Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(she @ 2007 03 08, 11:01)

Labai grazu , blink.gif .
Atsakyti
matau yra suprantanciu apie fotoaparatus g.gif . As viena klausyma i jus ? Kokie pas jus butu atsiliepimai apie Carl Zeiss optikas unsure.gif . Ir dar apie toki fotoaparata Sony DSLR-A100 http://www.dpreview....s/sonydslra100/ . Man labai sirdis prie jo linksta. skaitinejau apie ji biski , bet atsiliepimu nemaciau is vartotoju . Aisku jis nera profesionalus, bet kaip man jis butu gal net per daug. Siuo metu turiu Sony DSC-H5 , tai dar su juo man ilgai ilgai mokintis , bet ateity manau isigyti Sony DSLR-A100 , aisku jei mano supermama euzprotestuos lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 08 kovo 2007 - 21:37
Na ir as siandien pasirodysiu ax.gif Buvom prie juros tai... ax.gif Gaila, kad rukas uzejo sad.gif

A; w/b debesuota; ISO100; f3,2; 1/125 Tik patiesinau smile.gif

user posted image

A; debesuota; ISO100; f4; 1/25

user posted image

A; debesuota, ISO100; f3,6; 1/100; paryskinau

user posted image

ir beja pataisiau tuos kranus... gal sitaip geriau ziurisi? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 08 kovo 2007 - 21:45
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 08, 21:37)
Na ir as siandien pasirodysiu ax.gif  Buvom prie juros tai... ax.gif Gaila, kad rukas uzejo sad.gif

nesupyk, bet asmeniskai manes nekabina ne viena. pirmoji gal ir nieko butu, jei nesimaistytu tie inkarai (ar kaip jie vadinasi) tie kad kranto neisplautu...
Atsakyti
O aš dar su vandeniu bandžiau "žaist", tik kad nelabai tam nei sąlygos buvo nei sugebėjimų pakako unsure.gif , tai rezultatai keli va tokie cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man paskutinis patinka labiausiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 08, 21:29)

Sita antroji man patiko rolleyes.gif , bet jei dar nukirpti apacia kur melyna spalva sviecia tai butu dar graziau .
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 08, 22:38)
Sita antroji man patiko  rolleyes.gif , bet jei dar nukirpti apacia kur melyna spalva sviecia tai butu dar graziau .

Ahaaa, o tai tada burbulas nusikirptų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 08, 20:37)
Na ir as siandien pasirodysiu ax.gif  Buvom prie juros tai... ax.gif Gaila, kad rukas uzejo sad.gif

Gal nesupyksi kad apkarpiau nepasiklauses , ax.gif . Man gerai ziurisi sita vieta nuotraukoje.
Ir pavadinimas jau iskart galvoje skraido * i jura * rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 08, 20:46)
'' jei nesimaistytu tie inkarai (ar kaip jie vadinasi) tie kad kranto neisplautu...''

Cia bangolauziai smile.gif , pats grozis uoste cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 08 kovo 2007 - 22:57
QUOTE(roolys @ 2007 03 08, 22:56)
Gal nesupyksi kad apkarpiau nepasiklauses ,  ax.gif . Man gerai ziurisi sita vieta nuotraukoje.
Ir pavadinimas jau iskart galvoje skraido * i jura *  rolleyes.gif

Man tai čia gavosi kaip toje pasakoje, kur paėmė rastą, sako - bus valtis, skobė skobė...ai tegu būna gelda, galų gale sako - bus medinis šaukštas...ir rezultate liko pliauskelė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 08, 23:24)
Man tai čia gavosi kaip toje pasakoje, kur paėmė rastą, sako - bus valtis, skobė skobė...ai tegu būna gelda, galų gale sako - bus medinis šaukštas...ir rezultate liko pliauskelė  hihihi.gif

pritariu...

isiziurejau tai visai nieko tie nespalvoti kranai, gal kiek kontrasto reiktu prideti, bet jie turbut geriausi is tos serijos...

gal kiek geriau taip?
user posted image

nors manau jau gal siek tiek perlenkiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 09 kovo 2007 - 00:08
QUOTE(rimulka @ 2007 03 08, 16:42)
sveikuciai,

She, gal galetum parasyt, koki apsvietima naudojai ir kur ji statei fotografuodama nestukes? man kaip tik reikes fotografuoti nestuke greitu metu  4u.gif
Aciu  4u.gif

toj nuotraukoj yra montazas is dvieju (autofoto tongue.gif kai dar buvau formoj nestuke.gif ) - apsvietimas - tas pats kambario langas tongue.gif
seip reik ziuret, pati gi matai kaip seseliai krenta ir ka nori isgauti is foto, reik eksperimentuot, bet dazniausiai naudoju smarkiai is sono smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 08, 17:37)
She, tavo nuotraukos visada be priekaistu thumbup.gif  Labai grazu wub.gif

QUOTE(roolys @ 2007 03 08, 21:17)
Labai grazu ,  blink.gif .

blush2.gif
Papildyta:
Karbyne, kai fotkini taip smarkiai si virsaus, matosi didelis raibuliavimas, bandyk gaudyt srove ar taskymasi is sono, arba pasiimk ne skaidru skysti, pvz piena smile.gif
eisiu bandyt siandien su pienu, jei rasiu kokio pagedusio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 09, 08:42)
Karbyne, kai fotkini taip smarkiai si virsaus, matosi didelis raibuliavimas, bandyk gaudyt srove ar taskymasi is sono, arba pasiimk ne skaidru skysti, pvz piena  smile.gif
eisiu bandyt siandien su pienu, jei rasiu kokio pagedusio  tongue.gif

Tai kad aš saugau, kad paparatas neapsitaškytų blush2.gif biggrin.gif Ir pieno man reiktų daaaug hihihi.gif Bet matyt kada teks bandyt...kažkaip prisiminiau pomėgius vadinas...ačiū už patarimą. O jūs kažkurioj temoj kalbėjot kaip su PS tą paprastą rėmelį uždėt? na nes pati su PS moku tik uždėt nuotrauką ant didesnio vienspalvio fono ir apkirpt hihihi.gif
Atsakyti