stai ka dabar darau
duomenu surasyt negaliu, nes fotikas issikrove Laukiu kritikos
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 22:52)
tai tada i mano obuoli neziurek, kad akiu nesugadintum mano buvo tokia ideja, kad obuolys tik fonui, o vanduo pirmam plane
nepavadinciau neryskaus obuolio antru planu. jis yra arciau uz vandeni.
jeigu jis butu toliau uz vandeni, tada butu galima vadinti antru planu ar fonu.... bet dabar tai tikrai norisi visko ryskaus, ir nesinori tu blykstes atspindziu ant obuolio...
taure gan idomiai ziba, bet kompozicija tai ...
sakyciau ta ranka visiskai nereikalinga, jei taure butu viena su tokiu apsvietimu juodam fone, tai manau butu
bet cia yra tik musu asmenine nuomone, jeigu tau tos nuotraukos patinka, tai viskas ok.
lauksim sekanciu darbeliu ir tikiuosi geresniu
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 10, 00:44)
Man įdomu. Čia tamsoj apšviesta ir be blico?
fotografuota virtuvej (kabo liustra 4 lempuciu) be blico
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 10, 00:47)
nepavadinciau neryskaus obuolio antru planu. jis yra arciau uz vandeni.
jeigu jis butu toliau uz vandeni, tada butu galima vadinti antru planu ar fonu.... bet dabar tai tikrai norisi visko ryskaus, ir nesinori tu blykstes atspindziu ant obuolio...
sakyciau ta ranka visiskai nereikalinga, jei taure butu viena su tokiu apsvietimu juodam fone, tai manau butu
bet cia yra tik musu asmenine nuomone, jeigu tau tos nuotraukos patinka, tai viskas ok.
aciukas uz kritika priimu
canon 300D pas mane
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 22:52)
tai tada i mano obuoli neziurek, kad akiu nesugadintum mano buvo tokia ideja, kad obuolys tik fonui, o vanduo pirmam plane
matai, jei nori kad vanduo akcentuotas butu, tu turetum pateikt taip, kad obuolys vizualiai netrukdytu, o dabar ir savo spalva ir dydziu ir centrine padetimi obuolys ta mazuliuka vandens sufokusuota "gabaliuka" nurungia
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 09, 23:14)
Jei turetum maza vaika, kuris valgo misinuka, galetum su misinuku pazaist nebutu gaila
o man misinuko tai gaila, pavyzdziui
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 09, 23:25)
Tai aš ir pieno turėjau ir žaidžiau ale pritrūko kantrybės - geriau jau jis iš krano bėgtų pats
Tiesa, su tuo "Canvas size" nerandu spalvos Tai rėmelį ir čia va sudėjau pirmu aprašytu būdu (na daiktas gerai puozuojantis buvo ir vienu metu daug darbų nereikėjo daryt )
Yra kai kas, bet man ten tamsus miškas O tai kas pils, jei spausiu iš toliau? Mano rankos nelabai ilgos
Tiesa, su tuo "Canvas size" nerandu spalvos Tai rėmelį ir čia va sudėjau pirmu aprašytu būdu (na daiktas gerai puozuojantis buvo ir vienu metu daug darbų nereikėjo daryt )
Yra kai kas, bet man ten tamsus miškas O tai kas pils, jei spausiu iš toliau? Mano rankos nelabai ilgos
tai tegu jis nebega, o i ji pametik kanors
del sios foto, tai yra taip: visu pirma per tamsi, visu antra per daug makalyne...
nu dabar laukiu ispejimo
Stebukle, tavo taure idomiai... man ir ta ranka ziuris, tik gal pirsto viso noretusi ir dar kad taure pasvirus labiau butu ir kad apacioj nebutu taip nukirpta
QUOTE(she @ 2007 03 10, 08:21)
del sios foto, tai yra taip: visu pirma per tamsi, visu antra per daug makalyne...
nu dabar laukiu ispejimo
nu dabar laukiu ispejimo
Padidinau kontrastą vadinas Nors ir šiap - gal kad prieš langą?
