Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 08, 10:35)
siandien bandziau saules sviesoje pafotografuoti akva be blykstes - nieko gero  schmoll.gif

Dar zinai, as pagalvojau, kad maikele nestukes pilvuka dalina pusiau, gal butu graziau, jei maikele butu pakelta?
O geriausia nestukei su audiniu prisidengt  thumbup.gif  Man graziausia  drinks_cheers.gif
O ka tu pats manai?

As kazkada dariau savo tokiu nuotrauku. Galiu paieskot ka nors  g.gif

user posted image
va su skraiste pridengta. turiu daug as jos nuotrauku, nelabai noriu deti, kad neuzpyktu....
Atsakyti
Baubazz thumbup.gif
O tu paklausk ir nepyks mirksiukas.gif
Man LABAI grazu nestukes clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 08, 10:59)
Baubazz  thumbup.gif
O tu paklausk ir nepyks  mirksiukas.gif
Man LABAI grazu nestukes  clap.gif

klausiau, sake nepyks, bet vistiek kazkaip....na paziuresiu gal idesiu kokia nors
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 08, 01:16)
As jau baigiu galva pamesti besirinkdama sau objektyva doh.gif  Kaip rasiau anksciau- noriu zoominio su macro...Tai dar viena radau28-200mm f3.5-5.6 DG Compact Aspherical Macro tamsokas jis g.gif Kaina nedidele, tai gal absoliutus sh... O ka reiskia tas Aspherical g.gif

Ir kiti mano pasirinkimai
Sigma 24-70mm f2.8 macro Sio labai sunku rasti atsiliepimus ir radus ne kokie atiliepimai apie ji g.gif

Sigma 17-70mm f2.8-4.5 macro Apie si labai gerai zmones atsiliepia...

Jau noriu pirkti ka nors, nes viskas pradeda zydeti, tai man sikna dega biggrin.gif Gal kas apie ta pirmaji 28-200mm ka gali pasakyti...itariu, kad negeras bigsmile.gif

Nezinau, man visgi is makro gal labiau prie sirdies Canon EF 60 MM F2.8 MACRO USM. Tuo labiau, kad jo ir kaina ne kosmine (Vilbroj 1200Lt berods). Na zinoma jei tau reikia zoomo, tada sis nelabai tau tinka.
Atsiliepimus apie objektyvus as dazniausiai randu cia (konkretaus objektyvo ieskok per paieskos langa), ir cia
Atsakyti
Baubazz, cia tavosios pilvukas?? smile.gif
Labradoriuke, man tai pridengtos su audiniu tai labai jau standartiskai g.gif
su maikiuke nestukes pilvo forma su krutine graziau ziurisi smile.gif

kontraataka lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 08 kovo 2007 - 12:13
Baisu man su savo menais čia lįst ale neištvėriau, nors aparatą paprastutį teturiu. Tai vat - įkvėpta konkurso ir šito skyrelio sumaniau pafotkint vandenį - pradėjau ir...aparatas išsikrovė
Taigis rezultate tik tiek lotuliukas.gif

neryšku ir biski pastiprintas kontrastas
user posted image

o čia dar biski spalvos "užpilta" cool.gif

user posted image

prašom nesijuokt, bo gausit įspėjimą hihihi.gif
rėmelio nebemoku - tiksliau moku, bet tik su kita programa, o kiton nebesijungiau unsure.gif
Atsakyti
sveikuciai,

man Baubazz'o pirma nuotrauka su pilvuku visai patiko ir ta maikute visai nemaiso mirksiukas.gif

She, gal galetum parasyt, koki apsvietima naudojai ir kur ji statei fotografuodama nestukes? man kaip tik reikes fotografuoti nestuke greitu metu 4u.gif
Aciu 4u.gif

Kirbyne, sveika prisijungus 4u.gif taip nuotraukose truksta truputi ryskumo, bet ismes pagautas toks neblogas kadras, tik kompozicijos noretus kitokios, ar ji cia apkarpyta, ar toks originalas?
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 03 08, 16:42)
Kirbyne, sveika prisijungus  4u.gif  taip nuotraukose truksta truputi ryskumo, bet ismes pagautas toks neblogas kadras, tik kompozicijos noretus kitokios, ar ji cia apkarpyta, ar toks originalas?

Karpyta, taip visai nemažai biggrin.gif Ryškumo gaudysiu kai pasikraus baterijos ir turėsiu laiko, antra vertus kažink kiek kaži ar aš su savo aparatuku pagausiu, o su rankiniais nustatymais išvis esu beraštė blush2.gif Na paieškosiu ko senesnio...

Va senesni iš vandens serijos biggrin.gif (nemesiu visų nuotraukų, nes nemažos gausis)

vienas

du

trys

keturi

biggrin.gif

Bet dabar įdomu su tykštančiu pasidarė pažaist lotuliukas.gif

Kompozicijos ten kitokios man nesinori tongue.gif

Dar irgi posenė blush2.gif

gėlytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 08, 11:49)
Nezinau, man visgi is makro gal labiau prie sirdies Canon EF 60 MM F2.8 MACRO USM. Tuo labiau, kad jo ir kaina ne kosmine (Vilbroj 1200Lt berods). Na zinoma jei tau reikia zoomo, tada sis nelabai tau tinka.
Atsiliepimus apie objektyvus as dazniausiai randu cia (konkretaus objektyvo ieskok per paieskos langa), ir cia

Aciu Bilekas 4u.gif Bet ne visai to ieskau dabar, tiesiog reikia universalaus zoominio isejus pasivaikscioti, isvaziavus i gamta, jau 100 kart kartojuosi turbut- noriu platesnio kampo ir macro galimybiu viename... ax.gif kai pirksiu rimtesni macro tada ziuresiu i fiksuoti zidinio...gal i Canon 100mm ax.gif

She, tavo nuotraukos visada be priekaistu thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Baubazz, ir tavo nestuke patinka thumbup.gif
Karbyne, sveika prisijungusi 4u.gif Grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 08 kovo 2007 - 17:38
Sveiki, gryztu pas kritikus tongue.gif
Portretas, su blyksste, iso 100, f5.6, islaikymas 1\100
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 19:55)
user posted image

g.gif Man cia truksta kazkokio veiksmo... Ir vyras ziuri tiesiai i objektyva... ir siaip bent man visada kala i galva, kad nupozuoti portretai nieko gero schmoll.gif geriau kai modelis zaidzia, juda, kazka daro, o ne tik siaip sedi ir ziuri tiesiai i objektyva... tai galetu padaryti kiekvienas...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 08, 19:55)

gerai, paprastas zmogaus portretas, gali daryt ir dent ant paso.

P.S. nestuke ne mano:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 08 kovo 2007 - 20:33