Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Labradoriuke, jau koks shuo wub.gif wub.gif wub.gif

Fotolama, dekui uzh paaishkinima. aciuks.gif radau, kad man reikalingas ø52mm filtras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrytė: 15 vasario 2007 - 15:01
Na, dar sitas sukomentuokit ir atstosiu blush2.gif
user posted image
user posted image

prisijungsiu kai visiskai baigsiu kursus tongue.gif
Atsakyti
Pirmoje niekas nekabina.
Antroje neishsirenku i ka zhiureti: ar i zhvirblius, ar i varvekli g.gif
Vis tik antroji geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 02 15, 18:35)
As esu dariusi balandziu patinu kovos nuotrauka. Man noretusi ryskiau kita syki pagauti rolleyes.gif , nes tiesiog nespejau fotiko perreguliuoti - taip greit jie susipese ir viska issiaiskino biggrin.gif

user posted image

Įspūdingas kadras! Įmesk didesnių išmatavimų smile.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 19:05)
Antroje nuotraukoje man patinka apsvietimas. as tik itariu kaip si foto galejo atrodyti jei butu panaudotas poliarizacinis filtras  g.gif O neatrodo, kad namukai i kaire puse virsta?

Mano nuomone, tai toje nuotraukoje poliarizacinis filtras visiškai nieko nepakeistų.
Atsakyti
Mano nuomone, tai toje nuotraukoje poliarizacinis filtras visiškai nieko nepakeistų.

Nuo stiklu blizgesi butu nuemes ir spalvas pagyvines. Dangus graziau ziuretusi.

Stebukle, pirma grazi, tvarkinga foto, bet manes nekabina schmoll.gif Antroji nuotrauka- visuotinis bordakas smile.gif

Labradoriuke, pirmoji suns nuotrauka good.gif Fsio keiciu savo mitelsnauceri i labradoro retriveri lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 15 vasario 2007 - 15:40
QUOTE(fotolama @ 2007 02 15, 14:57)
Ant skaitmenos UV filtro vienintelė (abejotina) paskirtis yra objektyvo priekinio stiklo apsauga.

Mes tuo tikslu ir pirkom mirksiukas.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 15:39)
Labradoriuke, pirmoji suns nuotrauka  good.gif Fsio keiciu savo mitelsnauceri i labradoro retriveri  lotuliukas.gif

Imesk saviskio photo.gif
Tai kaip tau naturaliai atrodo - ar jos tamsios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 vasario 2007 - 15:56
Ciburaskos balandziai- superine nuotraukyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man irgi norisi ja didesne pamatyti ax.gif

Labradoriuke, labai grazi suniuko portretine nuotrauka thumbup.gif Nu grazuolis tas tavo ciuckis wub.gif

Dabar dar nuotraukyte i peduciu tema ax.gif Pabandziau Bilekas patarima- fotografuoti islindusias is po kaldrytes rolleyes.gif Vaikis pietu miegelio miegojo, tai as paparacinau cool.gif
user posted image

Buvau idejusi dvi, bet isemiau, nes pirmas variantas pradejo paciai nepatikti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 vasario 2007 - 18:00
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 01:28)
Babubazz, uzsimaskaves cool.gif Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos g.gif Galejo daugiau apacios matytis... g.gif  Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti

drinks_cheers.gif
o mergina antrojoj nuotraukoj paskesta labai su ta juoda palaidine.. ax.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 02 15, 09:51)
Sveiki fotomanai biggrin.gif

Na stai siek tiek ir as pafotkinau.

user posted image 

sita butu labai super thumbup.gif bet kazkas ne taip su fokusavimu... g.gif cia gal reikejo paeksperimentuot daugiau.. ir tos baltumos per daug.. o siaip man patinka tokiu atsikartojimu nuotraukos thumbup.gif
su balandziais manau galima buvo ir geriau padaryt.. truksta ryskumo akytese ir fonas blaskantis..
apie kitas nuotraukas nezinau ka pasakyt.. manes nelabai kabina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 17:33)

lblb wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 15, 18:07)

Aciu Nendryte 4u.gif Tu cia kaip mama pakomentavai wub.gif Paziuresim ka grieztesni kritikai pasakys biggrin.gif

Dar portetas mano dickiuko...Kartais prasau buti ramiai, tai jie specialiai maivosi. Bet buna, kad is to maivymosi man visai nieko momentas gaunasi biggrin.gif
user posted image

Sita man kazkodel patinka ax.gif Idomu kaip svetimiems... g.gif
user posted image

O cia siaip...svelnus berniukas ir tiek
user posted image
Atsakyti
C-girl, didzhkiuko fotkes irgi lb fainos thumbup.gif
PAmachius pirmaja, ish karto kilo mintis padaryti triptika " nieko nematau, nieko negirdzhiu, nieko nesakau"... thumbup.gif
Antrosios dvi labai mielos wub.gif ypach tiktu, jei ieshkotum aukles, su prierashu:"mielam berniukui reikalinga aukle" biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl grazios foto. Man zinai kas siek tiek uzkliuvo? Antroj kazkaip normaliai ta nosyte, o va paskutinej, kazkaip man pritruko to meskino galvos. Kazkaip man asmeniskai jo galvos siek tiek dar norejosi daugiau smile.gif
Siaip man antra idomiausia ir meniskaiusia. O 3 tokia truputi stradicine, nu man taip pasirode smile.gif Ir dar man tas meskiukas siek tiek uzkliuvo. As atiduodu balsa uz 2 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 15 vasario 2007 - 20:10