Labradoriuke, jau koks shuo
Fotolama, dekui uzh paaishkinima. radau, kad man reikalingas ø52mm filtras.
Na, dar sitas sukomentuokit ir atstosiu
prisijungsiu kai visiskai baigsiu kursus
prisijungsiu kai visiskai baigsiu kursus
Pirmoje niekas nekabina.
Antroje neishsirenku i ka zhiureti: ar i zhvirblius, ar i varvekli
Vis tik antroji geresne
Antroje neishsirenku i ka zhiureti: ar i zhvirblius, ar i varvekli
Vis tik antroji geresne
QUOTE(ciburaska @ 2007 02 15, 18:35)
As esu dariusi balandziu patinu kovos nuotrauka. Man noretusi ryskiau kita syki pagauti , nes tiesiog nespejau fotiko perreguliuoti - taip greit jie susipese ir viska issiaiskino
Įspūdingas kadras! Įmesk didesnių išmatavimų
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 19:05)
Antroje nuotraukoje man patinka apsvietimas. as tik itariu kaip si foto galejo atrodyti jei butu panaudotas poliarizacinis filtras O neatrodo, kad namukai i kaire puse virsta?
Mano nuomone, tai toje nuotraukoje poliarizacinis filtras visiškai nieko nepakeistų.
Mano nuomone, tai toje nuotraukoje poliarizacinis filtras visiškai nieko nepakeistų.
Nuo stiklu blizgesi butu nuemes ir spalvas pagyvines. Dangus graziau ziuretusi.
Stebukle, pirma grazi, tvarkinga foto, bet manes nekabina Antroji nuotrauka- visuotinis bordakas
Labradoriuke, pirmoji suns nuotrauka Fsio keiciu savo mitelsnauceri i labradoro retriveri
QUOTE(fotolama @ 2007 02 15, 14:57)
Ant skaitmenos UV filtro vienintelė (abejotina) paskirtis yra objektyvo priekinio stiklo apsauga.
Mes tuo tikslu ir pirkom
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 15:39)
Labradoriuke, pirmoji suns nuotrauka Fsio keiciu savo mitelsnauceri i labradoro retriveri
Imesk saviskio
Tai kaip tau naturaliai atrodo - ar jos tamsios?
Ciburaskos balandziai- superine nuotraukyte Man irgi norisi ja didesne pamatyti
Labradoriuke, labai grazi suniuko portretine nuotrauka Nu grazuolis tas tavo ciuckis
Dabar dar nuotraukyte i peduciu tema Pabandziau Bilekas patarima- fotografuoti islindusias is po kaldrytes Vaikis pietu miegelio miegojo, tai as paparacinau
Buvau idejusi dvi, bet isemiau, nes pirmas variantas pradejo paciai nepatikti
Labradoriuke, labai grazi suniuko portretine nuotrauka Nu grazuolis tas tavo ciuckis
Dabar dar nuotraukyte i peduciu tema Pabandziau Bilekas patarima- fotografuoti islindusias is po kaldrytes Vaikis pietu miegelio miegojo, tai as paparacinau
Buvau idejusi dvi, bet isemiau, nes pirmas variantas pradejo paciai nepatikti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 01:28)
Babubazz, uzsimaskaves Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos Galejo daugiau apacios matytis... Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti
o mergina antrojoj nuotraukoj paskesta labai su ta juoda palaidine..
QUOTE(ciburaska @ 2007 02 15, 09:51)
sita butu labai super bet kazkas ne taip su fokusavimu... cia gal reikejo paeksperimentuot daugiau.. ir tos baltumos per daug.. o siaip man patinka tokiu atsikartojimu nuotraukos
su balandziais manau galima buvo ir geriau padaryt.. truksta ryskumo akytese ir fonas blaskantis..
apie kitas nuotraukas nezinau ka pasakyt.. manes nelabai kabina..
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 15, 18:07)
lblb
Aciu Nendryte Tu cia kaip mama pakomentavai Paziuresim ka grieztesni kritikai pasakys
Dar portetas mano dickiuko...Kartais prasau buti ramiai, tai jie specialiai maivosi. Bet buna, kad is to maivymosi man visai nieko momentas gaunasi
Sita man kazkodel patinka Idomu kaip svetimiems...
O cia siaip...svelnus berniukas ir tiek
C-girl, didzhkiuko fotkes irgi lb fainos
PAmachius pirmaja, ish karto kilo mintis padaryti triptika " nieko nematau, nieko negirdzhiu, nieko nesakau"...
Antrosios dvi labai mielos ypach tiktu, jei ieshkotum aukles, su prierashu:"mielam berniukui reikalinga aukle"
PAmachius pirmaja, ish karto kilo mintis padaryti triptika " nieko nematau, nieko negirdzhiu, nieko nesakau"...
Antrosios dvi labai mielos ypach tiktu, jei ieshkotum aukles, su prierashu:"mielam berniukui reikalinga aukle"
Californiagirl grazios foto. Man zinai kas siek tiek uzkliuvo? Antroj kazkaip normaliai ta nosyte, o va paskutinej, kazkaip man pritruko to meskino galvos. Kazkaip man asmeniskai jo galvos siek tiek dar norejosi daugiau
Siaip man antra idomiausia ir meniskaiusia. O 3 tokia truputi stradicine, nu man taip pasirode Ir dar man tas meskiukas siek tiek uzkliuvo. As atiduodu balsa uz 2
Siaip man antra idomiausia ir meniskaiusia. O 3 tokia truputi stradicine, nu man taip pasirode Ir dar man tas meskiukas siek tiek uzkliuvo. As atiduodu balsa uz 2