O dėl makalynės - na kaip atrodo nuotraukoje tai jep, bet realybėj čia nieko nekrauta mano pačios, tiesiog fotkinau kažkokia proga sukurtą puokštę/kompoziciją, kurios dalis čia ir matos...
Ai dėl mėtymo - mėčiau, ogi gavos lygiai niekas - nė jokios metimo žymės
QUOTE(she @ 2007 03 10, 09:21)
matai, jei nori kad vanduo akcentuotas butu, tu turetum pateikt taip, kad obuolys vizualiai netrukdytu, o dabar ir savo spalva ir dydziu ir centrine padetimi obuolys ta mazuliuka vandens sufokusuota "gabaliuka" nurungia
nu dabar laukiu ispejimo
Stebukle, tavo taure idomiai... man ir ta ranka ziuris, tik gal pirsto viso noretusi ir dar kad taure pasvirus labiau butu ir kad apacioj nebutu taip nukirpta
nu dabar laukiu ispejimo
o tada kaip ta obuoliuka reikejo padaryt?
O taure, cia greitai nufotkinau, nes fotikas issikraudinejo ir paskutine taure sampano buvo cia is 2 bandymu, nes akumas mire siandien pasitaisysiu Ir dar prasymas, jei galima kai sakom kad foto negerai, pasakom kaip turetu but, ka
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 10, 09:39)
Padidinau kontrastą vadinas Nors ir šiap - gal kad prieš langą?
O dėl makalynės - na kaip atrodo nuotraukoje tai jep, bet realybėj čia nieko nekrauta mano pačios, tiesiog fotkinau kažkokia proga sukurtą puokštę/kompoziciją, kurios dalis čia ir matos...
tai vat kas nuotraukoj, tai ta mes ir matom
kad cia puokste ar kas kita mes nezinom... as perkrauta neturejau omenyje tiesiogiai, kad "paimti ri sukrauta" as turejau omenyje kad nuotraukoje per daug vizualiniu objektu, ir neina suprast nei kas akcentuojama nei kam jie reikalingi
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:00)
o tada kaip ta obuoliuka reikejo padaryt?
O taure, cia greitai nufotkinau, nes fotikas issikraudinejo ir paskutine taure sampano buvo cia is 2 bandymu, nes akumas mire siandien pasitaisysiu Ir dar prasymas, jei galima kai sakom kad foto negerai, pasakom kaip turetu but, ka
nu taigi rasiau del obuoliuko
a - jis neturi buti centre,
b - srove turi labiau tryksti, arba jei nesigauna, tai ne visa obuoli rodyk, o dali, kad dydziu kontrastu nebutu obolio persvaroje ARBA, kad obuolys neryskus uzpildytu visa visa fona ir matytusi jo priekyje srovele, i kuria ir butu fokusas.
sneketi yra viena, o padaryti galima dar ir 100 variantu kitaip. as tik rasau tai ka galima lengviausiai realiai isivaizduoti
QUOTE(she @ 2007 03 10, 11:04)
nu taigi rasiau del obuoliuko
a - jis neturi buti centre,
b - srove turi labiau tryksti, arba jei nesigauna, tai ne visa obuoli rodyk, o dali, kad dydziu kontrastu nebutu obolio persvaroje ARBA, kad obuolys neryskus uzpildytu visa visa fona ir matytusi jo priekyje srovele, i kuria ir butu fokusas.
sneketi yra viena, o padaryti galima dar ir 100 variantu kitaip. as tik rasau tai ka galima lengviausiai realiai isivaizduoti
kvieciu kavos
ko truksta sitai foto?
Papildyta:
Dar klausimas, kas kokius filtrus naudojat galvoju kokius pirkti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 10, 10:20)
kvieciu kavos
ko truksta sitai foto?
Papildyta:
ko truksta sitai foto?
Papildyta:
sitai foto truksta erdves aplink
as kaip tik norejau pasiulyt fotografavimo tema ateinanciai savaitei - "puodukas"
is tikruju toks paprastas dalykas, o jauciu tiek idomiai ir skirtingai galima ji parodyti
ar pritariat, kad butu idomu pamatyti skirtingu autoriu skirtinga poziuri ir pateikima to pacio daikto?