinga poziuri ir pateikima to pacio daikto?
Atsakyti